V razmislek ženskam
Ja lej no… navodila za pametne dedce so pa res čist enostavna.
Dedc, ne bodi idiot in si na glavo ne nakoplji krave, koze, goske ali kokoši.
Potrudi se in najdi žensko v popolnem smislu te besede. So redke, ampak obstajajo. :-)))
Zgoraj omenjene po vedno po sistemu… po uporabi zavrzi. :-))
Ne, tema je odziv na “jamranje” žensk nad moškimi po razhodu z njimi ali po slabih izkušnjah z njimi. In drži, tako kot ne koristi jamranje moškim, prav tako ne koristi niti ženskam.
[/quote]
KJe pa si našel jamranje žensk nad moškimi?
Tu gor je nešteto tem, kjer moški pljuvajo po ženskah. Kje je pa jamranje žensk na moškimi?
Nekateri monovci že leta jokajo na monu, ker so jih žene dale na čevlje. Kje imaš pa obratno sceno?
Itak je pa mon poln pljuvanja po samskih ženskah,.
In, če nimajo drugih arugmentov se monovci tolažijo s tem, da ženski pišejo, da jih noben moški ne povoha. Pač eno tolažbo morajo imet.
V zadnjem mesecu:
Evo, tole je pribilžno POLOVICA tem TA MESEC.
A gremo še za prejšnji mesec gledat?
Nismo vam komentatorji krivi, če gadure niste privlačne moškemu spolu in vam ne preostane drugega kot histerija na monu.
Bog ve, koliko tem je en in isti nesrečnež naštancal…
Kateri ni cilj dobiti si moškega, partnerja, se je itak ta tema sploh ne tiče. Tema je namenjena ženskam, ki si partnerja želijo, to je menda jasno. 🙂
[/quote]
No vidiš, tole imaš pa stoprocentno prav. Tiste, ki si partnerja res ne želijo, se tule ne bodo oglašale in bodo preskočile tole temo.
Tiste, katere si pa obupno želijo, da bi jih vsaj kdo povohal, pa se to nikakor noče zgoditi, bodo pa tule vsaj ene 16 x ponovile kako so se prostovoljno odločile za svojo samskost in kako da jim je baje lepo. Kako prozorno.
Večina odgovorov v tej temi je plod ene ali dveh obupanih in v življenju razočaranih jokic. Avtor ji(ma) je pač stopil na živec.
Ok, da vidimo, kdo je histeričen. Gremo limat naprej. Pazi, še vedno so to teme samo TEGA MESECA:
In tako naprej in tako naprej.
Kdo je tukaj histeričen?
S polivanjem gnojnice po moških, še posebej tistih, ki imajo izdelano svoje mnenje o dogajanju v družbi, si ne boste pridobile simpatij potencialnih snubcev. Zakompleksanih histeričark se tudi fehtarji izogibajo.
Replika,
bravo.
Hvala bogu.
[/quote]
Se strinjam:-)
Če take tipe zgrešim na 5 km, sem lahko samo vesela!
KJe pa si našel jamranje žensk nad moškimi?
Tu gor je nešteto tem, kjer moški pljuvajo po ženskah. Kje je pa jamranje žensk na moškimi?
Nekateri monovci že leta jokajo na monu, ker so jih žene dale na čevlje. Kje imaš pa obratno sceno?
Itak je pa mon poln pljuvanja po samskih ženskah,.
In, če nimajo drugih arugmentov se monovci tolažijo s tem, da ženski pišejo, da jih noben moški ne povoha. Pač eno tolažbo morajo imet.
[/quote]
Mogoče ga na forumu res ni, čeprav se tud najde, ampak očitno ga (jamranje) avtor doživlja v praksi ali kako. Ali pa je to uporabil le kot izgovor, da lahko napiše ta navodila. 🙂
Mogoče je kak terapevt, neprofesionalni. 🙂
Koliko enega brezveznega filozofiranja. Jaz sem dobila točno to, kar sem hotela in želela. Sposobnega, samozavestnega in uspešnega moškega, ki zna poskrbeti za svojo družino. Alfa samca! Da, on me je osvojil. Seveda dobi vse povrnjeno z moje strani. Kar ni bilo v okviru mojih pričakovanj, nisem izgubljala energije. Vsak dobi v življenju natanko toliko, kolikor pričakuje, kar je pripravljen sprejet in kolikor se ceni in spoštuje.
S tem vašim analiziranjem in delanje statistike ter postavljanje teorij o nasprotnem spolu ne boste nikamor prišli. Ni šans! Ni vam nasprotni spol kriv, če se niste sposobni vase zazret in se vprašat, kaj od tega je vaša krivda, da je tako kot je.
Tako kot ni krivda moških, da so histeričarke na suhem. Naj same razčistijo pri sebi, zakaj niso zaželjene pri nasprotnem spolu.
Tvoj komentar je ena sama neumnost. Filozofija in razmišljanje sta ljudi skozi stoletja pognala v napredek. Dec al pussy? Ne razumem poante? Spolovilo določa spol. Sem rekel, da so moški različni in nobene potrebe ni, da bi mogli bit zdaj vsi enolični zato, da bo spet ženskam ustreženo.
Če gledam obdobje zadnji 50ih let. Ženske so na vseh področjih, kjer so čutile prikrajšanje na orenk zbunile za svoje pravice (kariere, plače, izobrazba, samostojnost, ..), kjer so pa vedele, da imajo kot ženske privilegij, pa stagnirajo na ravni srednjega veka in kamene dober, ker tam kjer jim je bilo “luštno” nebi nič spreminjale, tam kjer je bilo pa hudo je bilo pa treba vse popravit oz. modernizirat.
Nobene logike ni, da ti v 21. stoletju, v čisto drugačnih okoliščinah, drugačnem pravnem okolju, razlagaš moškim o tem kako prav in fajn bi bilo, če bi bili bolj “tradicionalni”. Ženske se bodo mogle sprijaznit z dejstvom da s tem ko so izstopile iz tradicionalne vloge ženske, so oz. bodo mogle sprejet spremembe tudi na ostalih področjih
In ker gre s tem za odvzem privilegijev, se ene krčevito, ponavadi z žaljivkami (pussyi) branijo spremembi načinu razmišljanja. Bolje je zatirat promoviranje spremembe v načinu razmišljanja, kot pa se dejansko spremenit.
[/quote]
Kot to tvoje debilno filozofiranje. Napredek as da zdaj jokas nad zenskami, ker so te vse odpikale. Res hud napredek. Samo eno bla bla, ker ste sami nesposobni najt zensko in zdaj vam je krov cel zenski svet. Prjatu nisem jaz ta, ki joka cez zenske na netu. Kar dalje filozofiraj pa goni desanko 😉
Ajoj, sem zaspala med branjem … zeeeeeeeeeeeeeeeeh
Eno je ziher. Glede na odgovore tukaj so ženske mentalno še bolj bolane kot sem si prej mislil.
Drugič se osredotoči na trače, da ne bo tvoje mentalno zdravje trpelo.
One vsaj ne jamrajo in jokajo non stop.
[/quote]
Na tvojo žalost te monklje demantirajo.
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=124&t=11127341
Ne si delat sramote z neumnimi izjavami.
[/quote]
Če nisi opazil, te teme je nekdo privlekel ven iz mensezdi leta 2013. Ene tri zaporedoma, vsako iz drugega leta. Glih v odgovor enemu takemu, kot si ti.
[/quote]
To je ena tema. Moških je pa kolk, okrog 15 v zadnjem času jih je Replika nalepila. Je kar razlika a ne?
To je ena tema. Moških je pa kolk, okrog 15 v zadnjem času jih je Replika nalepila. Je kar razlika a ne?
[/quote]
Še kar v rit lezeš, ap nisi poštudiral, da nimaš od tega nič drugega tupoglavke za še večjega bebška?
V glavnem je tako, to babovje, ki na monu piše, ni vredno niti za pol mišje piz-de. V reali imaš pa vse sorte, prej srečaš babjega šusa, kot pa normalno babo. Tako da dedci ne se preveč trudit, po uporabi zavrzi je najboljši sistem, nimaš kaj falit.😁
Še kar v rit lezeš, ap nisi poštudiral, da nimaš od tega nič drugega tupoglavke za še večjega bebška?
V glavnem je tako, to babovje, ki na monu piše, ni vredno niti za pol mišje piz-de. V reali imaš pa vse sorte, prej srečaš babjega šusa, kot pa normalno babo. Tako da dedci ne se preveč trudit, po uporabi zavrzi je najboljši sistem, nimaš kaj falit.😁
[/quote]
To si napisal, ko si iz riti ven gledal. Moske, da se ve. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.