Najdi forum

Splash Forum Koronavirus V Sloveniji nimamo"nevarne" serije cepiva Astra Zenece, ampak samo dobre serije

V Sloveniji nimamo"nevarne" serije cepiva Astra Zenece, ampak samo dobre serije

Pravijo naši vodilni, da serija cepiva od Astra Zenece, ki povzroča motnje v strjevanju krvi, ni prišla v Slovenijo. Torej, pri nas naj bi bile”varne serije” cepiva. Kako točno pa oni to vedo? Da je škodljiva sano ena serija cepiva?

Zdaj me pa zanima, kakšno nakladanje o serijah je to??? A ima Coca-Cola tudi serije ali je vsa narejena po istem receptu? Pa Aspirin ali Lekadol? Je ena serija drugačna od druge? Ena serija zdravila je lahko škodljiva, druge serije so pa OK?

Pa kdo to verjame????!!!!!

jaz ne sploh po tistem branem,ko je Merklova to cepivo v Nemčiji zavrnila pa smo ga potem dobili mi.

Se še spomniš,kaj je rekel Kacin:”Pejmo se mal hecat”

[/quote]

::)))))dobra

Jaz sem cepljenje odpovedala.Mislim POPOLNOMA ISTO kot ti! A zdaj je že popolnoma normalno, da imaš par dni tako reakcijo? Malo čudno! O tem prej nihče ni nič pisal, niti ne vem, če so bili učitelji pred tem opozorjeni?

ja ja, to cepivo je čist varno ja, zato je pa toliko šolnikov zdaj na bolniški. Tisti ki se gre s tem strupom cepit, je res idiot

Seveda niso bili opozorjeni saj se potem verjetno nebi nobeden cepil.
Kdo bi razkiral zdravje za ta “drek od dreka”.

[/quote]

:(baje je za rajo vse dober

Reakcije po cepljenjih so pričakovane in nikoli jih nismo obešali na veliki zvon.
Dokler ni trdnih dokazov proti AstraZeneci pač cepljenje z njo (z drugimi serijami) teče v Sloveniji normalno dalje, kaj pa drugega. Saj imamo strokovnjake za to, da presodijo stvar, ne?

Ha ha. Kdo bo še tem sdsovcem verjel?!

Si svojega osebnega zdravnika vprašal, če je morda v kakšni politični stranki, ali greš v primeru zdravstvenih težav k njemu na pregled, ker je zdravnik?

“SDS je stranka vplivnih zdravnikov”
https://necenzurirano.si/clanek/mnenja/bi-jansa-molcal-ce-bi-novi-sev-virusa-prinesla-ana-ros-855107

Čudno da po Pfizerju ni takih reakcij? In da je Pfizer samo za po letih, ko si star 64? Kako to? Kdo je to določil? Jaz bi se cepila s Pfizerjem, z Astra Zeneca se definitivno ne bom!

Čudno da po Pfizerju ni takih reakcij? In da je Pfizer samo za po letih, ko si star 64? Kako to? Kdo je to določil? Jaz bi se cepila s Pfizerjem, z Astra Zeneca se definitivno ne bom!
[/quote]

Hahahahaha

Hočeš rečt, dokler jih ne bo dovolj umrlo ali imelo hude posledice ZARADI TEGA CEPIVA in se tega ne bo dalo več pomest pod preprogo z za lase privlečenimi pravljicami?

Meni je to tudi novo??

To zdaj se ni nic, pocakajte par let, zapisujte vse spremembe,ki se pojavljajo, vsa zdravstvena stanja, novi simptomi, ki jih opazate..
Tako po cepljenju, kot tudi po preboleli koroni. Resno.

Se strinjam. Ko bo realnost streznila tudi butaste in tišaste zdravnike, ter zavest, kaj so s svojo tišino in siljenjem sebi in ljudem storili, bo tudi med njimi kar nekaj samomorov.
Vest prihaja počasi in vztrajno.
Še za vsakim je.

Večina stvari se dela v serijah ki ne morejo bit identične med seboj, morajo pa bit v tolerancah.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Večina stvari se dela v serijah ki ne morejo bit identične med seboj, morajo pa bit v tolerancah.
[/quote]

Torej, kot je vprašal avtor prispevka, tudi coca-cola? Ta pijača se tudi dela v serijah, a ni tako? Ampak po natačno in točno določenem receptu. Mora biti istega okusa povsod. Kot hamburgerji v Mcdonaldsu. Ista receptura za države po celem svetu, kjer imajo oni restavracije.

Torej, kot je vprašal avtor prispevka, tudi coca-cola? Ta pijača se tudi dela v serijah, a ni tako? Ampak po natačno in točno določenem receptu. Mora biti istega okusa povsod. Kot hamburgerji v Mcdonaldsu. Ista receptura za države po celem svetu, kjer imajo oni restavracije.
[/quote]
V mejah tolerance.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

New Report

Close