Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V savni….

V savni….

….ležim ves prepoten na hrbtu, imam probleme z otrdelostjo… ampak z razlogom:

Vztopi temnolasa ženska in komaj slišno pozdravi… “zdravo, Mirella sem”. Stisneš se k meni, poljubljava se do onemoglosti, na prsih čutim otrdeli bradavički, spodaj pa tvoje mednožje kako se drgne ob mojega in želiva da ta trenutek nikoli ne bo končan…

Le komu ob tem ne bi otrdel?!?

oprosti,
meni ne.
iz jeze, ker se je zate odločila.

Mene ne mara:-((((

Vztopi? (vstopi, se po slovensko napiše)

In če je bla črnolasa, je bla gotovo spet ena, ki hoče bit po vsej sili jaz:)))))

Aja, pa še v savno je pršla, jaz nisem bla še nikol in mislim, da v javno ne bom šla….

tu se ji lepo opraviči.

Če pa se KIR ukvarja s športnim oz. rekreativnim streljanjem, torej ni naredil napake…heheheh

ma ti si mi neka lancmanka iz Dravskega polja, tam ljudje niso tako hudi, pa še zbadajo se raje kot streljajo.

nena ti meni neka….jaz sem z obrobja Pohorja, daleč stran od D.P.
vsi streljamo sedaj tu gor na prazno, in v čem je fora? hehe

Se oproščam. Tako za slovnično kot napako glede barve las in tisto, ko sem si drznil zamišljat, da si ti tako pokvarjena da bi vstopila v javno savno. Ja, res sem grd:-))

a si bil na Fontani? v savni? škoda, ker sem jaz blond….hehehe

Tudi na Fontani ne:-))

Blondinke so pa itak moja šibka točka, tako da ….

hehe

kaj me briga.res nič.

a res? zakaj pa, če smem ponižno vprašati? tudi take z veliko tazadno, hehehe, al samo one Barbi-variante, hehehe

Je pogoj: mora jo imet:-))))))))))

kamen se mi je odvalil od, heheh
kak si miško?

Supeeer miška:-))))

ne, ne KIR, nisem taka svetnica, da bi se mi zdelo pokvarjeno hodit v javno savno:)))))))

Tja nebi šla zato, ker imam možnost it v domačo savno.

V bistvu pa je problem v tem, ker imam mal problemov s pritiskom, pa vročine ne prenašam dobro, kaj šele, da bi tam videla postavnega dedca z napetim pod brisačko:)))))) sej me še kap:)))))

Ena skrb odpade mirella, jaz ga tam nimam pod brisačo:-)))

itak pa menda ja ne hodiš sam po savnah:)))

Da imam jaz tako krasnega moža, bi hodila z njim. Pa še za zdravje bi poskrbela, kajne, saj zarad zdravja hodite v savne:)))))

Men npr…

Ker ni temnolasa, ker pozdravlja naglas, ker se ne stiska, ker se ne poljublja do onemoglosti, ker nima otrdelih bradavic, ker si teh trenutkov sploh ne želi…

s tabo, hehe.

Seveda, nikoli sam, sicer bi izgledalo kot da sem peder:-)))

Se pa savnam veliko dlje od moje predrage, kajti tudi ona ne prenese vročine kot pravi, ali pa pogleda na štrlečega tiča, pa mi tega ne pove:-))))

In to vse izključno zaradi zdravja, hehe

je v bistvu…mmmmm

no ja..kakorkoli…če zagledaš tako bejbo k je mirellli…..ima da si trd..t.ud tam kjer ne bi bilo treba…:)))))

leta letijo - iščem stevardeso

hehe Minister

men je marsikdaj prišlo…mislim..kapnilo…

idi…teb ne?…boga

leta letijo - iščem stevardeso

veš da mi je….no…vsaj mislim, da mi je…hehehe

New Report

Close