Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vabim na pivo �

Vabim na pivo �

V Zadar.

Jaz pridem v soboto, če boš takrat še tam.

V soboto bom verjetno že južneje od Splita, povabilo velja za jutri ali sredo.

Kolk si ti pogumen fant. A si hotel povedat, da imaš kune? Ker če bi imel jajca, ne bi hodil tako daleč.

Da bi imel jajca, rabi predvsem kure. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Šment, pa drugič.

Sokušan lahko; sam da mi z barke ne padeš…

Kure mislim, da ne bo problem najdt… bolj pol rešit njih…

Za povabit na pivo rabiš res veliko kun. Nič nisem hotel povedat, samo povabil sem, a je to tako težko razumet?

Ja, težko razumem, da je to povabilo sedaj strašno pomembno, ker greš do Zadra. Ali iščeš zastonj prenočišče? Pol pa tko povej, a ne.

Zgleda je Goldfish za, samo jo je sram vprašat.

Plačam tebi za pot do Zadra in si daš duška.

Je vez zraven prost?

Je vez zraven prost?[/quote]

Vez zraven ni blema; prej bi reku da je kokošk tolk da bi prestopu kr on board… sam hudič je v detailih… pol bi jadral v jedra…

V bistvu sem že tle, kaj se spet vžigaš? Move on. Ti itak ne prideš v poštev.

Oh zdaj grem pa na drevo.

Je vez zraven prost?[/quote]
Vez zraven ni blema; prej bi reku da je kokošk tolk da bi prestopu kr on board… sam hudič je v detailih… pol bi jadral v jedra…[/quote]

Sem lih pogledal vreme…jugo bo jačal…ne vem če se mi bo dalo ven…bom jutri videl…boljš da se ti prpelješ z avtom…častim pir!

Po mojem bi marsikomu nardila uslugo.

Šment, res �

Nagovarjaš ljudi, da si vzamejo 4 ure vožnje, da jim častiš pir. Voham patetiko.

Joj no, GF, samo zate, ker sem dobre volje, da boš lažje razumela, nagovarjam tiste, ki so morebiti blizu takrat. In to nisi ti, je bilo tako težko?

Tak hud dolgčas? A razumeš, da takšno nagovarjanje ni ravno “normalno”?

Goldfish, buzz off.

Resnica tepe po grbi, a ne?:)) Umiri se, zdaj si doma, pri svojih, boš pa ja normalen.

tako se začne alkoholizem, potem žganjole..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close