Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V troje

V troje

ali je že kdo probal trojčka?  Predvsem me pa zanima kje ste našli tisto osebo ki je bila za to? 

Enkrat mi je uspelo it trojčka z dvema prijateljicama. Bilo je čisto spontano, nikoli nismo razmišljali o tem. Ampak se je zgodilo. Druženje, malo alkohola in smo se pofukali. Nepozabno, sedaj pa lahko umrem😄😄, moja skrita želja se mi je izpolnila

Ja enkrat sem imel trojčka z Desanko in Levanko😎

Pri Telemahu ga ponujajo, preizkuseno  super deluje.😁🙃😇

imam lepo izkušnjo v troje s parom 😉 mmž

super je bilo, bi z veseljem ponovil, če je kakšen par za 😛

Sem imel enkrat 2 prasici. Pa ni bilo ne vem kaj. Eni ga daješ not, drugi pa nič. Ne moreš dve naenkrat nabijat in se ti zdi ful neuporabno imet dve naenkrat itak lahko delaš le na eni. Ideja je kraljevska, v praksi pa ni ne vem kaj. Morda se prednosti pokažejo, če bi bili prav v zvezi in bi jih imel stalno na razpolago ampak to je pa prevelika redkost po moje.

Imel srecanje v trojcku enih 5x, je bilo cisto v redu, ne poslusaj nekih pametnih, pa isci po oglasih, na portalih, ampak nikoli ne izberi tistih za denar, tisto ni vredno nic, pa lep dan vsem

Spotoma smo posedeli v lokalu in par je spil malo preveč, da on ni mogel zanesljivo sam hoditi. Mimogrede sem dotaknil njegove mične žene v njenem vznemirljivem delu in sledil je pogovor v to smer. Možak je kar sam doumel naj grem k njima na obisk. In smo šli. V stanovanju je ženska ponudila piškote. Preoblekla se in začela dražiti moža in ta je mimogrede izjavil, da mu bom moral pomagati pri ženi. Roke so mi kar same zdrsnile na njene noge. Podrobnosti ???

No midva z mojim možem iščema že kar nekaj časa še eno zraven pa nikjer ne najdema. Razni portali vse je neki fejk razn avanture pa tam tudi nič pametnega. Res nevem kje naj najdema kakšno.

Odgovor na objavo uporabnika
.., 30.09.2024 ob 10:49

No midva z mojim možem iščema že kar nekaj časa še eno zraven pa nikjer ne najdema. Razni portali vse je neki fejk razn avanture pa tam tudi nič pametnega. Res nevem kje naj najdema kakšno.

po moje najbolš kak lokal zvečer, kak koncert, welness? 😉 mmž bi tudi probala? 😛

Ne midva sva za žensko družbo. Drugo odpade.

midva z možem isceva bisex moske in ju na avanturah najdeva kolkor hoceva. meni je sicer dp in ostalo čist brez veze, le sploh ne rajca, ampak moški so pa nori na to. haahah najbolj mi je všeč, če se moški med sabo fu@ajo in jih jaz samo snemam.

poročenih bisex tipov je v Sloveniji bolano velik.

Ja vem. Teh bisex je ogromnoo. Dosti krat nama pišejo ampak midva sma za žensko. Moj ni bisex. Jaz tudi ne.

moški kr težko najde par za trojčka. sam zaenkrat še nimam sreče 😉

Japer, 30.09.2024 ob 10:34

Sem imel enkrat 2 prasici. Pa ni bilo ne vem kaj. Eni ga daješ not, drugi pa nič. Ne moreš dve naenkrat nabijat in se ti zdi ful neuporabno imet dve naenkrat itak lahko delaš le na eni. Ideja je kraljevska, v praksi pa ni ne vem kaj. Morda se prednosti pokažejo, če bi bili prav v zvezi in bi jih imel stalno na razpolago ampak to je pa prevelika redkost po moje.

Si pa brez domišljije, dedec dolgočasni! Ena bi se ti lahko na polžka usedla, druga pa na gobec, pa bi lahko 2 naenkrat obdeloval! Nije žvaka za seljaka…🤣🤣🤣

.., 30.09.2024 ob 11:52

Ja vem. Teh bisex je ogromnoo. Dosti krat nama pišejo ampak midva sma za žensko. Moj ni bisex. Jaz tudi ne.

s mislila, da si želiš ženske ker običajno jo par zato išče. al je ženski del para bi radoveden al pa je bisex.

Ne jaz nisem bi pa tudi nisem radovedna v tej smeri. Midva bi mela še eno zraven da se poigra z mojim in da naju pač on razvaja sej ni mus da bi mogla met kaj z žensko. To nama sploh ni fora.

.., 30.09.2024 ob 11:07

Ne midva sva za žensko družbo. Drugo odpade.

Ti z nickom “..” (dve pikici), zanima me, če si ena od tistih, ki lahko gleda, kako poleg nje mož fuka drugo žensko? Medtem pa tvoj mož ne more prenesti pogleda na to, da bi tebe fukal en drug moški?

Direkten šus, 30.09.2024 ob 11:58

Si pa brez domišljije, dedec dolgočasni! Ena bi se ti lahko na polžka usedla, druga pa na gobec, pa bi lahko 2 naenkrat obdeloval! Nije žvaka za seljaka…🤣🤣🤣

Točno tako., pa še joške bi lahko taprvi masiral istočasno.

Jebač, 30.09.2024 ob 12:16

Točno tako., pa še joške bi lahko taprvi masiral istočasno.

Pa še prst v rito bi ji lahko porival…

Nirvana zanjo.

star dec, 30.09.2024 ob 12:23

Pa še prst v rito bi ji lahko porival…

Nirvana zanjo.

Tudi, ji je to všeč. Niso vse za te špase.

Če je kje kakšna ki bi rada poskusila nekaj novega in drugačnega se nama javi tukaj bodi iz štajerskega konca. Pa se pogovorimo kako in kaj.

Vse je treba probat v življenju. Enkrat za moj rd smo se ga napili in smo končali v postelji moja seka, mama in jaz 😲

Bil v zvezi nekoč z bivšo kar nekaj let, ki je bila bi, zato so trojčki z žensko bili kar pogosti … kar je vodilo tudi v razpad zveze.

Povsod, kjer je tretja oseba med dvema, slej ko prej pride do razveze.

Avanture javita se na [email protected]

New Report

Close