Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V postelji z znano Slovenko

V postelji z znano Slovenko

Odgovor na objavo uporabnika
SM490, 31.07.2022 ob 20:40

Sanjski Čeglaj a si to ti?

Hahahaha 😂😂😂😂😂 Ta komentar je čista zmaga 👍

Meni zte naše estradnice vse zgledajo mal lesene. Nič od sebe pa ne dajo, ker so vase tagledane trape in avše.

Fix je Angelca Likovič

Saj ni čudno, da si tudi ti samski, če skačeš s cveta na cvet… pa veselo še naprej 🤮

Nepotešen državljan, 31.07.2022 ob 20:37

Sploh nisem vedel kdo je dokler mi po digi mingi ni začela nabijat, da ji moram obljubit da ne bom v medije dal. Še potem nisem vedel, pol sem pa po spominu brskal, če mi je povedala kako ji je ime pol se mi je paposvetilo. Vedno zgleda živahna, razigrana , hudao seksi mačka, v postelji pa kot stara hlodovina. Od kar sem spet prosto na tržišču si rad privoščim kakšnega brez obveznosti. Noro je obetala!!!Razočaran, zelo. Ni čudno da je samsaka. Kaj se mi lahko zgodi, če objavim njeno ime in zraven še video?

Ne kero si drkal??

Pes, ki laja, ne grize. Nakladanje na kubik 😀 …

a zakurit je pa nisi znal?

Povej vsaj kak namig, please! Razgnalo me bo od radovednosti!!!

A je bila katera od Ljubezen po domače? Kmetija, mogoče? Poslanka?

Please, please….

Lažeš kot si dolg in širok. Nobena znana osebnost ne bi dovolila, da jo fotografiraš ali snemaš, vsaj ne  prvič!

😁😂😂😂

Verjetno

AngelcaLikovič

sexy in star hlod🤣🤣

Anonimno 4302, 01.08.2022 ob 01:07

Štefka Kučan?

Ne kaj je že ona iz parlamenta, predsednica naj bi bila , vede se pa kot razigrana najstnica katera nima 100 pik..

A ta post ste zdej dvignil, ker en novinar ni mel kej druzga dat na spletni cajtng? In folk ne bo prebral, če je kazniva al ne, objava brez pisnega soglasja, ampak to, da je nekdo eno znano dol fliknu ter seveda, kera je ta, ki si je izbrala vrlega monovca. ☺️☺️☺️ Sicer pa že, ko novinarji pišejo o ala znanih, mnogi sploh ne vemo, kdo so. No kaj šele tale monovc, ki se hvali z ala znano. ☺️☺️☺️

Nooo, v nasprotju z mrtvim hlodom je mene grel (vroče!) znan moški. Igralec. Slasten, nepozaben. Orodje krasnih dimenzij, slastno in zna ga uporabljat. Star je malo pred 50, ker pa ni samski, ne povem imena…

New Report

Close