V troje
Sem imel enkrat 2 prasici. Pa ni bilo ne vem kaj. Eni ga daješ not, drugi pa nič. Ne moreš dve naenkrat nabijat in se ti zdi ful neuporabno imet dve naenkrat itak lahko delaš le na eni. Ideja je kraljevska, v praksi pa ni ne vem kaj. Morda se prednosti pokažejo, če bi bili prav v zvezi in bi jih imel stalno na razpolago ampak to je pa prevelika redkost po moje.
Spotoma smo posedeli v lokalu in par je spil malo preveč, da on ni mogel zanesljivo sam hoditi. Mimogrede sem dotaknil njegove mične žene v njenem vznemirljivem delu in sledil je pogovor v to smer. Možak je kar sam doumel naj grem k njima na obisk. In smo šli. V stanovanju je ženska ponudila piškote. Preoblekla se in začela dražiti moža in ta je mimogrede izjavil, da mu bom moral pomagati pri ženi. Roke so mi kar same zdrsnile na njene noge. Podrobnosti ???
.., 30.09.2024 ob 10:49
No midva z mojim možem iščema že kar nekaj časa še eno zraven pa nikjer ne najdema. Razni portali vse je neki fejk razn avanture pa tam tudi nič pametnega. Res nevem kje naj najdema kakšno.
po moje najbolš kak lokal zvečer, kak koncert, welness? 😉 mmž bi tudi probala? 😛
Japer, 30.09.2024 ob 10:34
Sem imel enkrat 2 prasici. Pa ni bilo ne vem kaj. Eni ga daješ not, drugi pa nič. Ne moreš dve naenkrat nabijat in se ti zdi ful neuporabno imet dve naenkrat itak lahko delaš le na eni. Ideja je kraljevska, v praksi pa ni ne vem kaj. Morda se prednosti pokažejo, če bi bili prav v zvezi in bi jih imel stalno na razpolago ampak to je pa prevelika redkost po moje.
Si pa brez domišljije, dedec dolgočasni! Ena bi se ti lahko na polžka usedla, druga pa na gobec, pa bi lahko 2 naenkrat obdeloval! Nije žvaka za seljaka…🤣🤣🤣
- Avanture javita se na [email protected]