Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Vabilo

Vabilo

Pozdravcek!

S kaksnimi besedami ste “oblikovali” svoje porocno vabilo?

Hvala,

Vabilo na poroko mojih staršev je bilo:

Na prvi stani je pisalo:
Ljubezen je potrpežljiva, dobrotljiva je ljubezen, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje, ni brezobzirna, ne išče svojega, ne da se razdražiti, ne misli hudega. Ne veseli se krivice, veseli pa se resnice. Vse prenaša, vse veruje, vse upa, vse prestane.
Ljubezen nikoli ne mine.
1 Kor 13,4-8

Na drugi stani pa je pisalo:
Francka in Micka vas vabiva na najino poroko, ki bo dne …. ob …uri, na Kureščku pri Igu.

Poglej še malo v sveto pismo, Visoko pesem. Tam so noro dobri verzi.

vabilo na mojo poroko je bilo takšno:
na prvi starni:

Kakor jablana med gozdnim drevjem,
tak je moj ljubi med mladeniči.
Z užitkom posedam v njeni senci
in njen sad je sladek mojim ustom.

Osvojila si mi srce, moja sestra, nevesta,
osvojila si mi srce z enim samim pogledom,
z enim biserom
v svoji ogrlici.
( Visoka pesem)

na drugi strani:
K.L. in P.K. vas vabiva na najino poroko, ki bo dne 1. junija leta Gospodovega 2002. ob 12.30 uri na Gradu Otočec.
Sledila ji bo cerkvena poroka, ki bo ob 14.30 uri v cerkvi sv. Petra v vasici otočec.
Nato bomo do jutranjih ur na milost in nemilost prepuščeni grajskemu kuharju in trubadurjem.

(mi smo imeli tudi pojedino na grajskem vrtu)

No ja “no comment” na zgornje vabilo! Sv. pismo in Visoko pesem dobro poznam, a to 2. je že malo preveč. Verjetno zezaš, mar ne, a bi rada koga prepričala, da si res tako nemogoče(2.) vabilo privošči. Kar se tiče 1. je pa lepo in isto berilo se bere med poročno mašo, tako da je kar…

Meni pa se zdi fenomenalno.Mi je kar žal,da nisem naletela na kaj takega,ko sem sama pošiljala vabila na poroko.
Moje je bilo takšno:

Z roko v roki skozi življenje
Iskreno in iz srca vaju vabiva na najin dom,kjer bova dne xxxx priredila zabavo,hkrati pa se bova za vedno poslovila od samskega stanu.
Čas obreda xxx v xxxx…Sledi zabava z živo glasbo na domačem vrtu.
S seboj prinesite veliko dobre volje,za vse ostalo je poskrbljeno.

Naj še napišem,da je bila poroka oz.slavje doma na zelenici in temu primerno so bili svatje tudi opravljeni in tudi ta vabila sem napisala s prosto roko na prisrčne vizitke.

LP Ponyta

New Report

Close