Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v Sloveniji želimo nove znamke oblačil

v Sloveniji želimo nove znamke oblačil

Malo sem sla pohajkovat po razprodajah in ugotovila, da sem že precej naveličana robe, ki se dobi pri nas. Dovolj imam H&M, C&A, New Yorker, Orsay, Zara, S.Oliver, Mango,Promod…..robe. Nosimo podobne cunje, kupujemo v enih in istih trgovinah. Kaj ne bi bilo super, da bi k nam prišla kakšna nova blagovna znamka, ki se da npr. dobiti v Španiji, Angliji,….Npr. Paramita, Custo, Pygmees,…..
Katere blagovne znamke pa vi pogrešate v Sloveniji?

Se podpišem pod tvoj post, tudi sama sem že naveličana tega, kar imajo.

NObenih.
Preveč je že trgovin in prepolne so.
Pol Slovenije že zdaj ne počne drugega kot nakupuje in živi na naš račun.

čisto nobenih. Za razliko od tebe se mi zdi da nismo enako oblečeni. Če samo pogledam sodelavke v službi, pa tudi prijateljice…

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Če bo prišlo še 10 drugih znamk, se boš čez nekaj časa spet pritoževala, da vsi nosimo ista oblačila. Če želiš biti unikatna, je najbolje, da začneš sama šivati. Ali pa da najdeš šiviljo in ti bo ona delala vedno nova oblačila.

Moje mnenje je, da smo ljudje že tako preveč usmerjeni v nakupovanja oblačil. Realno gledano potrebujemo za normalno preživetje dva para hlač in tri majice. Vse, kar je več, je nepotrebno in potrošniško usmerjeno.

Zakaj te moti, da nosimo vsi enake cunje? Se počutiš manjvredno, če srečaš žensko, ki nosi enako krilo? Ti je neprijetno, ker se bojiš, da enak kos oblačila drugim pristoji lepše?

Mislim, da tisti, ki želijo izstopati po oblačilih, čutijo/mislijo/vejo, da ne izstopajo po notranjosti.

Jaz pa pogrešam te trgovine na obali. Se ne bi nič pritoževala, da jih je premalo.
Zase sicer vse najdem ampak za otroke imamo pa pravo revščino.

baby center in okaidi in se že vse konča. Še dobro, da pri kruhu prodajajo tudi oblačila drugače bi bila resna kriza:)

čisto preveč trgovin za moj okus. če nočeš imeti oblačil, kot vsi ostali, pojdi nakupovat kam dlje. že v italiji imaš ogromno butikov. seveda pa boš morala tudi temu primerno plačati po višji ceni.

Ja, tudi meni se zdi, da se vse preveč ponavlja. Kamorkoli zaideš, v katerikoli center v Sloveniji, so iste trgovine in ista roba. In pri otrocih se sploh pozna, da vsi starši nakupujejo v istih trgovinah. Saj druge možnosti ni. Jaz zdaj kar prek neta. 🙂 Vsaj za otroke.

Na katerih spletnih straneh pa??

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Kar e-bay.

Hvala.
Nas razveseliš s cenami. Kaj si nazadnje kupovala in koliko si dala za posamezen kos.

Prek ebaya lahko kupujes tudi iz ZDA – zelo poceni in drugacne stvari. Edino kolicine si naroci manjse (vecji zneski = carina, DDV), tam do 40 USD. Postnine niso hude oz. se prej pozanimas, koliko bi te prislo. Tudi cakas ne dolgo. Dolar pa je itak svoh.

Že 15 let kupjem v eni in isti trgovini. 2x letno gremo familiarno tja in nabavimo vse kar potrebujemo. Od nogavic, gat, bund……….. Vse v eni uri.

Sovražim nakupovanja in zdaj že vlečem modele iz omar ki so bila v navadi v času moje mame. Pač postajajo zopet aktualni.

Vse, samo po trgovinah ne. MOŠKI ME LJUBIJO.

Hvala.
Nas razveseliš s cenami. Kaj si nazadnje kupovala in koliko si dala za posamezen kos.[/quote]

Joj, zelo različno. Kupila sem poletno robo. Najbrž od 1 funta do kakih 12 za kavbojke, više pa nisem šla. Sem pa dobila zelo lepe rabljene poletne oblekice, za katere me vsi sprašujejo, kje so kupljene. 🙂 Za punce je čuda. Zdaj čakam, da bo več jesenske robe, pa v nabavo.

Jaz pa pogrešam dobre stare slovenske znamke, recimo Jutranjko, se gre ves ta ceneni kitajski pofl skrit pred njo. Pri nas si v žlahti podajamo oblačila in daleč najlepše ohranjena so prav ta. Nisem neka huda fenica vse slovenske robe, ampak kar se tiče kvalitete, je bil slovenski tekstil res dober. Seveda ni bilo vse tako načičkano, kot so nekatere “hude znamke”, ampak se je vsaj dalo normalno vzdrževati.

New Report

Close