V Vikend paketu …
danes so pa res malo čez les. Najprej, ne vem, kdo Bernardi izbira obleke, ampak te hlače danes so bile KATASTROFA! V bistvu sploh ne vem, kateri ženski takšna dolžina in širina hlač sploh pristaja. Je ni! Helena Blagne se itak nikoli ne zna obleči, same neke pisane cote, čudnih krojev, pa še tisto čudno ogrinjalo danes, mislim… Lahko, da so to draga oblačila, ampak denar še ne kupi okusa. Kaj na njej je sploh naravno? Spodletela “popravljanja” obraza, vsa umetna, kila fasade, umetni kremplji, trepalnice, barva las, podaljški, botoks,… Malo preveč ji je stopilo v glavo, da izgleda mladostno. Ja, seveda, vse zgoraj našteto ji prepovejte, pa naj se potem pokaže pred javnostjo, če si upa. In potem se še v najnovejšem videospotu valja po postelji s smrkavcem, ki bi po letih lahko bil njen sin! Nagravžno. Tratnikova se itak samo butasto smeji, še sama ne ve, zakaj, tudi jaz sem pomislila, ali ga je pred oddajo dala na zob. Zvezdana itak samo vpije, Kocmanova bi pa lahko malce razmislila o daljšem krilu, mini pač ni za njo. Danes so res zgrešili z gostjami na celi črti. Pa toliko jih imamo v Sloveniji, ki znajo res kaj pametnega povedati, povabijo pa te stare, ocufane kokoši. Ah!
Gostje se mi še ni do zdele tolk napačne kot njihovo obnašanje. Mislim to se režijo in derejo tam ena prek druge, kot da se neb zavedal da so na tv in je namen, da se kaj konverzacije sliši tud za gledalce… Tak pa mi sam eno dretje poslušamo ena preko druge, sploh ne razumeš katera kaj govori in če dodamo zraven pa še tisto krohot je non stop je pa itak en sam kaos. Od žensk, ki so v medijih bi gledalec pricakoval, da se znajo v medijih obnašat in da imajo v mislih tudi gledalce pred tv, torej da je oddaja gledlji a tudi zanje, ne pa samo medsebojni sov nastopajočih tam.
Jaz sem tudi opazila!
Resnicno vse od prve do zadnje so izgledale stare in neokusne nefotogenicne in zgresene. Sence po obrazih in cudna svetloba a so se vsi na tej oddaji napili???
Kaj se pa grejo na nacionalni televiziji, malo vec profesionalnosti bi lahko pokazali!
Heleni Blagne ta roznati vzorec res ni pasal in zakaj je sedela med pesmijo? Postave se ni videlo sploh.
Katja mi je bila vsec ker se je smejala. Vsi rabimo vec smeha na tem svetu. Ji ne zamerim, da je bila sproscena.
Tista kocmanka pa mi je bilo smesno ko je delala face ko je Zvezdana dobesedno tavala v temi z nakladanjem. Kot da ji je viski pozrl mozgan. Neviđeno!!
Katja, kot da je prej enga skadila, direkt. To je ta smeh in obnašanje, ga poznam. Helena presentljivo stara, oziroma končno je izgledala svojim letom primerno, Tanja OK, tud ona je videla, da nekaj ne štima, v bistvu je bila ona še najbolj OK. Bernarda OK, kot vedno, nič ne izstopa, Zvezdana pa meni nikoli ni bila všeč na TV, drugače v gledališču mi je kul.