Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V razmislek ženskam

V razmislek ženskam

V službi nas je 39. Od tega smo vsi nad 30. Od tega nas je 14 žensk samskih in tam okrog 40 ali več let. Torej več kot očitno, da ne bo kakega širjenja genov. Pa še 6 samskih žensk je, ki so pa nad 30 in pod 35.
Moški pa so vsi poparčkani.
Meni se ne zdi ravno redek pojav, da ženske ostanejo samske, brez otrok.
[/quote]

Jaz mislim na na finančno, čustveno in v vseh ozirih neodvisne tipe, ki jih ne zanima (več) širjenje genov, in ki bi bili pripravljeni na vlogo “sparing partnerjev” brez postavljanja nadležnih pogojev. Ti so redek pojav.

Jaz mislim na na finančno, čustveno in v vseh ozirih neodvisne tipe, ki jih ne zanima (več) širjenje genov, in ki bi bili pripravljeni na vlogo “sparing partnerjev” brez postavljanja nadležnih pogojev. Ti so redek pojav.
[/quote]

Hja, zato smo pa raje samske :).
Očitno je kar normalen pojav, da ženske ostanemo samske :).
Sicer sem pa itak napisala, da pri nas so vsi moški poparčkani (itak jih je komaj 9), ženske smo tiste, ki smo samske. In glede na staorst, očitno nismo več za širjenje genov :).
Res pa je, da si to lahko privošči le tista, ki ima dokaj solidno plačo.

Točno tako.
Ti si ta prav dec :).
[/quote]
🙂
Kaj pa naj? Gledam jo in takoj bi bil njen fant, ker pa s te moke ni kruha sem pa vsaj fajn sosed in ona moja fajn soseda.
Vem da ji lahko pozvonim, če bi me sred noči zvilo. Pa ona tud.
Če ni zato, ni zato. Ne pomeni ne.

Dobro razmišljanje. In jaz ga razumem kot pomoč ženskam, da bodo lažje prišle do svojih ciljev v zvezi z moškimi – ne pa jamranje, kot ga večina tu definira.

In takšna filozofija odpira obzorja in omogoča uvide – zato je vedno koristna in na mestu.

Dobro razmišljanje. In jaz ga razumem kot pomoč ženskam, da bodo lažje prišle do svojih ciljev v zvezi z moškimi – ne pa jamranje, kot ga večina tu definira.

In takšna filozofija odpira obzorja in omogoča uvide – zato je vedno koristna in na mestu.
[/quote]

Hm, ne vem, če bodo ženske ravno navdušene nad soljenjem pameti nekoga, ki čisto naravnost napiše, da žensk ne spoštuje 🙂

Lenuh in jamrač je pa v prvi vrsti avtor, saj take članke objavlja non stop. On bi skratka, da pride mimo ena idealna, mlada, lepa, pametna, bogata, ga vedno ona pokliče, mu plačuje pijačo, večerje, kino, organizira super truper randije, v postelji seveda da pobudo in vse naredi ona, on samo leži in uživa, sproti pospravlja stanovanje, vsak dan skuha in pelje tudi njegov avto tankat in na servis.

Uau, a sedem strani jokanja in stokanja ste naklepali :)))))
Ja klovni eni, no.

Hm, ne vem, če bodo ženske ravno navdušene nad soljenjem pameti nekoga, ki čisto naravnost napiše, da žensk ne spoštuje 🙂

Lenuh in jamrač je pa v prvi vrsti avtor, saj take članke objavlja non stop. On bi skratka, da pride mimo ena idealna, mlada, lepa, pametna, bogata, ga vedno ona pokliče, mu plačuje pijačo, večerje, kino, organizira super truper randije, v postelji seveda da pobudo in vse naredi ona, on samo leži in uživa, sproti pospravlja stanovanje, vsak dan skuha in pelje tudi njegov avto tankat in na servis.
[/quote]

Tako je, za dobrega tipa se je treba potrudit. Da ga dobiš in da ga zadržiš. Ne vem, kaj je tukaj nejasnega. Če pa ste sprijaznjene s tistimi, ki fukfehtarijo z odprtimi zadrgami, potem se vam seveda ni treba trudit. Če se s takimi ne sprijaznite, potem vam ostane samo zafrustrirana samskost ali trud za dosego cilja. Tako jaz razumem sporočilo avtorja.

Delno imaš prav.
Ženska, ki noče biti samska, se bo za dobrega moškega potrudila, to je res.
AMpak nobena pametna ženska pa ne bo niti mignila s prstom, da bi se potrudila za avtorja in razne Qje pa vinkot pa Polarce.

Moram pa reči, da me je razočaral Rok. Sem ga imela za pametnega dečkota. Zdaj pa imam občutek, da podobno kot avtor, tudi on razmišlja, da je osnovni cilj ženske, da si najde moškega.

Rok, še kako se motiš. Vse več žensk nas je takih, da nam niti pod razno ni življenski cilj dobiti moškega.
Sploh pa ne takea kot je avtor ali pa Q ali pa vinko ali…

Je pa zanimivo, da ste na avtorjeve nasvete palili samo moški. Ženske pa nobena ni pripravljena upoštevat nasvete. Tako, da možakarji ostajate še naprej samski jamrači.

Mogoče bi pa preimenovali temo “V RAZMISLEK MOŠKIM “
;.)))
Itak jo samo moški berejo :))) in sodružno jamrajo :)))

[/quote]

Mešanje dejstev o avtorju in same vsebine pisanja ponavadi nima smisla – in tudi tu ne – če razpravljamo o vsebini.
Jaz se v avtorja ne vtikam, ker to res ni moja stvar, niti me ne zanima kdo ali kaj je.

Resno mislim – kar sem napisal gre na vsebino. In razmišljanje v zapisanem ima smisel, pa čeprav je to samo ena stran teh “problemov”.

Smiselno sem na tole odgovoril že zgoraj;
Sploh ne gre za blesavo posploševanje kaj VSE ženske želite… gre za to, kako lahko tiste ki to želijo, bolje pridejo do rezultata.

Praviš, da se zelo motim; Bi razložila v čem?

Jah no, še ne tako dolgo nazaj mi ni bilo treba plačat nobene kave, kosila (zmenka) in odpreti nobenih vrat, pa sem bila še skoraj najstniška frklja. Tudi povabil je prvi. Očitno čisto iz drugega testa kot so fantiči danes.

Rok, v temle se motiš:
“Dobro razmišljanje. In jaz ga razumem kot pomoč ženskam, da bodo lažje prišle do svojih ciljev v zvezi z moškimi – ne pa jamranje, kot ga večina tu definira.”

Razmišljanje ni dobro, če je pritegnilo predvsem moške jamrače, ženske se mu pa režijo.
Pisanje ni v pomoč ženskam, ker ženske ne rabijo pomoči.
Ciljev v zvezi z moškimi? Ti dejansko misliš, da ima kaka ženska cilj dobiit moškega kot je avtor?
Ja, samo jamranje je, nič drugega.
Tip je samski, nobena ga noče, zato je napisal navodila, kako se naj obnašajo ženske, da bo on prišel do seksa.
Ker se mu ženske samo smejijo pa so se mu pridružili še drugi zjamranci

Se strinjam.
Mogoče bi pa avtor začel raje pisati navodila moškim, kako naj se obnašajo, da bodo prišli do ženske?
Ker iz tega pisarjenja je več kot očitno, da ženske s tem nimamo problemov, forumski jamravčki pa. In to VELIKEGA.
Ampak tile tukaj vse, kar so do zdajj uspeli spackati skupaj, so bile neke imaginarne Tajke in podobne kozlarije. Bo treba več truda fantje. Pa manj jamranja, jokanja, stokanja, metanja po tleh, žaljenja žensk, kritiziranja, “navodil” in kar je še takega.

Avtor tega ni nikjer napisal, kar ti tukaj natolcuješ.

Dan 2.

Zenske se vedno ponujajo prostitutko.
Spostovanje jim je nekaj samoumevnega.
Jaz sem se vedno obupan. To je edini razlog da razmisljam naglas.

V zivljenju mam sluzbo kjer gre veliko zensk mimo mene skozi razvezo. Po letih stokanja kako so moski slabi, kako vsi hocjo sam seks, kako ni nihce dost dober, kako so moski neodgovorni, … V vsem tem casu razmisljas in oblikujes stalisce kaj bi bilo lahko vzrok za kaj takega. Pri meni zenske vidji vzrok za to neresne tipe, jaz imam pa stalisce da mora biti nekaj ze z njimi narobe da sploh pridejo v stik s takim tipom.

In ko svoje misljenje objavis sem gor, si samo obupanec brez seksa, ki bi mu vsi placali prostitutko da bi bil tiho. Vecina ima svoje zakljucke kaj je v ozadju, noben pa ne ve nic ker nekaj vedet pa nekaj mislit sta dva razlicna pojma.

Neke inteligence itak nisem pricakoval. Odziv je bil normalen. Nekateri so dojeli sporocilo. Ce je vsaj enmu dalo kaj mislit, hvala bogu, je bilo vredno. Jaz odhajam v sluzbo. Kmalu me tam caka spet mlada punca, sveze razvezana, vceraj se je razpisala kako je bil njen, sedaj bivsi, grozen tip do nje, zdaj pa bova urejala kako bo potekal njun razhod.

Pac mi ki se ukvarjamo vsak dan s temi stvarmi mamo boljsi vpogled v to kaj se dogaja s temi ljudmi, nikjakod pa taki zapisi ne pomenijo da jaz nebi imel zenske ali pa da iscem seks, tako da mi je ponujat kaj takega komedija.

Kateri ni cilj dobiti si moškega, partnerja, se je itak ta tema sploh ne tiče. Tema je namenjena ženskam, ki si partnerja želijo, to je menda jasno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moj komentar je bil / je neodvisen od ostale teme, ker je nisem bral. O avtorju ne vem nič.
Samo razmišljanje se meni zdi OK, ker izpostavi en vidik, o katerem se malo ve in razmišlja – in kolikor slišim pri prijateljicah in znankah, se je šele zadnje čase začelo govoriti tudi o tem.

Glede ciljev v zvezi z moškimi (nikjer nisem omenjal da “moškega kot je avtor”) – ja, tu berem, da jih nekatere imajo. Med znankami slišim podobno – da jih nekatere imajo. In za tiste, ki take cilje imajo – je to razmišljanje lahko koristno, ker jim lahko da še eno izhodišče na katerega je vredno pomisliti.

Pa še o tistem, kako ženske ne rabijo pomoči… prebereš kdaj kakšne teme tu, ko ženske jamrajo da ni “normalnih moških”?
Tudi če jih je 2/3 zlaganih, še vedno ostane kakšna realna tema (in ženska).

Ali bo avtor / ali kdo drug/ prišel do seksa ali ne – pa ni moj nivo razmišljanja, še manj moja stvar.

Samo res, navodila za moške bodo bolj koristna.
Je že prav smešno kako v nedgoled in vsak dan monovci travmirajo o ženskah.
Le zakaj ženske ne zganjajo cirkusa, ker so samske?
Monovci pa v nedogled ene in iste litanije.

Moj komentar je bil / je neodvisen od ostale teme, ker je nisem bral. O avtorju ne vem nič.
Samo razmišljanje se meni zdi OK, ker izpostavi en vidik, o katerem se malo ve in razmišlja – in kolikor slišim pri prijateljicah in znankah, se je šele zadnje čase začelo govoriti tudi o tem.

Glede ciljev v zvezi z moškimi (nikjer nisem omenjal da “moškega kot je avtor”) – ja, tu berem, da jih nekatere imajo. Med znankami slišim podobno – da jih nekatere imajo. In za tiste, ki take cilje imajo – je to razmišljanje lahko koristno, ker jim lahko da še eno izhodišče na katerega je vredno pomisliti.

Pa še o tistem, kako ženske ne rabijo pomoči… prebereš kdaj kakšne teme tu, ko ženske jamrajo da ni “normalnih moških”?
Tudi če jih je 2/3 zlaganih, še vedno ostane kakšna realna tema (in ženska).

Ali bo avtor / ali kdo drug/ prišel do seksa ali ne – pa ni moj nivo razmišljanja, še manj moja stvar.
[/quote]

Na monu zasledim samo jamranja moških kako ne dobijo ženske in pa pljuvanja po samskih ženskah.
In to vsak dan, jovo na novo.
Ne spomnim se kdaj sem nazadnje prebrala temo, kjer ženske iščejo moškega,

Kateri ni cilj dobiti si moškega, partnerja, se je itak ta tema sploh ne tiče. Tema je namenjena ženskam, ki si partnerja želijo, to je menda jasno. 🙂
[/quote]

Ampak avtorjeve nebuloze so očitno prebrali le moški. Ženske smo takoj videle, da nima smisla vsega brati, ker je spet eno jamranja čez ženske.

Mlada razvezana punca?
Ta pa mora biti terna, da se je očitno še otročja poročila, da je že mlada punca in ločena.
Take tepke so res zate.

To drži. Vedno, ko dva ne zdržita več skupaj, sta soodgovorna za razpad zveze, tu sploh ni debate. Čeprav bo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ampak avtorjeve nebuloze so očitno prebrali le moški. Ženske smo takoj videle, da nima smisla vsega brati, ker je spet eno jamranja čez ženske.
[/quote]

Če nima smisla brati, zakaj ima smisla histerično in vztrajno komentiranje neprebranega. Ni čudno, da te nobeden ne povoha, če si tako zakompleksana.

Na monu zasledim samo jamranja moških kako ne dobijo ženske in pa pljuvanja po samskih ženskah.
In to vsak dan, jovo na novo.
Ne spomnim se kdaj sem nazadnje prebrala temo, kjer ženske iščejo moškega,
[/quote]

Ne, tema je odziv na “jamranje” žensk nad moškimi po razhodu z njimi ali po slabih izkušnjah z njimi. In drži, tako kot ne koristi jamranje moškim, prav tako ne koristi niti ženskam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close