Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VABILO NA ANKETO

VABILO NA ANKETO

Eko, vabilo tudi vam :)))

Če imate motnje hranjenja ali tudi ne , vas vljudno vabim,d a se udeležite ankete.

žal sem moral nujno skočiti na teren, tako da nisem vpisal na vse forume, zato pa sem postavil bannerje :))

da ne bi mislili, vem, da bi v vsakem primeru tudi vi našli povezavo :)))pa če jo še tako skrijem, saj ste največji poznavalci med.over.net-a, no ja sigurno najstarejši .)

Vse obiskovalce vljudno vabim, da si vzamejo nekaj časa in izpolnijo anketo.

Ker so prehranjevalne navade vedno bolj pereč problem, je bila ta anketa narejena na strokovnem nivoju in jo vodi moderatorka na forumu http://med.over.net/phorum/list.php?f=43 Marija Brecelj Anderluh.

Vsa navodila in opis boste prebrali na prvi strani.

http://med.over.net/prehranjevalne_navade/

Še enkrat vas lepo prosim, če lahko izpolnite celo anketo, saj bomo s tem pripomogli k lažjemu razumevanju teh modernih bolezni.

Najlepša hvala

Med.Over.Net
Primož

Srečnga pa zdravga!!!

Ups, Primoži, tole pa je nekaj…..cmoka zate!
še pohvalo razberem, uha…..

Primož, evo zdej grem tja in bom zelo pazil, da bom resnično odgovoril po pravici.

Hvala Primož, ker nisi pozabil na nas.. lost people :))))

Lep dan, lep vikend in veliko uspeha z med.over.net – om 🙂

Jani

Primož, rade volje bom izpolnila oba vrašalnika.
Sem že oddala svoje podatke in bom v tem
sodelovala, ker imam prijeten občutek, da bom
svoje prehrambene “razvade” skozi izpolnjevanje
vrašalnika že začela na nek način pri sebi reševati.
Sem namreč kot molj – pojem vse živo, nič se mi ne
upira, kar seveda pušča za seboj tudi neželjene in
ne preveč luštne posledice! Dobro je že, dobro, ko
se človek “do sitega naje” in se počuti kot kralj, ko
se potreplja po želodčku, ampka ….. no, tegale ampak bi se jaz rada nekako oprijela in ob koncu zapisala drugačno besedo!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close