Najdi forum

Splash Forum Politični čvek V razmislek zagovornikom partizanščine

V razmislek zagovornikom partizanščine

Torej odobravate, da se je kulakom in tovarnarjem pobralo in nacionaliziralo premoženje.To smo že ugotovili.

Zdaj pa je tako, da je marsikateri zagovornik partizanščine postal kapitalist v pravem pomenu besede.Poglejmo samo razne Jankoviće, ki pol tam nekaj skačejo po Dražgošah itd..

Pa na sploh je značilno, da marsikateri levičar zagovarja partizanščino in povojno nacionalizacijo…hkrati pa sam zelo ljubosumno varuje svoje premoženje.

Dragi levičarji-kapitalisti, zdaj pa razmislite: če bi zdaj prišla oborožena tolpa in rekla, da vam bo vse vaše bajte in fensi špenci avtomobile lepo pobrala “v imenu naroda” in vse nacionaliziralka, bi se strinjali?

Povejte, če bi s estrinjali.da vidimo, kdo je res iskren zagovornik partizanstva in nacionalizacije, kdo pa samo blefira.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa prosim te, daj nehaj že provocirat s takšnimi. Bilo je kot je bilo in se ne bomo zdaj ubadali s “kaj pa če bi sedaj tako, a bi se strinjali”. To je vse bla bla in čisto teoretiziranje z namenom podžiganja nestrpnosti, ki je je na tem forumu že tako ali tako preveč.

Boooooooooring!

Kakšna nestrpnost.To je anketa, da vidimo, kako levičarski so levičarji v resnici.

Vsak pravi levičar je pripravljen podariti svoje premoženje v dobro naroda.

Jaz nisem levičar, zame to ne velja.

Torej ti svojega ne daš, tuje bi pa lepo pobral. Meni žal nimaš kaj vzeti, ker ti zagrizenemu kapitalističnemu levičarju ne manjka nič ali imaš celo še premalo. Raje povej, ali si kaj daroval prizadetim ob nedavnih poplavah. Jaz sem.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Spet nič ne razumeš.

Jaz ne bi nikomur nič pobral.samo zanima me, če bi zagovorniki povojne nacionalizacije premoženja bili tudi navdušeni, če bi nekdo prišel z idejo, da jim vzame premoženje in ga zapleni v dobro naroda.

naj samo Karađorđevići zahtevajo odvzeto premoženje pa
bomo prenehali z dobado o tem kaj je bilo, in kaj ni bilo prav.
Logično gledano NI prav, da nekomu odvzameš njegovo,pošteno pridobljeno, premoženje. Največkrat z grožnjo.

Dej bedno. Ja hočem novo nacionalizacijo. Saj naujno jemal navadnem folku. Vzel bodo tistim ki so se zadnjih petnajst let nakradl da ne vejo kaj bi z dnarjem. Je prav da jim uzamejo, čist prav.

Ajd nej mi en razloži kako je nekdo iz nč in plačo dva taužnt evrov v petih letih kupu firmo k ma 300 zaposlenih, ajd kako!

v glavnem te ne berem, kar pa slučajno od tebe preberem je bedarija. Ampakt tule se mi pa zdiš, kot da bi iz lune padel… prej bi rekel, da je kdo padel nate…? Samo ne mi rečt, da od zadaj 🙂

ob pravem trenutku moraš biti na pravem mestu, predvsem pa je važno, da na tem mestu spoznaš nekaj mafijašev.Uspeh zagarantiran.

oh kot bi se pogovarjal z nevednimi otroki
najprej so načrtno uničili firme da so šle v stečaj in ko je firma v stečaju je vredna blizu nič asli še manj pol so te firme pokupili za majhen denar in so dobili zastonj dobre firme al vam moram sedaj samo še narisat da so bile firme fiktivno vredne nič v resnici pa ogromno

Samo zemljisce, na katerem Litostroj stoji, je bilo vredno vec kot tista vsota, za katero je Duhovnik hotel Litostroj kupiti.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Najprej moraš v svoji glavi stvari TEMELJITO razčistiti! Kdo je kaj nacionaliziran in pobiral ljudem, ki niso imeli niti za hrano!
Spet smo pri obveznih oddaji za cerkev, ki so ga morali ljudje spoštovati, pa čeprav so morali to kupiti. Doma pa je bilo kup otrok lačnih
Pa ne boš zdaj rekel, da so oni na levici ????

Komunisti so vsaj jemali tistim, ki so imeli. Cerkev je jemala tistim, ki niso imeli.

New Report

Close