Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v tem panju

v tem panju

….smrdi in to vedno bolj…..vedno bolj!

..ah dej no…ti sirota nas sploh ne razumeš….ali imaš kamen namesto srčka…ko bi ti videla mojega Razija….kako je ves nežen in luškan…..bi tudi ti šla takoj za čebelico v njegov panj….malo medeka pit :))))))))

Jaz ne – sem se letos že umila ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ki je nekam žalostnaaaaaaaaaaa…..le zakaj???

ko pa prebiraš tole……i

Daleč so dežele tuje,
ko po tebi hrepenim,
meni srce več ne miruje,
ker te videti želim.

hihihi…cmoekc da boš mlo lepše diškala….

leta letijo - iščem stevardeso.....

UFFFFFF…A POL pa ta ka lepo dišišššššššššššš….te bi kar duhcal in ..ops…….

si lepo spančkala…

Uuuuu pa še kako se spala… Tokrat sama, za spremembo v pidjami (brrrr… je že precej mrzlo) pa z Micko ob sebi :).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

heheh alakh pridem kosmatinko malček pobožkat………

Seveda lahko :). Samo drugo pa je, če se bo baraba mala pustila… Je take bolj hoch-sorte ;).

hmmmmm..prav…če se ne bo pustila….bom pa pri lastnici..opss…………

ja zakaj je pa premalo božaš…potem je pa vsa divja…..hihi

samo miši…taka si še bolj zanimiva…….

Ne, ne Mici se pri meni še kako carta – obvlada vse: od koti-koti do božanja s taco ob 5-ih zjutraj, zavzemanja teritorija na moji postelji… vse, vse, vse… Je najtabolj razvajeno mače na svetu 😉 – samo do tujcev precej nezaupljiva. Aja: lastnica pa še bolj ;).

Tvoji kodri, oči in glava
v meni čista je zmešnjava,
ko BI pogledal te, bi zardel
vse do ………….

mishika, a potem te samo ta muca pazi………….

okoli tebe pa se bolj…vedno bolj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hehe, brez skrbi – imam jaz svojega “angela varuha” – no včasih je bolj hudič ;).

Hmmm … dokler ni bilo nekoga tu , že ni smrdelo !

Nikita vsem , ki dišijo , želi vesel dan

Če pa “golobčke” spuščaš,hehe…
😉
PMS mogoče?
Prepusti se terapevtom kletke….ti bo kmal odleglo!
😉

New Report

Close