V posteljo sem spravil ločenko o kateri sem vam pisal
Pred leti se mi je skupina Angležev v Zrčah smejala ko sem jim rekel da sem iz Slovenije. Razlog za njihov smeh je bil da že leta hodijo v Zrče in da vsak dan fukajo druge Slovenke ker še nikoli niso nikjer srečali lažjih žensk kot so Slovenke.
Resnica je da so Slovenke največje kurbice in varalice na tem svetu. Slovenke so rojene zahrbtne prasice in kurbetine.
Na žalost imamo v Sloveniji daleč najslabše in karakterno najbolj nizkotne ženske kjerkoli po svetu.To so dejstva. Poleg tega pa se prasice kurbajo naokoli in nastavljajo tujcem ali takim, ki jim lažejo lepe laži v pravem trenutku.Prej boš zadel na lotu kot, da boš srečal Slovenko, ki ni karakterna prasica in kurbica.
Kako so glih naše ženske tako odvratne, zahrbtne in odvratne prasice?Res nimamo sreče.
Zaupanje, 24.09.2024 ob 21:04
Več zaupanja imam do patoloških lažnivcev politikov za katere vsi vemo, da lažejo takoj, ko odprejo usta kot, da bi kadarkoli v življenju verjel katerikoli Slovenki eno izrečeno besedo. Mislim, da to dovolj pove o naših ženskah.
Zato je pa naših fantov vedno več samskih so dojeli kake drolje so te novodobne Slovenke.
Odrasla, že zdavnaj čez ‘zrela leta’, dva otroka ampak mladostno zabavišče, da komaj verjameš zato niso vse neke raztegnjene puhlice. In čez mnogo klancev je sposobna kar enega za drugim. Veselje brez konca in še gasilsko vajo je predlagala po leskovem obilju. Odrasle poznajo kvaliteto. Po treh letih me je odslovila, ker sem zavrnil trajno zvezo.
Pri Slovenkah vsaj vemo, da te bo 100% hotela zajebat, uničit in izkoristit. Tako vemo, da so Slovenke sebične in zahrbtne lažnivke in se lahko na to pripravimo. Pri tujki imaš pa 50-50 šanse, da bo uredu ženska ali, da bo taka prasica kot Slovenka. No okej tako svinsko podla kot je lahko Slovenka najbrž ni zmožna nobena ženska nikjer drugje.
Anonimno 5807, 24.09.2024 ob 22:22
So nam te naše slovenske ženske pokazale pravi obraz v zadnjih 20 letih kakšne so. Za ženit sto posto niso, so samo za pofukat in to je to. Bravo avtor pofukaj jo in pusti cipo umazano.
Bravo to so Slovenke povečini naj kar samske bodo in mi samski. Sej cvilijo da nismo vreu moški.
Anonimno 1160, 24.09.2024 ob 12:54
Ločenka z dvema otrokoma že odraslima, sem jo spravil v posteljo, ima kar ok tam spodaj, sem mislil, da je bolj razvlečena. Spraznil sem se v njo, saj taka baba ne bo več otrok imela. Ona si zdej najbrž misli, da bom pa njen partner. Sam za seks ženska sam to mene zanima.
Dolgcas,zgodba 1/10 bi dal nizjo oceno samo to ni mozno
Najhujši izdelki pridejo iz Ljublanskih fakultet. Zabite so vse kot noč, naduvane z tistim ničvrednim papirjem, šiht dobijo samo zato ker imajo pizdovje skozi katerega je šlo petdeset kurcov v študentskem domu, nesposobne pa do amena, niti kave ne zna koza zabita skuhat. Tako naj dec ožen, ko je stara 36 in je imela tri splave. Od desca hoče, da ima on karjero, avto za 50 tisoč evrov in hišo za vsaj pol miljona. Pizdovje slovensko že dolgo ne živi v realnem svetu.
Zdaj vam vaše Slovenke jebejo Albanci. Od vas se Slovenke ločujejo in vam pobirajo vaše kuče u katere useliju svoje Albanske jebače. A mali Albančki vam jebejo vaše kčere u vašoj hiši. Al ste glup narod vi Slovenci jebo vam pas mater glupavo. Na ulaznim vratima vaše hiše je priimak Bajrami Kastratyu i ne več Novak.