V ZDA bo udarilo z vso silo
Zaenkrat jih sķrbi le wc papir in opcija 10 na druženje.
Malo težje razumem vse skupaj. Koliko je ljudi v eni državi in koliko je obolelih. Slo še vleče ven, kot da smo miljarma drúava. Kakorkoli obrneš. Že od nekdaj sem govorila, denar država ima. Ga ima. Zanima me zgolj, kam bo ta ‘lahkotnost pripeljala. Se nisem zmotila nikdar. Tudi živali in narava sta svoje povedali. +18,, – 10 😅🤣😂😂😂 Kdo bi res vedel, da še ptiči več ne znajo prav letati. Pa še premik ure jih je zmajeval, ko se tudi to že ni sploh ustavilo s premiki.kaos n fronti
Trunk, Kitajska in Slo, pol se pogovarjajo, če pure american lady prvič sliši za Slo. Sorry, nikdar se ni izkazala, da je ponosna na svoje korenine.
Kot sem razumela, je njen mož pozival ljudi, da se umivajo, ker je virus navadno sranje. In je kapital pač whatever. Imamo vojne z orožjem, cel svet ima orožje z virusom, pa še činwuhuačin in and stuck it še nista zmenili, kdo bo vladal svetu, razen f virusa, ki so ga spustili kot pri nas, skoraj na prosto. Kaj, ja domov gredo, na počitnice 😅, tam iz Doba. Vse je narobe. Wtf?
Se strinjam.
S padcem Nemčije leta 1945 je Evropa izgubila vso moč in vodilno vlogo v svetu.
Relativno poceni je bila šenkana vodilna tehnologija.
Hehe. Mi pa se danes z Levaki in Židanom jajcamo o hajdukih na meji.
Že Hitler je z zgubo vojne zahteval uničenje Nemčije in v bistvu s tem propad Evrope.
Sicer pa je v zgodovini vsako vodilno civilizacijo zamenjalo barbarstvo in tako bo tukaj. Tako dobro kot se živi na teh prostorih se ni nikoli in toliko kot se stoka sedaj se tudi ni nikoli.
Birokratizem je objel Evropo in to je padec. Papirji se prenašajo iz sobe v sobo in hiše v hišo.
Preživeli in živeli bodo tisti,ki znako živeti bolj enostavno in poceni in Evropa kot prostor ni samo od teh narodov, ki danes živimo tukaj.
Pravzaprav ne znamo živeti I očitno je korona vesoljski signal, ki je to pokazal, mogoče zahteval.
Na nek način Razumem poglede ZDA in Švedske.