V rit si jo vtaknite
Najboljša je ta: prej je bilo strogo prepovedano z Astra-Zeneco cepiti ljudi nad 60 let, zdaj pa pravijo, da bodo ravno te cepili s tem cepivom, saj so se na mlajši populaciji pokazali nevarni stranski učinki. A tako! Saj starejših doslej s tem cepivom SPLOH NISO CEPILI, TOREJ SE STRANSKI UČINKI NISO MOGLI NITI POKAZATI! Pa razumi, kdor more. Sicer pa, če bi bilo vse, kot bi moralo biti, ne bi toliko držav ustavljalo cepljenja.
Kot bi izbirali med znamko puške, s katero vas ustrelijo!
Folk, v biološki vojni smo. Namesto bomb letijo na nas strupi, namesto pušk pa se postaviš v vrsto za šprico. Vsi umrli zaradi zastrupitve in poškodovani od cepiv so vojne žrtve, ne pa žrtve nekega virusa. Kaj po tolikem času še kar nasedate sovražni propagandi uradnih medijev? Kdaj boste spregledali???
Cepivo je zacelo veljati kot neki statusni simbol! Sosedova Zefika je ze cepljena, ni vrag, da je ona vec vredna od mene, takoj grem v zdravstveni dom na prijavo! In potem startajo verizno reakcijo. Opazam to na vasi, ljudje (verujoci v korono) kateri niso cepljeni se imajo za manjvredne, bojijo se, da jih druzba oznaci za “koronaidiote”! Zalostno… 🙁
Pa dobro draga Esmeralda, narobe si me zastopila, nisem uporabila narekovajev kjer bi mogla. Pravim samo, da opazam, da so okoliski ljudje nevoscljivi ljudem, kateri so ze dobili dozo! Podobno kot, ko si nekdo na vasi omisli nov avto. Osebno pa nisem panicna, saj nisem zeljna cepiva, niti se nisem zanimala kako ga dobiti, ce po posti ali v domu ali pa pri veterinarju. Lep pozdrav
Ja glede fovšije se pa strinjam s tabo, OMG. Ravno danes se je viharnemu nežrebcu razlil žolč in pritekla pena na usta, ker je Rok-1 že cepljen: https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=594&t=11264223#p14058588
Pa vsak teden se testiram. Če je doma kdo prehlajen in čaka na testiranje v zdravstvenem domu ( lahko 3 ali 4 dni), me v službi testirajo vsak drugi dan!!!
Cel nos imam že spraskan, peče me.
Ampak ne – astra ali nič.
Res bi lahko vsaj za te, ki smo tolikokrat spraskani v nosu dali dobro cepivo.
Ker to, da sem tolikokrat testirana tudi pomeni, da delam na takem delovnem mestu, da sem koristna družbi.
Nobeno cepivo ni varno, ker sploh nebeno NI CEPIVO, mapak GENSKA TERAPIJA, KI VAS BO ZAZNAMOVALA ZA VEDNO!!!! IN VSE VAŠE POTOMCE!!!! S TEM SE NI ZA HECAT.
To, da je Pfizer boljši od Astra ze….je laž!
To so razbobnali samo zato, da se cepite potem s Pfeizerjem, njim je tako vseeno s katerim cepivom se boste uničili, samo da se prostovoljno uničite, da oni ne bodo nič krivi. Vlada torej pravi, da se vi prostovoljno cepite, čeprav vas posiljujejo na vsakem koraku, vsaka reklame je CEPITE SE, jaz pa vam polagam na srce, NE CEPITE SE Z GENSKO TERAPIJO!!!!!!
Za vse tiste, ki vas je tako strah genskih zadev… a se boste cepili s klasičnimi cepivi, ko bodo registrirana?
Npr. SInopharm / Sinovac, Medicago, mogoče tudi Sputnik, ipd?
Kaj pa moderni zdravstveni postopki? Tista naprava za zdravljenje krvnih rakov za katero smo v Sloveniji zbirali denar kakšen mesec nazaj… je tudi naprava za gensko manipulacijo celic. Če zbolite… se boste raje odpovedali zdravljenju, ker gre za gensko manipulacijo?
Takoj se cepim, ko bom na vrsti, nekako bolj sem za Moderno in Pfaizerja, ampak, tudi druga cepiva so ok. Strdke lahko dobiš tudi, če zboliš za covid 19. Raje se cepim kot, da moram teste delati. Ampak nekateri nimajo izbere. Veliko ljudi je bilo pocepljenih, tako, da je nek vzorec pogostih stranskih učinkov pogosto uporabljenih cepiv že znan.