Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v usta…kaj porečeš sprevržko???

v usta…kaj porečeš sprevržko???

Zakaj mi ljubica ne pusti, da ji “svršim” v usta, a “žena” to zelo rada dovoli?!

težko nerazumljivo vprašanje….se mi zdi…

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ti pa jaz povem – žena je na beljakovinski dieti, ker bi se rada znebila maščobnih oblog in jih nadomestila z mišicami, ljubica je pa dovolj vitka in beljakovin ne rabi. Hehehehe!

Odvisno katera “usta” imaš v mislih?
😉

bemti..zdaj si me pa zmedel..ponavadi je to ravno obratno..saj zato si iscejo ljubice..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A bi bla ti moja ljubica?Sumim,da kar precej veš o tem?
😉

ufffff…mi že burkaš domišljijo…hihiih

čuj ti packa mala….a si ti suha al debela???

kakšno pa imete vreme pri vas???

lep nežen cm….opssss……prvo boš morala mal več kvalitet pokazat..potem pa mogoče te s frendom kaj oslinila…ops…ošvrkneva

hahahah jaz sem zmeden če kar lepi čas….pa se ne hvalim…samo a sem jaz tudi kaj pomešal…..

čuj sonči, a si moghoče ti kaj za zmešati….

eko enga velikega

a sem lahko..a sem lahko jaz en mal tvoja komarka..ablubm da ti ne bom pila kri cel zivljenje..haha..sam nehita vidva mene zezat..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

a za zitike zezat???

sonči mene pa tak ma, da bi…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
te na kavico pelal…..

daj me

saj jaz bi te…samo si predaleč, za mojo dolžino…..

daj kje si??????????

ob tebi, ozri se, poglej skozi okno;))beri ladlc in odgovori nazaj..cakam

berem…berem…norimmmmmmmmmmmmmmmmm

uf a resno misliš?????

sonči ne zajebavaj…saj veš…če te….osp………pol boš pa še ti…..hihiihih

sonči, kaj pa počneš takrat, ko misliš name…

dragi..pejva midva raje mal na privat, ker je tukaj ze hotttt

uffffffff…nespodobno povabilo…hihihihi

sonči kaj bi šele privat počela……….hohohohoh…..

sonči a si to resno mislila..privat šla…hmmmmmm……ne draži, luba, saj še nisi pripravljena…..hahha

kaj pa bi tako takole mimogrede lahko počela..pa da drugi ne bi bili hot…..vauuuuuuuuuu……sončika saj veš tisto..

Premajhno je pismo, preprazno srce, ne morem pisati, vse svoje zelje…ihiihihihi

poledi v ladlčk…je dovolj “hot”????…to je šele predigra…hihi

New Report

Close