Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V razmislek ženskam

V razmislek ženskam

Aha, torej en nezadovoljen copatar, ki tu gor prepričuje samske babe, d anujno rabijo nekoga, kot je on.

res, stari, v čem je poanta tvojega zganjanja gonje proti samskosti bab?

Ti pa fajn delaš levjo uslugo brezveznim tipom, ko jim božaš ego, kake prasice so babe.

Sam veš, da v ne več ravno najstniški dobi babe ne gledajo moških samo po videzu, ampak tudi drugih karakteristikah. In če je moški lesen, nobeno zgovarjanje na nič ne pomaga.
[/quote]
Najbolj pomembno mi je povedati resnico. Tako kot je. Da si vsak pride na jasno kaj in kako. Potem pa je na njemu, da se odloci kaj dalje.

Osebno nimam ne zenske za prasice, niti se mi zdi avtor brezvezen. Ceprav… mogoce imas kar prav. Cas je, da mu nekaj povem. Avtor, lahko, da si cisto okay poba. Si pa tudi tipicni blue pill “resnez”. Problem pa je, da zivis v svetu, ki blue pill “resnezem” ni naklonjen.

Torej, kaj lahko pricakuje v nadaljevanju svojega zivljenja? Kaj se s taksnimi zgodi? Tu je surova resnica!
Cez par let, ko bos v zivljenju se malo vec dosegel in imel, si te bo za projekt druzine na kaksnem portalu izbrala “brezvezna” iztrosena 30-40 letnica. Do takrat se bo lepo izzivela. Ti pa se bos lahko nadrkal.
Zacelo se bo krasno. Po hitrem postopku bosta zazivela skupaj in spoducirala otroka. Kako lepo, a ne? No, super, sedaj pa se pripravi na tlako, da placas za svojo naivnost.

Vem. Mislis si, razocaran neresnez, kaj te on ve, itd. Up to you! Do you really want the truth? Here you have it! But can you handle it?

Čelavi

Še vedno nisi utemeljil na podlagi katerega posta naj bi bil jaz womanhater.
Pa tudi za samske se mi sladko jebe, sploh za tiste, ki so se zavestno tako odločile.
Priznam pa, da me gredo na qurac ženske verzije incelov, ki krivdo za svoj neprostovoljni celibat in dejstvu, da jih nihče še povohat noče, pripisujejo moškemu spolu na splošno.

Mislim da se noben normalen moski ne sekirat zarad nenormalnih zensk, ki v moskih vidijo samo priloznost zase in pa neko potrditev da so zazeljene zenske.

In mislim da s tem ni nic narobe.

Zato pa rabiš ženo ki kaj ve naredit doma, bi rekel da je gospodinja samo tega ni več.
Ker te samske zgonjene 30+ so sam kup problemov in težav.

Praviš, da si samozavesten, ampak samozavestnega ne bi smelo motiti, kaj si ženske mislijo o njemu oziroma njegovemu pristopu. To je eno. Drugo pa je, da so ženske k tebi pristopale, ko si bil mlajši in so tudi maljše k tebi pristopale. Mlajše ženske so bolj sproščene, ker imajo za sabo manj slabih izkušenj (z neresnimi tipi), malo pa so zanje zaslužne tudi same. Kakorkoli, po slabih izkušnjah se človek zapre. Tudi ti si se. In tudi ženske so se, zato je pozneje v letih pač težje najti kaj resnega. Takšna je realnost, nikoli v bistvu ni bilo kaj drugače.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ok, razlika je lahk ogromna v tem, da poveš resnico takšno kot je ali pa takšno, kot jo vidiš sam. Zato, ker je pogojena z osebnimi izkušnjami, travmami, raznimi zamerami itn. Torej, poveš tako, kot jo vidiš. 😉

Ampak, če bo izbral brezvezno, si bo sam kriv, če se ne bo izšlo po željah. Ženska pri tem nima veliko. Ne moreš s fičotom zmagat v F1, torej ne greš z njim niti dirkati, razen, če ti je važno le sodelovanje. Torej, izberi dobro, pa bo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja stare ratajo lovače. To je kot tista reklama sm navadna tuna hočem bit pa calvo, v resnici je pa oboje kakec.

Kaj trofiš je odvisno od sreče, pač če ma kilometrino je že namazana z vsemi žavbami. Saj srm nekaj že pisal o tem da pač povprašaš par stvari pa kakšne ma frende ker ko bo debata o bivših bo vedno ona tista k je kratko potegnila ;).

Resnica ni moja in tvoja. Resnica je objektivna. Vse to kar jaz ze leta trdim o moski in zenski naravi, mozkih in zenskih preferencah skozi cas, dinamiki med spoloma skozi cas, feminizmu, socijalizmu, feminizirani druzbi, itd, od kaj do zakaj, je objektivna realnost:
Link je blokiran. forumska cenzura.

To, da je indoktrinirana vecina ni pripravljena videti, je bolj probkem vecine kot mene. Jaz sem prilagojen na realnost. Kdor si bo vzel cas za intervju temu bo to kristalno jasno. Ovce, a la Marko, po bodo se naprej blejale.

To, da je indoktrinirana vecina ni pripravljena videti, je bolj probkem vecine kot mene. Jaz sem prilagojen na realnost. Kdor si bo vzel cas za intervju temu bo to kristalno jasno. Ovce, a la Marko, po bodo se naprej blejale.
[/quote]

Ja šur, vsak misli, da pozna objektivno resnico. A tako zelo se razlikujejo, če jih primerjaš. 🙂

Resnica je ena kako jo kdo vidi je drugo.In negre mi kako se ene nosijo v resnici so pa lahko srečne če jih sploh kdo pogleda.

Dons mors bit copata da mas lahko zensko 🙂 Tako da vsi kao “jebaci” so v bistvu “copatkoti” al morjo pa vsaj igrat da so.

Zelo dogro napisano Aristotelus. Vse je res.
Ženske pa bodo še naprej tlačile glavo v pesek, kot noj. Če je pri ženski glava v pesku ti ostane samo izkoristit rit in greš naprej.

Copatko moras biti, da s sodobno zensko dolgorocno shajas. Pa se to ne vedno, ce jo s cim drzis v sahu. Zavedajoc se tega ali ne. Ko pa je saha konec, si ga naj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close