Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu v postelji me zadovolji samo 25 cm, pa brez zamere

v postelji me zadovolji samo 25 cm, pa brez zamere

črnci imajo dolgega, to so dejstva, punce pa rade uživamo.

Pa me je 15 centimeterski tako zapolni, da me že boli.
Nimamo vse slovenke široke in ogromne nožnice.
Mogoče pa nisi čistokrvna Slovenka ampak si nekaj drugega po krvi in samo živiš v Sloveniji? sem čula da one druge na s imajo večje nožnice in rabijo 25 centimeterske.

ne pozabi zapreti zaklopke na metru s fedrom … ta ti je ne raztrga, ko useka ven v držalo

zakaj potem slovenke imajo črnce in arabce,, enkrat se živi, slovenke slovenceljnov nočemo

pejt ubit fotra in tožit mamo

Groza, to moraš biti že kobila…. Meni je že 14 cm dovolj, že zgornja meja….

Take lahko kvasi samo en butast tip. Ma kdo bo gledal 25-centimetrski bat, lepo te prosim, pa to je že skoraj velikost novorojenčka, če se rodi kak teden ali dva prezgodaj.

jaz ne nasedam , to je samo hec no, nobena normalna ženska ne rabi tako dolžino.

Če ne bi že 10 let imela partnerja z 22 cm bi za večno ostala pri 15 cm..dokler nisem spoznala 22 sem bila tud z 15 srečna

iskreno povedano ne bi nikoli več zamenjala 22 za 15 .. to je tko kot če bi šla iz mercedesa na fiata:-)

A si sposobna izvesti globoko grlo nad 25+ cm dolgim črnskim penisom? Če je odgovor pritrdilen in da to jaz vidim na lastne oči ti za nagrado podarim 15 tisoč evrov.

Glede da avtorico to teme Srbkinjo Nataso lahko zadovoljijo le crnci z 25+ cm dolgimi penisi, prilagam posnetek takih penisov, da boste videli kako vse skupaj izgleda v resnici

Ce zeli katera probat mojih 17cm je dobrodosla 😉

Koliko crnskih penisov si ze pofafala?

Tako piše moški voayer.. obseden z batinami drugih.

Ženske so že pred desetletji odkrile, da obstaja Hitachi MagicWand.
Najboljši prijatelj (tudi pred diamanti) in obvezni rekvizit vseh kvalitetnih spolnoljubnih dokumentarčkov (ki jih nekateri, ne vem zakaj, imenujejo po zelenjavi in indijskemu malce abstraktnemu številu: “por-0”)

De omnibus disputandum..

Tako piše moški voayer.. obseden z batinami drugih.

Ženske so že pred desetletji odkrile, da obstaja Hitachi MagicWand.
Najboljši prijatelj (tudi pred diamanti) in obvezni rekvizit vseh kvalitetnih spolnoljubnih dokumentarčkov (ki jih nekateri, ne vem zakaj, imenujejo po zelenjavi in indijskemu malce abstraktnemu številu: “por-0”)
[/quote]

Jaz pa mislim da je avtorica Srbkinja z enim od najpogostejsih priimkov v Srbiji in mislim da govori resnico ko pravi da jo lahko zadovoljijo le crnci z 25+ cm dolgimi penisi. Ena Srbkinja na drugem forumu je pisala da jo samo crnci z izredno dolgimi in vzdrzljivimi penisi lahko spolno zadovoljijo. Ocitno Srbkinje res nimajo nobenih pomislekov ko se gre za big black cock. Jaz bi celo rekel da one od vseh Balkank dalec najvec seksajo s crnci s cemer seveda ni nic narobe.

Jaz pa mislim da je avtorica Srbkinja z enim od najpogostejsih priimkov v Srbiji in mislim da govori resnico ko pravi da jo lahko zadovoljijo le crnci z 25+ cm dolgimi penisi. Ena Srbkinja na drugem forumu je pisala da jo samo crnci z izredno dolgimi in vzdrzljivimi penisi lahko spolno zadovoljijo. Ocitno Srbkinje res nimajo nobenih pomislekov ko se gre za big black cock. Jaz bi celo rekel da one od vseh Balkank dalec najvec seksajo s crnci s cemer seveda ni nic narobe.
[/quote]
Srbkinje so čisto fajn.. samo ker slovenceljni niso v redni fizični formi, ne znamo usekat (vsaj po mizi).. in imamo raje vlogo domačega hišnega obuvala.. pač to dolgoročno ne gre.
Srbkinje seksualno izzivajo in pričakujejo moški odziv.. kot pravem slovenceljnu, se ti pa zloži kot švicarski nožek – ne glede na dolžino.
Ni pavze pri srbkinji.. in slovencelj se lahko samo še zapije.. ali pa razglasi za prostovoljnega Cuckolda (da kot v starih dobrih časi, težaško delo opravijo črnci).

De omnibus disputandum..

večina žensk ima rada bolj obdarjene moške,predvsem pa da imajo debelega.tako da je cuckold dobra rešitev če želiš da je partnerka dobro potešena.jaz si želim da bi tako žensko razvajal če bi jo imel

jaz mam 17, moja je mela prej tipa z 23 in ma res raztegnjeno in vlko luliko

Povprečna dolžina nožnice je 9,6cm. Tko da tiste ki rabijo 25cm vsaka čast.

Ena bivsa sem bil edini belec k ga je mela,pa je rekla da sem mel druzga najvecjega. En je res mel 25 pol sem bil ze jaz, ostali pa tam bolj 13 -16 pa tehnicarji. Res pa je da sem se moral dokazat sej je bila cela rasa v igri…. Tako da uzivaj ce trofnes taprave velikosti zase!
Sex je lep, najlepsi je pa z nekom k ga mas iskreno rad brez bullshita in igric.

25 ravno ni potrebno, enih 18 – 19 je pa nujno potrebno….doma imam na razpolago enih 12 pa je dalecccc premalo

Zanimivo ko so pa besede o fistanju pa vse da to ni normalno prevec boli ni da ni…
Vrjetno seks z tistim k pa 10cm pa un k ma 18 je velka razlika se strinjam…sam 25 …lol

Jaz bi rekel, da te v postelj zadovolji 30 cm BBC. Pač imaš posebne potrebe, danes to ni nič nenavadnega.

Jaz pa blizu 20cm,pa je cool

Odgovor na objavo uporabnika
slovenka sem, priznam, 11.07.2016 ob 19:05

črnci imajo dolgega, to so dejstva, punce pa rade uživamo.

im black man 🙂    [email protected]

New Report

Close