V razredu okužbe, a niso odredili karantene. Kako je pri vas?
Ti jaz povem neposredno. Moja teta dela na pedijatriji. Tudi sama je zbolela za kovidom, prebolela in dela naprej. Ima se nekaj mesecev do penzije, zato ne govori javno. Pove pa nam v familiji, da je vse skupaj najvecji nateg v njeni karieri in velika laz javnosti, kaj se dogaja po bolnisnicah. Vse prenapihnjeno. Glede cepiva nam je vsem rekla, da je to samomor na dolge ali kratke proge (odvisno od posameznika).
Kadar se zgodi nek “problem” se vzrok zanj najde tam, kjer ima nekdo korist. Tisti, ki to niste zmozni videti slepo sledite navodilom, ki vam jih predpisejo drugi.
[/quote]
Naj ugibam – je sestra po poklicu?
1 otrok je bil okužen – in cel razred je dobil karanteno za 10 dni. Danes je 10. dan.
[/quote]
Se mi smili tvoj otrok. Deset dni si ga držal v stanovanju, ali kaj?! Zdravega otroka si deset dni držal v stanovanju, kolikor razumem.
To je ZANEMARJANJE otroka. Čisto nič drugega kot ZANEMARJANJE otroka, da ga zdravega deset dni držiš v hišnem zaporu.
Zaradi ČESA že?
Se mi smili tvoj otrok. Deset dni si ga držal v stanovanju, ali kaj?! Zdravega otroka si deset dni držal v stanovanju, kolikor razumem.
To je ZANEMARJANJE otroka. Čisto nič drugega kot ZANEMARJANJE otroka, da ga zdravega deset dni držiš v hišnem zaporu.
Zaradi ČESA že?
[/quote]
NYCI, kako veš, da je zdrav! A tebi še po enem letu ni jasno, zakaj so karantene? Taki kot si ti, so sokrivi za stanje, ki ga imamo.
A kako vem, da je zdrav?
Asimptomatskih kužnih NI. To so ZDRAVI ljudje.
A da mi ni jasno, zakaj so karantene?
Karantene so za BOLNE ljudi. Za zdrave ljudi to niso karantene, ampak so HIŠNI ZAPORI.
A taki, kot sem jaz, da so krivi za “stanje”?
Za “stanje” ste krive ofce preprane brez kančka zmožnosti kritičnega razmišljanja in brez vsake zdrave pameti.
Zaradi ČESA že?
[/quote]
Kvečjemu zaradi takšnih oslov, ki sklepajo iz ničesar – kot ti.
Sem kje napisal, kar mi očitaš – ali gre samo za tvojo glavo, ki drugim pripisuje kar si sproti namisli?
Razložim za druge, tebi se ne da nič dopovedati in take, kot si ti, bi morali dati v neko ustanovo, saj si s tem, da svojega otroka nisi pustila v karanteni, pripomogla k širjenju okužb.
1. Razlikovati moraš med asimptomatsko zbolelimi in tistimi, ki so zboleli s simptomi. Ti drugi so kužni 2 dni pred pojavom simptomov, torej ne moreš trditi, da so zdravi in da ne morejo nikogar okužiti. Tudi asimptomastko oboleli lahko okužijo druge.
2. Karantene so za ljudi, ki so bili v stiku z obolelim. Ker ne vemo ali so se okužili, morajo biti določen čas v karanteni, da ne bi od dveh dni pred pojavom simptomov koga okužili. Bolni so v SAMOIZOLACIJI:
3. Tretje točke nima smisla komentirati. Lahko pa bi razpravljali, kdo so v resnici ovce brez zdrave pameti. Mene asociirajo nate.
A dej nehi, a s tem, da svojega otroka nisem pustila v karanteni, da sem s tem pripomogla k širjenju “okužb”? A bejž no! Moj otrok se je ta čas krepil zunaj na soncu in na zraku.
A bejž no, a da ne razlikujem med “asimptomatsko zbolelimi” in tistimi, ki so zboleli s simptomi?
A da “.…..karantene so za ljudi, ki so bili v stiku z obolelim, ker ne vemo ali so se okužili…..” A bejž no, okužili s čim že? Aja, z GRIPO-19.
Ja, vidiš, tukaj je pa razlika, komu VERJAMEŠ. Jaz verjamem NEPRODANI in NEPODKUPLJENI stroki, ki ima zgolj svojo VEST in ETIKO in ki zavrače sodelovanje v projektu GRIPA-10 ter nima od projekta GRIPA-19 nikakršnih finančnih in osebnih koristi.
In za to neodvisno nepodkupljeno stroko tole tvoje pisanje o zapiranju zdravih ljudi v karantene in tole tvoje pisanje o nekih “asimptomatskih kužnih” ni nič drugega kot zgolj en BULLSHIT religije GRIPA-19.
Kvečjemu zaradi takšnih oslov, ki sklepajo iz ničesar – kot ti.
Sem kje napisal, kar mi očitaš – ali gre samo za tvojo glavo, ki drugim pripisuje kar si sproti namisli?
[/quote]
Kot spremljam tukaj, kako verjameš religiji GRIPA-19, kako zagovarjaš nagobčnike, lahko sklepam, da bi v svoji veri tudi svojega zdravega otroka za deset dni zaprl v hišni zapor stanovanja.