Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka vabila

vabila

Mene pa zanima kako je z vabili. Ali morajo biti standardna,natisnjena ali napisana na vizitki, ali pride v poštev še kaj drugega…? Jaz imam včasih, žal, prebujno domišljijo, in me malo zanaša…
Za svoja vabila sem si zamislila, da bi naredila okvirje za slike iz gipsa, lepo pobarvala, mogoče okrasila z kakimi bleščicami, skozi luknjice za vrvico pa naredila mašnico it tila. no, namesto slike bi vstavila kartonček z natisnjenim vabilom.
tole je moja ideja, ampak zdaj ko gledam revije in podobno, nisem nikjer zasledila nič takega, kar ne spraviš v kuverto.
Malo me skrbi, da ne pretiravam, da vse skupaj ne bo zgledalo smešno… rada pa bi, da bi bilo presenecenje, zato ne sprašujem tega okoli…torej; hvala vam da ste tukaj…
no, tole še; vabilce se lahko potem vzame vem in se vstavi kaksna slikca, ned vrže se stran, ampak se lahko koristno porabi…
kaj menite?
lep pozdravček; pa prijetne priprave na poroko vsem!

Vabila imaš taka, kot so všeč tebi. Če imaš čas, veselje, voljo in še kaj, jih le naredi sama. Midva sva jih preveč potrebovala, zato sva jih dala tiskati, pa tudi časa ne bi imela, ker sem imela tik pred poroko kar precej dela s službo, da sem zaključila. Ti bom pa povedala samo eno izkušnjo, sicer ne gre za poroko, je pa podobno. Ena sodelavka je praznovala 50 let in je sama naredila vabila, predvsem pisava je bila res lepa. Kar za malo se ji je zdelo, zakaj nihče ni pohvalil vabil in jim je to rekla. Pa so ji odgovorili, kaj naj ti hvalimo, saj so itak natisnjena. Je rekla, da je bila užaljena, da se niso toliko poglobili v vabila, da bi videli, da so bila doma izdelana. Tudi sama vidim, jaz sem se trudila z zahvalami, pa sem sedaj ob praznikih dobivala pošto na stari naslov, ker so zahvale založili, jaz sem pa vsem napisala ob zahvali tudi najin novi naslov. Večina jih nima odnosa do teh stvari in kaj hitro založijo, kar se vabil tiče, sem pa opazila, da jih mnogi vržejo tudi stran. Ti sama se pa odloči, kaj ti je pomembno. Jaz osebno imam od vseh, kamor sem bila povabljena, spravlejna vabila, slike, zahvale, vse in imam za to prav posebno škatlo.

se strinjam z žbla. jaz tudi imam posebno
škatlo, kamor shranjujem vse take reči, od
novoletnih voščilnic do kartic z morja. prav
poseben odnos pa imam s porocnimi vabili,
ker so v glavnem vsa po vrsti zelo lepa. pa
se potem, ko se vcasih prepiramo, katero
obletnico ali kdaj se je kdo porocili, jaz to
takoj lahko ugotovim in stave so vedno moje
hi hi hi.
glede mojih vabil, potrebujeva jih 35 in bom
ze s papirnatimi imela veliko dela. pikica ti
pa kr. jaz bi bila ful vesela takega vabila