Najdi forum

Splash Forum Koronavirus V slo samo 20 prostih respiratorjev

V slo samo 20 prostih respiratorjev

Novinarka ministru nakazala, da so nemci narocili 20.000 novih respiratorjev. Italijani 10.000 in ga vprasala koliko jih imamo mi. Odgovor: prostih samo 20. Zbirajo ponudbe za nabavo. A je novinarka tudi povedala, da jih ni vec mogoce nabaviti . ?????????

Toliko o pripravljenosti države na epidemijo. Nesposobni bebci na vodilnih položajih.
Groza me je, ko se zavedam, kaj nas čaka.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Janković pa odprte lokale, pol bo pa ta prvi na respiratorju kot vip….

SRAMOTA do neba.

Pol bodo pa tako priviligranci lopovski goljufivi ta prvi na respiratorjih, ostale bodo pa odklapljali, ker niso vip.

Pa kdaj mi je bilo to že jasno.

Jah, v Italiji so prestavljali na respiratorje bolj perspekitvne za preživetje, dol dajali zato manj perspektivne za preživetje. So povedali zdravniki.

Naši bi to morali storiti 14 dni nazaj, ker takrat se je že vedelo, da prihaja kriza. Še ena napaka fikusov.

Mi samo 20, nemcija pa 20.000 novih. Nase zdravstvo je pa res ….

Januarja bi jih morali nabavi!

Predlagam, da jih probajo Krka, Lek, ostale druzbe nekje kupit!

Okoli 17.000 dolarjev stane en.

20 postelj za koronavirus bolnike imajo, respiratorjev je zagotovo več v celi Sloveniji.

Vedno bolj spoznavam kakšna šleva si.
Sem ženska, toda 100krat bolj pogumna kot ti.
Če bo nuja se bom aktivirala tudi v prostovoljce, sem že, toda trenutno smo vsi v pripravljenosti.

Če gospod zdravstveni minister nima pojma in izstreli, da imamo 20 respiratorjev, še ne pomeni, da je to res.
Gospod Šestan je lepo povedal, da jih je na voljo slabih 50, naročenih je pa v prvi rundi tudi 50.

Upam, da se zavedaš, kakšna obupna groza si ti sam.
Dost te mamo, jasno?
Zmanjšaj al pa povečaj odmerek cbd, ker tale ni ok.

Da. Mislim do petdeset delno do 60. let zdravijo. Kar je naprej ne. So se tako odločili. Jih pustijo ali se pozdravijo ali umrejo.

New Report

Close