Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V savni….

V savni….

….ležim ves prepoten na hrbtu, imam probleme z otrdelostjo… ampak z razlogom:

Vztopi temnolasa ženska in komaj slišno pozdravi… “zdravo, Mirella sem”. Stisneš se k meni, poljubljava se do onemoglosti, na prsih čutim otrdeli bradavički, spodaj pa tvoje mednožje kako se drgne ob mojega in želiva da ta trenutek nikoli ne bo končan…

Saj vem…..veš…Ko to bereš, se prav počasi prepuščaš misli na mojo mokro brisačko, na mojega trdega …In če ti priznam…tudi to mi je všeč… ta tvoja mucka, s katero se tako rada igračkaš ko misliš na mene. Zdaj tvoja mucka najverjetneje že postaja vlažna, med nogama čutiš tisto izdajalsko napetost ko komaj čakaš, da se te dotaknem z jezikom…ga čutiš?

Le komu ob tem ne bi otrdel?!?

leta letijo - iščem stevardeso

razo, pošl svojo sliko:)))

pa hvala za komplimente, ne hvali vsak s takim žarom nekaj, česar ni videl.

Sej, sliko razotovega bi gledala, ko pa sem ti ponujal fotko mojega oneta pa nič:-(((

ej, moj mail je napisan, če bi karkoli, kdorkoli rad poslal, kar:) Gmail veliko požre:))))))

Ni problem v tem da bi nekdo rad poslal, problem je v tem ali bi katera tiča rada gledala:-)))

nič vam ne sledim,
mislim pa da bi.
ido je sicer bolj strah, mirlla pa ga doma ogleduje.

scer pa zadnjič sem čatal in imel sem “obojespolno ime” in skoraj vsaki kurac ti ga ponuja na ogled, pa bog ne daj, da bi me to zanimalo.
tako, da dečve si lahko to ogledajo in ……

Ej ej:) luleka pa vsakega rada pogledam:))))

Tako da, kar pošlte:)-gotovo prečekiram, ker jih v življenju nisem videvala veliko..in še manj uporabljala….zato je vse, kar je redko videno, cenjeno;)

Sicer me bolj zanima slika obraza, vendar, če kateri meni, da je lepši, zanimivejši in boljši spodaj, naj pa spodnjo glavo slika:)

Ti je moj všeč mirellca?

:-)))

očitno bsem bolj fotografsko izkušeni,,,)))))

stari….večji zum naredi…hahahah

kaj je zdaj…zvečer velja?

da ga mirela doma ogleduje…sam ni taki…….))))))))

zanima…kerega je prvo pogledala….)))

mirellca ?????

Mirellca se boji zlo vlkega. Očitno še kar mojega opazuje:-))

¨MOJ JE VEČJI..TAK!!!!!!

a ne Mirellca:-))

imata oba dolge, ja:)))))

Jezike:)

če se pa ugrizneta, bosta imela pa tud debele:)

In, taka dva??? machota, kot naj bi vi2 bila…..sem pa res pričakovala vsaj sliko iz kake XXX strani….pa nč, ni domišlije, ni jajc:))))

Kaj res nisi dobila?

ne vem, nič nisem opazila KIR, al pa to pomen, da je kej malega slikano?

Slikej raj glavo-zgorno, je gotovo večja:)

Jaz sem spodnjo, pa izgleda da ZS ne dela:-((

Kaj pa zdej Mirellč? Bo treba v živo pokazat?:-))

zs ti ne dela, če nimaš maila 🙂

hmmmm

New Report

Close