V troje…
Z možem sva skupaj že kar nekaj let, v glavnem toliko, da se mi zdi da si popolnoma zaupava v vseh zadevah.
No, že pred nekaj časa mi je mož predlagal v troje (s še eno žensko). Najprej nisem rekla nič, pa tudi mož ni več silil vame, sedaj pa me to čedalje bolj mika, tudi ko sva sedaj sama v postelji si zamišljam kako bi bilo in moram priznat da mi je všeč.
Možu sem omenila da bi poizkusila, in je bil seveda navdušen, zdaj pa ne veva kako se znajti naprej, v swinger klube ne bi sla, ker bi rada bolj intimno ozračje.
Sej vem, da se vam zdim mogoče neumna, mogoče boste rekle da hoče to mož samo zato da bo lahko še z eno ipd., ampak oba si tega želiva in sva se o tem tudi pogovarjala.
Ima kera izkušnje s tem?
Kaj če bi pa ti moža vprašala za veseli trio 2moška in ti?
Sem razmišljala, pa mi bolj potegne na žensko…
ce te to res zanima, poglej na stran http://www.poljub.net, tam se le registriras in lahko kontaktiras z vsemi oglasi, ali das tudi sama oglas…lahko pa mi posredujes svoj el.naslov, pa se dogovoriva tudi midve kaj..
Pa si prepričana, da se želiš izpostaviti tako velikemu tveganju? Razmisli še enkrat, veš koliko je spolno prenosljivih bolezni, ti pa bi se šla intimnost z osebo, ki je sploh ne poznaš? Nekaj trenutkov užitka vama lahko uniči življenje. Premislita torej, ljudje, ki jih bosta našla preko oglasov in so pripravljeni na kaj takega niso “svetniki” in so dali že marsikaj “čez sebe”.
Saj zato pa obstajajo različni testi, ali ne? Če se pač tretja oseba ne bo hotela testirati, pač nekaj skriva, ali pa to “poklicno” počne!
Janja 32, če si s partnerjem res zaupata in imata veliko domišljije, predvsem pa če mislita, da med samim dejanjem ne bo ljubosumja in če bosta sprejela tretjo osebo le kot “objekt trenutnega poželenja”, zakaj pa ne?? Izključita čustva, ker gre v tem primeru le za meseno poželenje, za goli seks! Ko bosta našla pravo, ji testiranje na spolne bolezni predlagajta in če bo sprejela, tudi plačajta!
Srečno,
Deja
mnenja so različna.
eni te bodo sesuli..kao, da se nimata rada, da nekaj ne štima…
drugi pa ti bodo rekli…opa avanturistični duh je v tebi…
odloči se sama! kje najti osebo, ti je pa že ena gor svetovala…uporabi mal iskalnik..na vseh forumih se je o tem že ful govorilo!
lp
Janja 32 !
Mislim, da ti je Deja podala kar dober nasvet. Jaz bi ti svetovala še, da poizkusi srečo tako, da poizkusiš sama vzpostaviti kontakt s potencialno kandidatko. Malo opazuj okrog sebe, pa boš videla, da to sploh ni več taka tabu zadeva, kot včasih. Veliko deklet in žena je danes seksualno osvobojenih in se jim to ne zdi nič čudnega, razvratnega. Pazi le pri izboru preko oglasov, še posebno ker so tam v igri tudi profesionalne ponudnice, kar pa s kančkom pameti hitro lahko preveriš. Čuvajta zasebnost podatkov in ne igrajta se z njo v domačem okolju! Nikoli ne veš….
Če sta z možem res v trdni zvezi, pa raznih nasvetov, kot so npr, joj a ne veš, da vama to lahko uniči življenje, pa zaupanje, pa se bo mož v njo zaljubil, ne jemlji preveč resno. Take odgovore dajejo ponavadi tisti, ki jim tovrstna zadeva sploh ne pride na pamet v njihovem seksualnem življenju in se jim zdi neoprostljiva pregreha. So pač bolj tabu narave in je potem to za njih nevemkakšen greh. Jasno, da bodo potem na vse kriplje proti! Živi se le enkrat in če si nekaj želiš poizkusiti, to tudi stori. Ne sicer za vsako ceno, (spolno prenosljive bolezni!), ampak če sta dovolj zreli osebi, bosta tudi to vzela le za zabavo in spolno izkušnjo več! Opečeš se lahko čisto pri vsaki stvari v življenju, tudi najbolj nedolžni. Mogoče bosta poizkusila le enkrat in ugotovila, da to ni za vaju, ali pa bosta vse skupaj še ponovila. Izklopita pa čustva do tretje osebe!!
Nekih moralnih zadržkov glede tega sploh ne vidim, varnostne pa. Okužbe s HIV testi tri mesece ne zaznajo… Ja, saj vem, če bo en ali drugi kdaj skočil čez plot, je ravno tako možnost okužbe. Mislim, da je to res stvar osebne presoje, tako kot pri skoku s padalom – ali te bolj navdušuje, ali te je bolj strah.
Sej, če se ne motim, obstajajo kondomi.
Hipotetično; kaj pa, če bi jo partner varal, bi tudi lahko kje pobasal kakšno okužbo, ali če bi ona varala partnerja, bi tudi…
Kondomi, pa pamet v roke. Sej mi deluje da bo o vsem dobro premislila.
Moje mnenje- če si želiš, probaj. Zakaj pa ne, sploh, če si oba želita.
Prvič slišim, da se lahko “čustva izključijo” – saj res, smo pa ja mašine! Ne obsojam, naj vsak počne, kar želi, a tale je bila pa rahlo neslana.
Ja, marmi –
Tu gre le za potešitev želje, radovednosti, za goli seks. Razumem, da ti je morda zadeva malo nelogična in imaš vso pravico razmišljati bolj v čustveni smeri. Toda tukaj imajo pomembno vlogo čutila, (vid, vonj, sluh, okus, otip), čustva do tretje osebe pa ne!
precejšen pomislek so papiloma virusi, ki se prenašajo tudi, če se uporabi kondom (prenašajo se lahko s stikom s kožo, katere del ni oblečen v kondom). povezani so z rakom in zdravljenja ne poznamo. res pa je, da je precej ljudi okuženih z njimi in nekateri so nevede prenašalci (lahko, da sta že okužena). časi po seksualni revoluciji v šestdesetih so tako postali precej kisli…
Tudi sicer so kondomi daleč od 100% zaščite, tako, da ne se slepiti. Dejstvo je, da je s takimi “užitki” izpostavljanje raznim okužbam zelo veliko. Kot je že ena napisala v stilu: si bolj želite ali vas je bolj strah? Jaz načeloma moralnih zadržkov nimam, strah pa in se ne bi šla kaj takega niti pod razno.
JA ZANIMIVI ODGOVORI MIDVA IMAVA PODOBNO ŽELJOO KOT VIDVA SVA PA ZELO ODLOČEN GLIH Z VSAKIM NE BOVA ŠLA KO PA NAJDEVA PRAVO DEKLE ALI PAR BOVA URESNIČILA SKRITE SANJE.ODLOČITA SE PA SAMA RES PA JE TREBA MALO PREVERIT S KOM GERŠ V POSTELJO.
LP J&M
Ne se zanašat na to, da bodo vsi 100% odkriti in iskreni. Kak hudič (dobesedno) se zna spremenit v angelčka. Posledice pa so na tistih, ki se v to spuščajo. Premislite še enkrat(raje 2x) ali SE SPLAČA? Je vredno?
Lahko je zanimivo,lahko tudi ne,jaz sem večkrat poskusil…….dva moška in ženska in kaj se je zgodilo?
Z dvema se še sedaj občasno dobivam,vsekakor brez njihovih partnerjev,pazi,da se ti ne zgodi kaj podobnega!!!
Jaz pa če bi šla bi si ravno najela kakšno žensko ki se s tem ukvarja in ki ima papir da ni nič okužena pa vseeno bi to počela z zaščito. Nikakor pa nekoga ki lahko mojemu parterju celo zadiši in gre potem večkrat seveda brez mene tja. To bi urejala sama in tako da on ne ve za katero žensko gre in kje jo kasneje najde. Premisli o tem!
Ja, papirje imajo, pa zlato pero v r… roki 🙂
Kako deljena mnenja..najvec je takih..ko se bojijo bolezni in te svarijo pred tem.
Jaz pa ne vem, seveda sem ze sanjala o tem, le kdo ni, pa vseeno vem, da bi me hudicevo bolelo, ce bi svojo ljubljeno osebo videla u postelji se z nekom tretjim.Pa ne nakladajte da lahko odklopis custva, ja tisti trenutek mogoce res, pa uzivam v necim novem, nasladi, strasti, ko pa vse to mine, ne vem, marsikdo ni znal prenesti da je bil njegov partner z drugo, drugim, pa ceprav sta se prej oba strinjala.
Je res vredno tistih nekaj sekund uzitkov postaviti zivljenje na glavo, bos znala prenest vse to, se ne bos sprasevala pa kaj hudica je potreben se ene zenske, kaj mu jaz nisem dovolj, me ne ljubi, kako me lahko vidi v ljubljenju se z nekom, vse to ti bo rojilo po glavi slej ko prej.
Ja najlepse je in najpametneje da v takih primerih odklopis custva in uzivas in potem zivimo dalje, pa vendar ljudje nismo masine in to ne znamo tko dobro narest.Vest nas spremlja.Premisli,dobro premisli in uzivaj v tistem kar tebi pase, kar pase obema, ne samo njemu.
Naj omenim se to, da seks ni tabu tema zame, sam vseeno na to gledam precej previdno, imeti ob sebi se nekoga v tako intimnih stvareh ma je sigurno uzitek, pa meni ni toliko vreden da bi na kocko postavila marsikaj.To je le moje mnenje…
sara*-
tukaj ne gre zato, da bi samo ženska kot partnerica privolila v seks še z eno žensko, samo zato da bi partnerju “potešila” njegovo željo in se potem tolkla po glavi, zakaj je to storila (tako razberem iz tvojega tretjega odstavka). No ja – večina radovednic jih stori tako!! Tudi partnerica si mora sama tega želeti – tukaj gre za malo biseksualnosti – naklonjenosti istemu spolu! In predvsem ona je tista, ki v prioriteti išče potencialno kandidatko, ne partner. Kvečjemu skupaj delata končno selekcijo.
Veš, če je nek par poročen npr. 15 let in si omisli tovrstno popestritev svojega seksualnega življenja, ni nič narobe, če se toliko poznata in vesta, da jima to ne bo predstavljajo problema v nadaljnjem seksualnem življenju in koneckoncev tudi v nadaljnjem razumevanju in pojmovanju skupnega življenja. Sicer pa – težko je to razlagati nekomu, ki mu je ta tema nesprejemljiva po tej plati. Ljudje smo si različni in prav je, da je tako!
Je pa res, da je potrebno za tak korak zelo zrelo razmišljati, saj eventuelne posledice niso izključene!
Livia
Forum je zaprt za komentiranje.