Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka vabila, zahvale, konfeti

vabila, zahvale, konfeti

Zivjo

Moram vam povedati, da sva bila s fantom včeraj v poročnem kotičku in sva naročila vabila in zahvale – zelo lepa, mislim da se res ne splača doma delati in truditi, ker ne pridejo nikoli tako lepa, kot jih imajo tam. Se res potrudijo. No, jaz niti nimam časa, da bi se še z vabili in zahvalami ukvarjala.

Naročila sva tudi konfete. Ful so mi všeč, pa njihove cene se mi zdijo zelo ugodne, tko da je bil tudi fant za to, da jih naročiva tam. Jih ne rabiva prav malo, ampak ene 150 komadov približno.
Midva namreč poleg tega, da je stvar dobra, veliko dava tudi na izgled, da je stvar luškana tudi za pogledati.

Pa tudi najboljše je, da se vse v eni trgovini naroči, da je usklajeno med seboj.

Kje boste pa vi nabavili stvari?

Jaz vsakomur vsekakor priporočam vsaj ogled poročnega kotička.

Urša

ker sem bolj umetniska dusa bom sama oblikovala konfete- odlitki iz gipsa, tudi vabila bom naredila sama. Material je na voljo v Prometeju in imajo res dobro izbiro, tako da bodo konfeti in vabila narejeni v stilu moje obleke.
Lastnorocno narejena vabila, zahvale,konferti,… imajo po moje poseben ucinek.

Jst bom tud sama nardila konfetke, in sicer iz gipsa bom vlila sončnce, ker bom mela šopek iz sončic, na avtu sončnice, bom pa šla pogleda v Poročni kotiček, ker sem vidla, da zlo lepa vabila nardijo, za kar pa jaz nimam tolk smisla, razen besedila. Lp

Oj!

Ravno, danes so me klicali iz Poročnega kotička, da so najina vabila že narejena -toooo! Jih bo šel fant pop. iskat, tako da komaj čakam, da jih vidim. Potem jih bova pa že počasi začela okol nosit. Po vsej verjetnosti bodo iste tudi zahvala, konfetov pa ne bova imela. Tudi jaz nimama preveč smisla za ročne spretnosti, tako da mi poročni kotiček zelo prav pride.

Lp, Ajs

Zakaj pa ne bosta imela konfetov? A to pri vas ni navada?
Jaz si ne morem zamisliti, da na poroki ne bi imela konfetov.
Sem namreč primorka in pri nas so konfeti zelo v navadi.

Ursa

Ne morem verjet! Jaz bom tudi imela sopek iz soncnic in bom tudi namesto konfetov naredila soncnice iz mavca. Sem jih nekaj ze naredila za poskus. A si kupila model za soncnico ali si ga naredila sama? No, jaz sem ga naredila sama iz gline in sem bila kar navdusena. Zdaj pa razmisljam se o vabilih in soncnicah. Se pa malo bojim, da ne bi pretiravala z njimi …

Lp

Ne, pri nas sploh ni nujno, da jih imaš. Meni osebno se ne zdijo ne vem kako dobra izbira. Se mi je na eni poroki zdelo veliko bolje, ko smo dobili zahvalo z njuno sliko in v škatli piškote. Najbrž je res odvisno od navad in vsakega posameznika – midva se bova namreč tudi peljala skupaj v avtomobilu, tudi če to ni navada – pri nama bo tako, kot se nama zdi najbolj fajn in ne tako, kot bi bilo “po protokolu”.

Lp, Ajs

mislim, da ne bos pretiravala. Gre za celostno podobo poroke:
za zacetek dobi gost vabilo- na vabilu soncnica
tvoj porocni sopek je iz soncnic, najbrz tudi okrasitev mize,..
za konec in zahvalo pa dobijo se odlitek soncnice.

meni se zdi super. Sama bom imela srcke. nisem se mogla odlocit, na cm naj visijo in sem nato izbrala rafijo. Gips je bel, pogarvala jih bom z beige granitno in zlato barvo. Efekt je prav dober.
Sporoci kaj bos napisala zadaj na soncnico.
lp

Tudi midva bova šla skupaj – zdaj samo še iščeva žrtev, ki bo šofer. Eden od bratrancev bi mogoče prišel v poštev, iščem pa še kakšno drugo varianto….

No, midva bova dala svatom konfete, zahvalo z najino sliko, pa piškote v škatli tudi. No zahvale bova nosila kasneje, ko bodo slike razvite.

Urša

Konfeti bodo čakali na mizi, pri tablici z imenom, zjutraj, ko bodo šli domov, pa dobijo še albumček z 2 slikama in škatlo peciva. To mi je kar lepo, da daš že isti dan(oz. drugi) slike. To omogočajo že skoraj vsi fotografi.

Hojla!

Kaksna pa je cena vabil in zahval v Porocnem koticku??

Hvala in lp

Mene je prišlo 30 vabil 15.000 SIT (Cena za 30 vabil mislim, da je okrog 12.500, potem pa je 20% več, če imaš kaj pavz papirja na vabilih ali kakšno mašnico).
Imajo pa cene za 20 vabil, za 30, vabil, za 40 vabil, ne pa za posamezno.

Zahval sem tudi 30 naročila in je cena približno 16.500 (prav tako je osnovna cena mal nižja, pol pa še pavz in mašnica +20%.

Zahvale sem že videla in so prišle lepe, vabil pa še nimam, jih ravno te dni pričakujem.

Moram ti pa še nekaj povedati. Včeraj je bil moj v Merkurju in se zanimal za poročno knjigo. Povedali so mu, da nama lahko zastonj naredijo poročna vabila (midva sva to sicer vedela, ampak sva mislila, da so taka bolj običajna vabila), pa je rekel prodajalki, da vabil ne rabiva.Ampak mu jih je vseeno pokazala. Jaz nisem videla, ampak mi je fant povedal, da imajo popolnoma enaka vabila kot v poročnem kotičku (sicer ne vem če imajo toliko izbire kot v poročenm kotičku, ampak take kot sva midva naročila imajo) in ti jih zastonj naredijo.
Predlagam, da gresta najprej mal pogledati v poročni kotiček, da boš videla kakšna je izbira in kaj bi vama prišlo v poštev, potem pa pojdita v merkurja pogledati, če imajo tam tudi taka vabila, kot so vama všeč.
Mislim, da je stroškov tako ali tako veliko, če se da, zakaj ne bi prišparala 15.000 SIT.
Zahval pa mislim, da v merkurju nimajo.

Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.

Urša

Ojla!!

Zanima me, če ti v Merkurju naredijo vabila samo, če tam odpreš knjigo želja?

Ja, to pa samo če odpreš knjigo želja. Drugače pa mislim, da ti ne naredijo vabil.

New Report

Close