V vsakem primeru je kriv Janša
Anonimno 8910, 30.09.2023 ob 00:56
Golob in Janša, oba sta enako sranje! Gamad lopovska!
vsi so isti ja samo svečkarji še kar tega ne dojamejo. Dno dna vsi po vrsti
Plačanci z vseh strani, pa ni fora samo v dnarju, moraš bit tudi fajn pokvarjen da si v politiki in se greš vso to umazanijo
Anonimno837, 30.09.2023 ob 01:15
vsi so isti ja samo svečkarji še kar tega ne dojamejo. Dno dna vsi po vrsti
Plačanci z vseh strani, pa ni fora samo v dnarju, moraš bit tudi fajn pokvarjen da si v politiki in se greš vso to umazanijo
Curak so isti. Golobovi so mi kot normiranemu s.p. povišali davke za dvakrat. Naslednje leto se mi bodo zato avtomatsko povišali še prispevki. Istočasno so ukinili plačevanje davkov zdranikom, ki delajo v nadomestnih ambulantah. Istočasno so zmetali milijardo v plače javnega sektorja, sedaj je pa problem, ko JS hoče še milijardo šesto, golobnjak bi dal pa le osemsto. Istočasno nočejo uskladiti davčnih stopenj z inflacijo.
Ta vlada je škodljiva, gospodje biciklisti.
prav vam je, 30.09.2023 ob 00:02
Golob je bil izvoljen samo da ni Janša, sej to veste vsi!
dejte nehat ze… in prav je DA NI JANSA, KER GA NE BI PREBAVLJALI… HUDO BI NAM PREDLO… SE HUJE KOT ZDAJ..
Resnici na ljubo pa ti so tudi razocarali in si ne zasluzijo novega mandata… cist enako kot si ga jansa tudi NIKOLI VEC NE
Predvidevanja glede na stanje v EU, 30.09.2023 ob 09:41
Janša bi moral ven iz politike in bi se naredila velika preobrazba v politiki. Bi desnica veliko pridobila. In mislim, da se bo to tudi zgodilo v prihodnosti. V EU bodo samo zaradi nenadzorovanega priseljevanja povedle desnice, še tisti, ki so bili proti desnim bodo preklopili.
problem je v tem da po 30 letih te samovlade janse, so vsi v sds zastrupljeni od njegovega vpliva… cela sds je bolna
Mmxjmdmdjcj, 30.09.2023 ob 06:01
Curak so isti. Golobovi so mi kot normiranemu s.p. povišali davke za dvakrat. Naslednje leto se mi bodo zato avtomatsko povišali še prispevki. Istočasno so ukinili plačevanje davkov zdranikom, ki delajo v nadomestnih ambulantah. Istočasno so zmetali milijardo v plače javnega sektorja, sedaj je pa problem, ko JS hoče še milijardo šesto, golobnjak bi dal pa le osemsto. Istočasno nočejo uskladiti davčnih stopenj z inflacijo.
Ta vlada je škodljiva, gospodje biciklisti.
Janša nam je v 2 letih pridelal 10 milijard pufa, ki ga zdaj vračamo po visokih obrestnih merah. Drugače ne more biti, kot da jemljejo gospodarskemu sektorju. Se pa strinjam, da bi morali bremzati višanje plač v JS, ampak spet – vemo, komu je višal plače Janša oz. koga je navadil na višanje plač!
No ja…, jst imam za sabo letos 2000 km z biciklom in se strinjam da je ta vlada slaba ampak vseeno boljša od prejšnje na čelu s pošastjo.. Lejga hudiča… Nimam pa niti 1 km na 100..tih, ali več petkovih kolesarjenjih..
Nobenemu v tej vladi ne pride na misel da spusti na ljudi robokope.. Poleg tega so vidni med ljudmi… Pacienta smo videli pa samo med njegovo bando.., pa na tvitu..