Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vabljeni

Vabljeni

na sveže pečene kokice :).

Ponudba velja za naslednjih pet minut, potem pa ne garantiram, da bo še kaj ostalo :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Kokice jedo kure.
Hvala za povabilo.Me ne bo.
😉

Saj nisem nikoli nič zanikala… :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ko boš pa imela tisto predelano žvalco,ki ima zafrljen rep in dela:uiiiiiiiiiiiiiiiii…
no tist cajt pa sam mail pošlji…pa ne tu gor obešat.Prav?
😉

Hehe, tisti cajt bom lepo tiho, ker se s polnimi usti ne govori in bodo prsti zasedeni z nošenjem te živalce do ust :))

Pokvarjenka!!!!
😉

:)))))))))))) Vedno, če se le da :))).

Dobivaš na ceni pr meni,hehe!
;-)))

:))))))))))))

A glavna nagrada je košček pršuta? 😉 :)))))

Glavni dobitek sem lahko vedno in izključno samo:JAZ!
;-)))))

New Report

Close