V razmislek ženskam
Mi je bilo to jasno vseskozi (način pisanja) ampak se nisem osredotočal na to.
Zeh. Ti maloumni eseji nepotešenih (in žal večinoma zabitih) moških osebkov so vedno pogostejši in daljši. Kar kaže na vedno večji pogum pri izražanju in ponavljanju (tujeizmišljenih) nebulousus-ov.
Prizemljite se: finančno obdarjen moški bo brez težav dobil lepo in voljno žensko in obratno. Dolgoročno in tvorno.
Ženska od pradavnine dalje išče močnega partnerja, ki bo zagovil prihodnost njej in potomcem in moški od pradavnine dalje išče žensko, ki bo zagotovila širjenje njegovih genov.
Tu se vse začne in konča. Zaljubljenost je distrakcija, varka, finta,
…, zahvaljujoč kateri, glede na prej omenjeno, človeški rod še ni izumrl.
Vsaj 5x na leto seksam.
Hahaha… A bi medaljo za ta dosezek? Jaz sem v zadnjih 3 mesecih s 5 razlicnimi. 12-22 let mlajsimi. Bog si ga vedi kolikokrat. In…? Kaj ima to s tem kar trdi avtor? Cisto prav ima. Obvoz. 😉
Fantaziras misko. Desetletje, ki si ga ti v cakanju na zresnitev zensk predrkal, sem jaz dal skozi ze vse to kar se ti sele moras naucit, lol
[/quote]
Ne vem, kaj ima to veze s konjskimi dirkami. ??? To še vedno ne pojasni, zakaj kritiziraš početje pri ženskah, ki ga izvajaš sam. Hrček. 😉
Vsaj 5x na leto seksam.
Hahaha… A bi medaljo za ta dosezek? Jaz sem v zadnjih 3 mesecih s 5 razlicnimi. 12-22 let mlajsimi. Bog si ga vedi kolikokrat. In…? Kaj ima to s tem kar trdi avtor? Cisto prav ima. Obvoz. 😉
[/quote]
O ti pa pogosto menjaš svoje plastične ženske.
Če kdo rabi prevod.
Baba je skromna. Zadovoljna je s tistim kar zastonj najde. Razmišljanje ali delo za nekaj ali za nekoga presega njene zmožnosti.
Ženska javno potrjuje, da je zmožnost nadaljnjega razvoja žensk glede širšega razmišljanja noro težka naloga za žensko. Ob vsakem postavljanju pred zid oz. izzivu, se ženska na tako pisanje odzove s tem da je raje samska, kot pa da bi kaj naredila iz sebe oz. raje pobere odpadke ki se ponujajo sami, kot pa da bi možgane vklopila.
Ugotavljam da od zensk zahtevam prevec. zdi se da se se najbolj komfortno pocutijo ob licenju in nosenju neudobnih pet in neudobnih oblacil. Razmisljanja preprosto niso sposobne. To ni domena zensk. Zenska bo vecno ujetnica preparatov in nizke samopodobe.
[/quote]
Mogoče je samo kaj narobe s predstavo o samemu sebi. Ker, če ženska izbere moškega, je očitno izbrala odpadek, ker pač ni tebe. Torej, če se katera odloči, da te izbere, avtomatsko postaneš odpadek. Čudno teorijo si si zastavil. Malo dodelaj. 🙂
A kar pet naenkrat? Cipic mogoče.
In tako je tudi v tvojem življenju, ukvarjati se moraš z razjarjenimi, pametne gredo pa mimo in jih niti ne opaziš. Zdaj te pa razumem. 🙂
V tej temi se je oglasilo nekaj pravih moških. Meni so všeč recimo Marko, General pa še kak posameznik. Za Generala vem, da je samski, ampak verjamem, da s samskostjo nima težav, niti nima težav z ženskami. Nekateri drugi v tej temi so ali srečno samski al pa srečno v vezi.
Ampak Aristotel, VInko, Q…. ob vas pa ne morem drugega pomisliti kot na to, da ste totalno obupani, ker ste samski in zdaj zganjate fovšijo tu gor, ker nekateri dobijo kvalitetne ženske in to z lahkoto, drugi so srečni samski. Vi pa nesrečno samski pa tule gor zlivate gnojnico po ženskah. Menda bi se morale ženske spremeniti in vam omogočiti seks. Ne bo šlo. Mamice so vas narobe naučiie, ženske vam ne pripadajo.
Zeh. Ti maloumni eseji nepotešenih (in žal večinoma zabitih) moških osebkov so vedno pogostejši in daljši. Kar kaže na vedno večji pogum pri izražanju in ponavljanju (tujeizmišljenih) nebulousus-ov.
Prizemljite se: finančno obdarjen moški bo brez težav dobil lepo in voljno žensko in obratno. Dolgoročno in tvorno.
Ženska od pradavnine dalje išče močnega partnerja, ki bo zagovil prihodnost njej in potomcem in moški od pradavnine dalje išče žensko, ki bo zagotovila širjenje njegovih genov.
Tu se vse začne in konča. Zaljubljenost je distrakcija, varka, finta,
…, zahvaljujoč kateri, glede na prej omenjeno, človeški rod še ni izumrl.
[/quote]
Ja, ti si očitno res ena iz pradavnine oziroma kamene dobe. Kako ti gre kaj kuhanje, pospravljanje, pranje, likanje in vse ostalo, kar počnete že od pradavnine? Ampak mnoge se ne strinjajo s tvojo teorijo iz pradavnine. Jih je kar nekaj, ki tukaj trdijo, da moderna ženska ne potrebuje nikogar in lahko zlahka živi samska: nobene finančne odvisnosti, širjenja genov in drugih prastarih konceptov.
S tem je tko. No saj si sam odgovoril. Privlacni zenskam in seksa kolikor ga hocejo. Za nikogar pa nisi omenil, da zensko dojema na nacin da je samo z njo. Zdaj si mi prakticno nastel “kurbirje” ki lahko vsepovsod seksajo in se zato nimajo volje in casa pritozevat. Razumem. Ampak to samo po sebi ne resuje problema, da zenska, predvsem pa te zenske, z moskim gradi vsebinski in kvaliteten odnos. Ves fokus je na seksu. Ce bi si ti ohoho moski kaj dobrega mislili o teh zenskah, bi bili “pravi deci” pa se nebi vsepovsod seksal z vsako, ampak bi obdrzal samo eno. Le zakaj jo ne? Mogoce pa te zenske ne dajejo tistih pravih signalov ki bi jih morale da bi bilo iz tega kaj vec kot samo seksanje vsevprek. Jih pac dojemajo kot lepe neumnice ki ne komplicirajo glede seksa, resen odnos z njimi pa jih ne zanima. To pa veliko pove o tem kaj si moski misle o njih.
In kje smo zdaj. Mamo mene ki naglas pove kaj je narobe, pa tipe ki zenske izkoriscajo izkljucnk za seks in na tak neverbalen nacin zenski sporocajo isto sporocilo kot jaz: da ste prevec neumne in apaticne da bi bile vredne cesa vec kot samo seksa.
In zdaj mi sugestirate da morm vec seksat ces da potem bo pa izvir moje tezave izgnil. Lahko jih fukam 10 ampak ni nobene fore v tem ce so na koncu vse prevec glupe v glavo da si vec kot seksa od nje ne zelis.
A je zdaj kaj bolj logicno da ni problem v seksu.
Vsak tip ki za seks izkorisca zensko in noce v resen odnos z njo, bi zenska lahko dojela,kaj ti moski s tem sporoca (nisi vredna resnega odnosa), za razliko od mene pa pac ti moski nimajo nobenih zadrzkov babe pofukat pa si o njih mislt grdo v tisini s tem da jih pac samo izkoriscajo.
[/quote]
Posplosuješ.
Si kdaj pomislil, da one želijo isto torej imeti se fajn in jim na pamet ne pade resna veza. Kje vidiš izkoriščanje? Ja tudi to se dogaja ampak gre v obe smeri. Niso samo ženske tiste, ki so izkoriščene in moški tisti, ki izkoristi. Niso vse ženske tako neumne kot jih ti želiš prikazati.
Sprijaznite se, da so se stvari spremenile.
Neumna monzlja, vidiš jaz sem taka.
Ne želim širiti genov, finačno pa samo zase skrbi. Tako, da sem čisto ok samska.
Če bi imela partnerja, bi imela takega, ki je samostojen, ki noče imet otrok, ki imajo svoje finance, ker zanj ne bi ravno jaz skrbela. TOrej nekoga, ki mi je enakovreden, da ni treba mu igrat mame, mu pedenat od spred in zad.
Razni aristotili in vinkoti in podobni tako takoj odpadejo.
Aja, samski stan je čisto ok.
Vsaj 5x na leto seksam.
[/quote]
Seveda ti vse verjamemo. Sanjaj dalje.
Posplosuješ.
Si kdaj pomislil, da one želijo isto torej imeti se fajn in jim na pamet ne pade resna veza. Kje vidiš izkoriščanje? Ja tudi to se dogaja ampak gre v obe smeri. Niso samo ženske tiste, ki so izkoriščene in moški tisti, ki izkoristi. Niso vse ženske tako neumne kot jih ti želiš prikazati.
Sprijaznite se, da so se stvari spremenile.
[/quote]
Ta še ni dojel, da tudi ženske včasih imamo moške samo za seks.
Marsikatera je samska, ne bi šla v resno vezo, noče imet familije, seks pa bi imela in ga tudi ima.
POročene kolegice so zadnjič imele debato. So debatirale o tem kako bi bilo, če bi se ločile. Vse so v en glas zatrdile, da nikoli več poroka, da bi pa imele tako koga malo za zabavo, vse se kako. Pa ne bi mu dovolile, da se priseli k njim domov.
Marsikatera je samska, ne bi šla v resno vezo, noče imet familije, seks pa bi imela in ga tudi ima.
POročene kolegice so zadnjič imele debato. So debatirale o tem kako bi bilo, če bi se ločile. Vse so v en glas zatrdile, da nikoli več poroka, da bi pa imele tako koga malo za zabavo, vse se kako. Pa ne bi mu dovolile, da se priseli k njim domov.
[/quote]
Podpis, to je pa sveta resnica, ki se v teoriji in glavi lepo sliši, občasništvo da, samo hudič je, ko se ženske to ne znamo iti in se slej kot prej zaljubimo….opazujem pri prijateljici, še malo, pa bo ostala brez glave…
[/quote]
Noče dojeti. Noče sprejeti, da so ženske samostojne in delajo kar hočejo. Če hočejo se poročijo in imajo otroke, če nočejo so samske. Če hočejo menjat moške jih menjajo. Lahko so pa tud v celibatu. Jaz sem to sprejel in nimam težav s tem. Če bom kdaj našel pravo žensko zase potem super. Če jo ne bom našel bom pa tud preživel. Ne bom pa pri 26tih zagrenjen i*iot, ki se nonstop pritožuje nad življenjem in ženskami samo zato, ker so jim drugi bolj všeč kot jaz. Sej se najde vsake tolk tudi ženska, ki sem ji jaz všeč pa ona men.
Oni hočejo nekaj na silo. Na silo pa ne gre.
Podpis, to je pa sveta resnica, ki se v teoriji in glavi lepo sliši, občasništvo da, samo hudič je, ko se ženske to ne znamo iti in se slej kot prej zaljubimo….opazujem pri prijateljici, še malo, pa bo ostala brez glave…
[/quote]
To pa je kriza, če izgubi glavo.
Jaz jih kar veliko žensk, še posebej mladih samskih, poznam, ki menjajo tipe kot gate.
Meni je bolj všeč stalni občasnik. Pa gre.
Ampak taki neodvisni samostojneži, brez pretenzij do širjenja genov in podobnega, spet ne rastejo na vsakem grmovju. Menda so kar redka dobrina. Za takega se moraš pa kar potrudit, da ti pade v košaro. Torej smo spet pri tem, kar trdi Aristotel.
Noče dojeti. Noče sprejeti, da so ženske samostojne in delajo kar hočejo. Če hočejo se poročijo in imajo otroke, če nočejo so samske. Če hočejo menjat moške jih menjajo. Lahko so pa tud v celibatu. Jaz sem to sprejel in nimam težav s tem. Če bom kdaj našel pravo žensko zase potem super. Če jo ne bom našel bom pa tud preživel. Ne bom pa pri 26tih zagrenjen i*iot, ki se nonstop pritožuje nad življenjem in ženskami samo zato, ker so jim drugi bolj všeč kot jaz. Sej se najde vsake tolk tudi ženska, ki sem ji jaz všeč pa ona men.
Oni hočejo nekaj na silo. Na silo pa ne gre.
[/quote]
Točno tako.
Danes je drugače kot nekoč. Standard je višji. Tako, da se ni treba parčkat samo zaradi financ. Pa obstaja kontracepcija, kar pomeni, da je možno tudi menjati :).
Meni je čisto logično, da so eni radi samski, drugi bi radi familije, tretji bi bili v dvoje brez otrok, eni skačejo od moškega do moškega oz. od ženske do ženske… vse ok.
Ti lahko vsaki drugi dan tule gor na MON-u objavljaš svoje filozofske traktate, pa ne bo nič bolje. Očitno te res nobena ženska ne mara, ker preveč težiš, razmišljaš in mogoče tudi preveč govoriš. Si kot ena baba, ki samo jamra nad dano situacijo, nič pa ne stori, da bi bilo kaj drugače. Ženske so, kakršne pač so. Če je ženska dokaj prijetnega izgleda in vsaj povprečno pametna, se ji za tipom res ni treba metat, ker se bo pač tip metal za njo. Tako pač je, sprejmi ali pa bodi v celibatu in “davi purana”.
Nekatere zadeve so pač take kot so. Morda morajo miniti desetletja in stoletja, da bo kaj drugače, če bodo ženske morda čez 100 let čisto drugačne, tega itak ne boš doživel. Ti živiš tukaj in zdaj!
Če si nisi sposoben najti ženske, ti za to ni kriv nihče od nas, pa ženske okrog tebe tudi ne, kriv si sam. Če vedno deluješ isto in pričakuješ drugačen rezultat, nekaj ne štima s tabo, kajne?
Ampak taki neodvisni samostojneži, brez pretenzij do širjenja genov in podobnega, spet ne rastejo na vsakem grmovju. Menda so kar redka dobrina. Za takega se moraš pa kar potrudit, da ti pade v košaro. Torej smo spet pri tem, kar trdi Aristotel.
[/quote]
V službi nas je 39. Od tega smo vsi nad 30. Od tega nas je 14 žensk samskih in tam okrog 40 ali več let. Torej več kot očitno, da ne bo kakega širjenja genov. Pa še 6 samskih žensk je, ki so pa nad 30 in pod 35.
Moški pa so vsi poparčkani.
Meni se ne zdi ravno redek pojav, da ženske ostanejo samske, brez otrok.
AJa, za vse te samske velja, da imamo solidne plače, solidno izobrazbo, živimo same.
Točno tako.
Danes je drugače kot nekoč. Standard je višji. Tako, da se ni treba parčkat samo zaradi financ. Pa obstaja kontracepcija, kar pomeni, da je možno tudi menjati :).
Meni je čisto logično, da so eni radi samski, drugi bi radi familije, tretji bi bili v dvoje brez otrok, eni skačejo od moškega do moškega oz. od ženske do ženske… vse ok.
[/quote]
Meni je tudi to vse jasno in nimam potrebe po tem,da bi drugim solil pamet kako naj živijo. Vsak živi kot misli, da je za njega najboljše in kot mu ustreza. Gledam mojo sosedo, sva vrstnika po letih. Ima svoj flet, službo, avto pa se dobra je, res vredna greha. A naj jo zdaj sovražim ker me ne šmirgla in ima druge moške raje?Jaz sem rajši z njo v dobrem sosedske odnosu. Jaz ji žarnice zamenjam, ona mi cele košare zelenjave in sadja prinese,pa kako pecivo in dober vin, ko gre domov na štajersko. Njena stvar kaj dela in moja stvar kaj jaz delam.
Meni je tudi to vse jasno in nimam potrebe po tem,da bi drugim solil pamet kako naj živijo. Vsak živi kot misli, da je za njega najboljše in kot mu ustreza. Gledam mojo sosedo, sva vrstnika po letih. Ima svoj flet, službo, avto pa se dobra je, res vredna greha. A naj jo zdaj sovražim ker me ne šmirgla in ima druge moške raje?Jaz sem rajši z njo v dobrem sosedske odnosu. Jaz ji žarnice zamenjam, ona mi cele košare zelenjave in sadja prinese,pa kako pecivo in dober vin, ko gre domov na štajersko. Njena stvar kaj dela in moja stvar kaj jaz delam.
[/quote]
Točno tako.
Ti si ta prav dec :).
Forum je zaprt za komentiranje.