Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Šiški, v Mostecu mrtev dojenček?

V Šiški, v Mostecu mrtev dojenček?

Kaj se to dogaja , he kaj takega pri nas sploh mogoče ?

Odgovor na objavo uporabnika
Mojca864, 10.11.2024 ob 18:50

Kaj se to dogaja , he kaj takega pri nas sploh mogoče ?

Mrhovinarka naroči se pri psihiatru.

Tam pri dovozu v garažo imajo kosovni odpad.  Tja ga je nekdo odvrgel.  Pa voziček so našli v bližini.

Ni mi jasno zakaj ga niso vsaj nekje zakopali, zakaj v kosovni odpad, tam je logično da ga bo nekdo našel, če ga ne bi zavohal pes pa kakšen idiot ki brska po smeteh, tega brskanja je veliko.

Bogi otrok, vprašanje, kaj se mu je zgodilo. Nesreča, umor, se je rodil mrtev? Kako, da ga ni nihče pogrešal? Še mrtve živali ne vržeš na odpad, jo dostojno pokopaš. Veliko stisk je med nami, zakritih hudih poporodnih depresij. Upam, da najdejo mamo.

Žalostno.

Bodo preiskovali podrobnosti ali je bil novorojenček ali že večji dojenček in ali bil ubit / umorjen kako  drugače in drugje …ali zgolj tam odložen  in prepuščen mrazu, zakaj ni nihče slišal jokanja…

Tu bi bilo mogoče fajn varianta ali neko splošno vedenje v javnosti,  med mladimi, med nosečnicami, ki ne želijo obdržat , da bi se take dojenčke lahko nekje anonimno pustilo, …da gredo direkt v posvojitev, …/ ala pri nunah, v župnišču, v neki 24 ur delujoči zadevi…Da se da šanso otroku za preživetje , za življenje …

ubogo detece

ja, to bilo fajn, da bi taki, ki imajo stiske imali možnost otročka nekje varno pustiti ,vedoč ,da je živ in bo živel…da ne rabijo se tako znebit ali ubijat ali morit, da se da reševat in rešit brez tega…recimo se rodi živ in ga prinesejo do vrat nekoga in pozvonijo in se imajo možnost skrit in umaknit in jih ne obsojajo ali iščejo , želijo dobro otročku, da ga nekdo dobi in da zraste…zakaj ni tega pri nas, zakaj se ne  da te opcije, da živi bitjece…zakaj tak kruto se znebit duše…lej, tud ,če je blo posilstvo, …donosila si, skrito rodila, je živo bitje, daj mu lepo šanso, da preživi, te opcije manjka…

Grozno! srce parajoče :'(

zakaj odpirate take teme in same moralne izjave

torej, 10.11.2024 ob 20:17

ubogo detece

Zakaj? Saj sploh ne ve zase.

nepretiravaj, 10.11.2024 ob 22:07

Zakaj? Saj sploh ne ve zase.

O dar***** kakšni momstrumi kot si ti tlacite to zemljo. Človeka, ki to napiše kar si ti, se je potrebno bati, ker takšni ste sposobni tudi izvedbe takšnih  grozovitih dejanj.

Kaj pa Damijana Žišt: Zakaj sta umrla ta dva otroka? (Knjiga po resničnih dogodkih)

Vse sorte se dogajajo.

Kaj je grozno? Sedem dojenčkov v eni smetiš kanti.

Kaj je še bolj grozno? 1 dojenček v 7 smetiš kantah.

Ljudje so v hudih stiskah. Mi pa samo obsojamo. Grozne zgodbe so okrog nas. Pomagajmo, kjer lahko. Vsaka malenkost šteje.

Ena696, 10.11.2024 ob 22:30

Ljudje so v hudih stiskah. Mi pa samo obsojamo. Grozne zgodbe so okrog nas. Pomagajmo, kjer lahko. Vsaka malenkost šteje.

Bravo za komentar, se strinjam. Ljudje so v raznih stiskah 😭

wiii, 10.11.2024 ob 19:44

Tam pri dovozu v garažo imajo kosovni odpad.  Tja ga je nekdo odvrgel.  Pa voziček so našli v bližini.

Ni mi jasno zakaj ga niso vsaj nekje zakopali, zakaj v kosovni odpad, tam je logično da ga bo nekdo našel, če ga ne bi zavohal pes pa kakšen idiot ki brska po smeteh, tega brskanja je veliko.

Ne vemo, kakšna žalostna zgodba je v ozadju, mogoče so bila kakšna mamila posredi in ni bilo ‘racionalnega’ razmišljanja. Zakaj ga niso zakopali ali dali med  organske odpadke ne vemo, mislim pa, da se bo lažje našlo storilca/e, ker imajo truplo. Revčku itak ne pomaga nič, ker je izgubil življenje, še preden je dobro začel živeti…zelo žalostno.

beti363, 10.11.2024 ob 20:18

ja, to bilo fajn, da bi taki, ki imajo stiske imali možnost otročka nekje varno pustiti ,vedoč ,da je živ in bo živel…da ne rabijo se tako znebit ali ubijat ali morit, da se da reševat in rešit brez tega…recimo se rodi živ in ga prinesejo do vrat nekoga in pozvonijo in se imajo možnost skrit in umaknit in jih ne obsojajo ali iščejo , želijo dobro otročku, da ga nekdo dobi in da zraste…zakaj ni tega pri nas, zakaj se ne  da te opcije, da živi bitjece…zakaj tak kruto se znebit duše…lej, tud ,če je blo posilstvo, …donosila si, skrito rodila, je živo bitje, daj mu lepo šanso, da preživi, te opcije manjka…

Na Poljskem ali kje, ga lahko daš v neko odprtino v steni, pozvoniš in zbežiš.

Anonimno989, 10.11.2024 ob 22:32

Bravo za komentar, se strinjam. Ljudje so v raznih stiskah 😭

A res mislite, da bi neka izobražena Slovenka to naredila?

Verjetno kakšen migrant, cigan, Slovenec sigurno ne.

včasih so jih nosili pred cerkvena vrata. Danes še to niso več zmožni.

Take teme je treba odpirat in komentirat. Zato pa pametni podpiramo splav; da ne pride do tako tragičnih dogodkov.

Najbrž nezaželen otrok. Z mamico v težkih življenjskih razmerah.

Moja domneva. Lahko je šlo tudi za kaj drugega. Upam, da policija ugotovi.

Verjetno ga je rodila kakšna siromakinja, in ni videla poti naprej. Depresija. Verjetno tudi družine ni imela, navsezadnje bi vsak v družini opazil,da ni več noseča?? To dela revščina, vedno več bo tega.

Kakšna prostitutka? Sicer ne vem, kako bi preživela v Lj v najemniškem stanovanju.

Cca leta 1994 so v smetnjaku v Sloveniji našli jokajočo dojenčico. Zdravniki so ji rešili življenje in ji dali ime Vita. Šla je v rejništvo in kasneje verjetno v posvojitev. Zgodbo o njej sem brala, ko sem bila prvič noseča. To me je tako pretreslo, da še zdaj vedno, kk odnesem smeti, stojim nekaj časa pri smetnjakih in poslušam, če se ne bo iz katerega zaslišal otroškj jok.

Imajo jajca, da zanemarijo ali celo načrtno umorijo lastnega otroka, odvržejo in pogledajo stran, kot da nič ni bilo, da bi pa za truplo poskrbeli, da ga nihče ne najde, pa ne? Kakšna aroganca in brezčlovečnost je to?

New Report

Close