Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis V vrtincu

V vrtincu

….zanima me, če se kje da kupiti knjigo Margaret Mitchell “V vrtincu” ali jo mogoče kdo od vas proda……

Jaz te knjige imam in jih tudi prodam. Skupaj so tri knjige. Javi mi svoj elektronski naslov, pa se bova dogovorili!

Maruša* lahko prosim daš svoj mail in ti odgovorim, lp

Ojla !

Moj mail je : [email protected]

Lp

Maruša*

Dans sem jo vidla v antikvarjatu v Ljubljani. Imajo dve različni verziji.

Oj Hana!
Si se premislila glede knjig.Drugače jih bom oddala.

Lp

Maruša* poglej mail! Špels hvala za namig. lp

pa dans še v antikvarjatu v kranju. imajo jo po 700 sit in še slike iz filma so notri.

Kje pa je antikvariat v Kranju?

Na Maistrovem trgu, v starem delu mesta, med trgovino Mercator in papirnico DZS je ena majhna ulica, zaviješ notri. Čez 20 m je na tvoji levi strani antikvarjat na tvoji desni pa Palustris pub.

lp

Mi lahko ,prosim poveš kako je odprt ,ta antikvariat vKranju.

antikvarjat v KR: med 10 in 15 tel: 041 220 718, bo pa delal sam še nekaj dni, potem ga bo do konca avgusta zaprl zaradi dopusta.
antikvarjat v LJ: med 10 in 20 tel: 041 915 196, študentka, ki dela in se spozna, kje ima zložene knjige bo ravno drugi teden na dopustu, tisti ki jo bo nadomeščal pa je vprašanje, koliko se znajde tam notri in ne vem koliko ti bo znal po telefonu povedati.

Jz grem v ponedeljek popoldan v ljub. antikvarjat eno knjigo kupit, ki sem jo prejšni teden vidla pa ti spotoma lahk pogledam še letnico izdaje, založbe tistih dveh verzij V vrtinci, ki sem jih zadnjič vidla in ceno ter ti zvečer napišem. Če si slučajno zelo oddaljena od LJ ali KR, mi povej pa ti jih grem jz iskat in ti jo pošljem po navadni pošti. Mi ni problema, ker min. 1x na teden zahajam v te antikvarjate.

lp

p.s. moja mama ima na polici V vrtinci samo je v hrvaščini, če bi te slučajno zanimalo, nikdar se ne ve.

Hvala ti za informacijo, za delovni čas v antikvariatu . Za knjige v Vrtincu je že dogovorjeno.Zanima ne pa ,če ,si opazila kakšno knjigo od pisateljice ,Marija Jurič Zagorka, naprimer Čarovnica z Griča , ali Prestol Matije Korvina.

hvala za kakršno koli informacijo.

lp

žal ne, najboljše da kar kar kličeš.

lp

Hvala,Špels,veseno za informacijo…bom pa večkrat obiskala antikvariat.

lLepo nedeljo

maruša*

Antikvariat v Kranju očitno ne dela.

Sem bila tam včeraj in danes, pa je vse zamreženo in zaprto. Nič ne piše o kakšnih dopustih, prav na veliko pa piše, da je poletni delavnik od 10-15, dela pa nikoli nihče.

Zelo neresno!!!!!

Tudi jaz sem se oglasila v kranju pa ni bilo nič ..žal,niti ,se ne javljajo na telefon. Morda bo več sreče v septembru ,..ne vem.

New Report

Close