V Rusiji se pravkar odvija državni udar!
Anonimno 10873, 24.06.2023 ob 18:56
wd40a, 24.06.2023 ob 16:03
na tega sem pa pozabil.
Boš razobesil zastave, WD, zdaj ko pridejo naciji na oblast?
Fašistična izdajalka musarca je že izobesila nacistično zastavo.
Zabita čreda je ponosna na izdajalce.
Točn tko, 24.06.2023 ob 18:58
MON strokovnjaki spet nategnjeni, 24.06.2023 ob 18:49
Točn tko, 24.06.2023 ob 18:43
To kar ni uspelo Putinu v Kijevu, bo uspelo Prigožinu v Moskvi. V par dnevih bo zadeva urejena. Paradne obleke imajo s seboj.
Prigožinu lahko uspe zgolj če vse dogovorjeno in bo naslednji Prigožin Medvedov, medtem ko se Putin umakne v ozadje, ampak še vedno vodi vse zadeve. Okoli vozijo ravno tisti en tank, par oklepnikov in pa ene 50 ljudi, o kakeršnemkoli uporu ne duha ne sluha (ravno 1 bombo so vrgli vse skupaj). To naj bi bil legitimen coup d’etat? Si res tako glupo ali se delaš norca iz sebe?
Saj je dogovorjeno, ne s Putinom ampak z vsemi okoli njega, vključno z velikim delom vojske, ki bo ‘prestopila’ kot je to običajno v takih primerih v Rusiji. Ni Prigožin po župci priplaval, da bi se sam lotil takega podviga. Putin bo verjetno zbežal v kakšno državo, ki ga ne bo izročila mednarodnemu sodišču za vojne zločine.
Ja to bo pa res to, plešasti kuharček je čez noč na svojo stran pridobil večino vojske (o kateri ni ne duha ne sluha) in oligarhov. Baje so presopili, ker bodo imeli veliko večjo korist od 50 letenega trola ter pisca otroških zgodbic, kot pa od Putina. Da nista vidva z temle hotdogarjem po isti župici priplavala 😅
MON strokovnjaki spet nategnjeni, 24.06.2023 ob 19:06
Ja to bo pa res to, plešasti kuharček je čez noč na svojo stran pridobil večino vojske (o kateri ni ne duha ne sluha) in oligarhov. Baje so presopili, ker bodo imeli veliko večjo korist od 50 letenega trola ter pisca otroških zgodbic, kot pa od Putina. Da nista vidva z temle hotdogarjem po isti župici priplavala 😅
Še vedno ne razumeš. Ni Prigožin pridobil nobenega ampak so ljudje, ki vlečejo poteze iz ozadja (najbrž tudi še živeči oligarhi, kar jih ni Putin še pobil) pridobili plačanca na svojo stran za še več denarja kot mu ga je ponujal Putin. Zločinca bodo uporabili, da se znebijo drugega zločinca.
hja hehe, 24.06.2023 ob 12:33
Putin pošilja nad Wagnerjevce drugo skupino plačancev – Kadirove Čečene. Izgleda, da je to začetek konca Rusije, ki se bo izgleda prelevila v nekakšen Bejrut, kjer bodo divjali boji med različnimi oboroženimi (para)vojaškimi enotami. Bodo trenutek izkoristili še v nestablnih pokrajinah Kavkaza in razglasili neodvisne države? Kaj vse lahko naredi ‘slava’, ko udari diktatorju v glavo. Ne le, da je Putin z zgrešeno politiko začel potop Rusije, lahko se zgodi, da bo v nevarnosti še ves preostali svet, če pride terorističnim plačancem (Wagner, Kadirov…) v roke jedrsko orožje. Na koncu bo moral zahod reševati Rusijo pred zombiji, ki jih je sama ustvarila!
Musliman se bo za Rusijo boril s figo v žepu. Brutalni zločini in plenjenja jih spremljajo skozi vso zgodovino in opravičilo najdejo v “neverstvu: tj.razčlovečenju ljudi, ki niso njihove vere.
robi9, 24.06.2023 ob 19:58
Prigožin in Lukašenko sta dosegla dogovor, da se Prigožin umakne.
Pa so debilni fašistični troli imeli pet minut svoje norosti in debilizma.
Ti pa se ne delaj pametnega, ker si vedel o dogajanju ravno toliko kot ostali.
Kaj se je dogajalo in kakšen je bil razlog za tole današnje afnanje Wagnerjevcev, mi, navadni ljudje, nikoli ne bomo izvedeli.
Bodi malo manj ciničen in pokroviteljski, ker izpadeš totalen moron s temi svojimi napadi na forumaše, ok?
ej, Robi, 24.06.2023 ob 20:02
Ti pa se ne delaj pametnega, ker si vedel o dogajanju ravno toliko kot ostali.
Kaj se je dogajalo in kakšen je bil razlog za tole današnje afnanje Wagnerjevcev, mi, navadni ljudje, nikoli ne bomo izvedeli.
Bodi malo manj ciničen in pokroviteljski, ker izpadeš totalen moron s temi svojimi napadi na forumaše, ok?
A ti dam robček ?
Ko boste debili nehali podpirati fašizem in zločince, bom tudi jaz manj pokroviteljski. Do takrat pa brez milosti za fuknjene debile.
robi9, 24.06.2023 ob 20:06
A ti dam robček ?
Ko boste debili nehali podpirati fašizem in zločince, bom tudi jaz manj pokroviteljski. Do takrat pa brez milosti za fuknjene debile.
Eh Robi, ti pišeš kretenizme, delaš zaključke na osnovi svojih fantazij, posledično smetiš temo. Čeprav misliš da nalivaš “čistega vina”. Žal.
Prosim, vzdrži se v tej temi. Prosim, prosim, prosim.
Kukulele980, 24.06.2023 ob 20:24
Haha, Prigožin je 200 km pred Moskvo dobil povišico in se vrača v matične baze. Putin čisto presran, dal prekopati avtoceste, da bi preprečil prihod plačancev v Moskvo. Gre za še eno taktično potezo, da se pregrupirajo?
ne vem, sem šel mal brat moje ruse, ugotavljajo da je vse fejk. Tako se nisem narežal že od nevem kdaj:-D Edina stvar, ki mi je padla na misel, je bila ta da so mogoče poskusili ukrajince zvabit da bi naredili kakšno oslarijo. Če je bilo zmenjeno. Koga briga. Zajček je umil zobke in šel spat.