V tej temi sem se prepoznala
Samo probaj, ti bom oči skopala ti lajdra lajdrasta! Te bom že našla brez skrbi…..
žena458, 03.11.2024 ob 17:46
Samo probaj, ti bom oči skopala ti lajdra lajdrasta! Te bom že našla brez skrbi…..
BOlje da zamenjaš sponzorja ker ta žena je divja in se bo borila za vse svoje ugodnosti
Kaj Ko bi ti raje v red spravila svojega lajdrastega moža, ki ti dela sramoto in se goni naokoli? Mene bi bilo sram ostati s takšnim, predvsem pa izpod časti se sploh spravljati na tak nivo, da bi grozila ljubici. Ohranila bi dostojanstvo in nogirala prasca. Tak ni vreden, da ga pes poščije. Največja kazen za ljubico bi pa itak bila, da zanosi in pristane z njim.
Anonimno702, 03.11.2024 ob 18:44
Kaj Ko bi ti raje v red spravila svojega lajdrastega moža, ki ti dela sramoto in se goni naokoli? Mene bi bilo sram ostati s takšnim, predvsem pa izpod časti se sploh spravljati na tak nivo, da bi grozila ljubici. Ohranila bi dostojanstvo in nogirala prasca. Tak ni vreden, da ga pes poščije. Največja kazen za ljubico bi pa itak bila, da zanosi in pristane z njim.
Točno tako. Punco naj pusti pri miru, z možem naj se pa pogovori, če ne zna skriti, da skače okoli oz. da sploh skače okoli.
Na neki ravni je to res, ampak biti moški pomeni tudi, da imaš svoje nagone pod kontrolo in nisi talec svojih hormonov, da si seksualno in tudi sicer discipliniran, sposoben odrekati se kratkoročnemu ugodju za dolgoročne cilje.
Sicer si neka primitivna verzija moškega brez moralnega kodeksa. To bi se zgodilo npr., če bi si dal amputirati prefrontalni korteks, še vedno bi bil “moški”, ampak bi bil kot žival, samo odzival bi se na svoje trenutne potrebe, edini fokus tvoje eksistence bi bil, da ješ, piješ in se pariš, cel dan bi samo hodil naokrog in iskal hrano, vodo in samice.
Albina, 03.11.2024 ob 21:02
Jaz sem se tudi prepoznala v tej zgodbi.
Mož je bogat podjetnik….3 otroci tudi jaz delam doma. Vem, da nekaj šmira z eno kelnarco že od konca korone naprej.
Je dovolj bogat, da to prenašaš ali celo tako, da bosta imela še četrtega otroka, da bo za zihr?