Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V troje

V troje

Draga damica, nista nobeden BI, sploh ti, pa si zelita zensko,…za crknit od smeha,…

Hej.

Ko sem iskal oziroma pisal oglas sem dal poudarek na spontanosti,brez predsodkov,ker nekateri iščejo ideale ter seveda diskretno,spoštovanje. Poudaril sem,da sem neizkušen in da iščem podobn par. Pisal sem marsikateremu paru,ki sta iskala posameznika,nekateri normalno samo za nagrado,a brez uspeha.

Nekega dne pa mi je pisal tip,če sem za trojčka. Spontano sva se spoznala,fotke,predstavitev in tko naprej. Ker ni blo nekih pogojev in je bilo razumevanje z obeh strani glede časa,smo se lahko normalno zmenil za srečanje.

Pri srecanju nismo rabili veliko besed. Bilo je zadovoljstvo z obeh strani. Ostala je želja da se še srečamo.

Veliko igra vlogo tuki čas predvsem pa prostor. Če sta obe strani pripravljene deliti stroške,je lažje. Najbolje je,če ima kdo svoj prostor.  Predvsem pa razumevanje,da je družina na prvem mestu in da ne skočiš takoj ko posameznik želi fukat.

Če je slučajno kak par,da poklepetamo o izkušnjah in željah,pišita na porednezdaddy na gmail.

Lp

Sta kje kaka dva bisex fantiča ki bi vzela žensko medse?

Hej..sem za to. Daj kontakt

New Report

Close