Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vabim na pivo �

Vabim na pivo �

Zeh. Očitno je tebi dolgčas, non stop kokodakaš v temi, ki s tabo nima nobene veze. Dihaj, lepo se pomiri in pojdi počet kaj pametnega, moje povabilo pa lepo presliši, itak ni bilo tebi namenjeno. Na kratko torej, odbrenči.

A to ti men?………….hik ☺

Na, pa sem spet zvisela, ker piva ne pijem 🙂

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ker če bi ga, se ti pomojem edini osebi tle gor (razen mene seveda) ne bi bil problem prpeljat sem iz Ljubljane �

Ja sej nobena tle gor ne pije. Ful vm verjamemo. Pa za tisto, da ste vse lepe, pa 20 let mlajše tud.

@2f4u_1970 prjadram jutri če bo po sreči �

@Me
počakaš: v soboto zvečer ali nedeljo zjutraj se bom verjetno vračal skozi Zadar, sem preveril, tako, da velja � samo same bo brezalko drink ker bom vozil. Zate karkoli!

Šment, nama res ni usojeno? Jaz sem v soboto v Zadru le čez dan, krajša postojanka, potem grem naprej.

Margot bom pol vzel sabo. Bos pila soimenakinjo… sam problem je ce prevec pijes… al kri al iz flaske.
Bi reku glih prov je treba…

Lohk te pa dam na vrh jamborja za ozemljitev…
Se te bi se bog ustrasil? Kaj pravs?

Aja za vse k ne pijete.. igra gre tako, da al 3 deci brezalkoholne pijace, al pa kaksn deci vincka. Takoj ko koga dobimo na lazi al pa kartah. Kr tk pit ni dovoljeno….

Aja pa skiper ma vedno prov! Bi zmogle to?

Šment, pa drugič.

Itak da ne bi bil. Do Zadra si tik-tak.
Lahko pa prideš ti 350 km južneje k meni na ribe. Ok, al pa na mušule. Ker rib ne ujamem zmeram. Mušule pa vedno. Ne vem kako to. :)))

V petek bom 350km južneje, kakšno naključje 🙂

Odlično! Če se ti pa ne izide v petek, lahko planiraš to naključje tudi kdaj drugič. Jaz bom namreč tam doli vse do 10. avgusta :))

Super �

Dobimo kakšno kartico? 🙂

[img]https://denissapostcard.files.wordpress.com/2012/12/postcards3.jpg[/img]

Jasno �

Matr me zebe.. pocas predlagam kuhancka al pa menico..
Pa sve se lulja… voda gor dol levo desno zuni not… kriza.. domu bi su!

To pač jugo prnese. Saj bo minil. Jutri bo že burja. Takle mamo.

Hej…kako je tam doli?? Jaz se grejem ob čaju :))

Toplo, mirno, brez vetra, dež rahlo škreblja po kabini, morje pljuska, lepo je :))

luksuz, a kar na jadrnici si… A maš stabilizator al vas morje fuka v rit

Jaz pa zjutraj vstanem .. glava neki čudna. Študiram al naj si kavo skuham al je boljše če se prej v vodo vržem. Nekak se moram zbrihtat. Res je mal zgodaj, ampak klinac… sej drugi se že kopajo…:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close