Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v vinu je resnica

v vinu je resnica

Mislim v mojem glažeku,ki je prešerno spolzel po mojem grličku direktno v trebuh…ahejej ne me spraševat…ker lahk priznam vse!!
Mal sem omotična..ampak nažrla sem se pa tudi ujej…….preveč!:(
Ke ste moji sotrpini??!!:)) pod mizo,pod koutrom,pod smrekco..juhej….heheheheh

hahahahaha nažrla večerje bemu mast!!!.hihihi ne vina..čeprav sem že suženj njega postala…aaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjeujejuje,)))))

Smo na sceni!
Clear to to take off imediately!
🙂

Pazi na svoje zdravje Perli!

Se držim,ku kerlc..ne se bat zame….glede zdravja mislim…….

Svirajte nočas za moju dušu
dok se ne razdani..
svirajte nježno kao što nekad,mi smo se voljeli…)))
svirajte nočas,neka me zaboli..
svirajte tužno,kao te noči
kad smo se rastali…….))))

eee sem padla potlej,ku snop na kavč in do jutra spala,ko da bi me ubili….
heheheh

veš nekej…..cmoooook1:))) ke si bil prej?

Glede česa se pa moram bat?
😉

Ja no…..zakaj bi se bal? Zame???aaa??? ne no???

nikoli ne pijem, tako da ne vem, kako to izgleda:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pr meni ne bi sam pila….bi še kako drugo neumnost začela delat…
;-()

štefka,sej tud jest ne pijem…..

hahaha
tak, ki bi me prisilil v nekaj, kar sama nočem delat, se še ni rodil:-)))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hahahaha
saj vem:-)))))

toliko časa sem že tukaj, da vem, da je treba z SP-jem tko ravnat kot pravi slovenski pregovor: KLIN SE S KLINOM ZBIJA :-)))
drgač mu ne zrasteš čez glavo:-))

Pred tabo stojim…..
😉

STOJIŠ?
TO JE PA TUDI VSE!
:-))))))))))

Sam želje povej…….pa lahko tud kako drugo dimenzijo usekava…
😉

Sp…hehe
kot prvo ti nimaš blage veze, niti za miljoninko pojma o tem, kakos e ravna z ženskami!

Glavno,da ženske to vedo.
😉

:-)))
a sem potem izjema s takim mišljenjem?

New Report

Close