Vabljeni jutri ob 18h v kolosej, bomo vse povedali
Žal ne morem odgovoriti na prav vse. Tega je toliko, da se še enkrat opravičujem.
Vsi mediji objavljajo oddaje in normalno, da se vam porajajo nova in nova vprašanja. Ko bom lahko bom še več odgovoril, bi pa vse povabil na predavanje v torek, 5.12.2017, ob 18 uri v Kolosej, Dvorana 4.
Brezplačno vstopnico si lahko zagotovite Vaš link.
Toliko je vprašanj in dobim zasebnih mailov, da najbolje, da se kar vsi jutri oglasite na predavanju, lahko boste vprašali kar vas zanima.
Kdor ne bo prišel, pa prosim za potrpljenje, obljubim, da vsem odgovorim.
Primož
Tudi mene zanima, kaj vas moti in kaj sem jasno povedal, zakaj je tako?
Mogoče kakšna razlaga?
primož
Vse kar naredite se splača. Če gledate na vse, samo skozi prizmo denarja, potem bi rad povedal, da ni vse samo v številkah in barvi denarja. Tukaj je še ogromno drugih stvari, ki pridejo skozi 17 let dela.
če ste ustvarjalni, če uživate v tem kar delate, potem se vedno splača. Saj zato tudi živite, da se nekaj naučite. več kot delate, več se naučite, torej tudi več imate.
primož
O Miles pozdravljen, lahko pa vložiš v Venezuelo, če ne zaupaš nam.
Svet gre v to smer, pa če vi hočete ali ne.
Primož
Točno tako je, vsak s svojo glavo premisli. Ravno zato pa vam ponujajmo izobraževanja. To predavanje je namenjeno razumevanju vhoda v kripto, zakaj in na kakšen način, da bo najbolj varen.
Primož
Seveda sem ga, ravno zato pišem tukaj. je pa res, da je bila ena velika napaka, da sem vedno verjel, da so ljudje bodo znali obnašati, kljub anonimnosti.
Na žalost pa je tako, da če jim daš anoanimnost, no če vsaj mislijo, da so anonimni, potem si privoščijo takšne izpade.
Ja moral bi blokirati vse takšne ljudi, ki se ne znajo izražati in se skrivajo pod anonimnostjo.
vse bolj se mi zdi, da iz nekoga veje jeza in ljubosumje in zato uporablja sistem, ki mu omogoča sproščanje frustracij, torej je sistem zopet namenjen svojemu poslanstvu, da pomaga ljudem.
primož
Seveda sem ga, ravno zato pišem tukaj. je pa res, da je bila ena velika napaka, da sem vedno verjel, da so ljudje bodo znali obnašati, kljub anonimnosti.
Na žalost pa je tako, da če jim daš anoanimnost, no če vsaj mislijo, da so anonimni, potem si privoščijo takšne izpade.
Ja moral bi blokirati vse takšne ljudi, ki se ne znajo izražati in se skrivajo pod anonimnostjo.
vse bolj se mi zdi, da iz nekoga veje jeza in ljubosumje in zato uporablja sistem, ki mu omogoča sproščanje frustracij, torej je sistem zopet namenjen svojemu poslanstvu, da pomaga ljudem.
primož
[/quote]
…
Primož ni za en klik do sedaj izplačal niti centima.
Vse je pobasal v lasten žep.
Sedaj bi pa še malo pomagal…
Ej, Primoš, s tistimi, ki jih kao nisi blokiral, pa bi jih, po tvoje, moral, si zaslužil največ, kajnede!
In še vedno se vrtijo take podvaljene teme, čeprav te ni več tu, kako to?
O, ti sveta hinavščina, ti. Hinavec, hinavski, da te ni sram se sploh oglašati!
Res misliš, da niste prozorni? Bedak!
To je tako, kot če bi jaz rekel, da mi mora Mercator kaj plačati, ker kupujem njihovo hrano ali pa Telekom, ker uporabljam njihov internet in A1, ker uporabljam njihovo telefonijo ali pa Google, ker iščem pri njih.
Saj če te kripto ne zanima, je na prvi strani 199 drugih tem, kjer se zagotovo najdeš.
Primož
To je tako, kot če bi jaz rekel, da mi mora Mercator kaj plačati, ker kupujem njihovo hrano ali pa Telekom, ker uporabljam njihov internet in A1, ker uporabljam njihovo telefonijo ali pa Google, ker iščem pri njih.
Saj če te kripto ne zanima, je na prvi strani 199 drugih tem, kjer se zagotovo najdeš.
Primož
[/quote]
A sedaj boš pa še malo moljakal? Ti gre tako slabo? Fehtar dobrosrčni.
Boš kaj daroval od vseh naših prispevkov, ki niso merkatorjeva prehrana, pač pa naša intelektualna lastnina, s katero si si basal žep in nikdar se za to zahvalil, dal vsaj kak procentek Pediatrični kliniki?
Sram naj te bo.
Predvsem zato, ker se tu drzneš jajcati, da nas nisi blokiral, fuj, hinavsko izprijeno.
Res ti to ni bilo potrebno, še manj ti je v čast.
Z ljudmi, ki prodajo svoje ljudi, ki jim nesejo zlata jajca, se ni vredno pogovarjati.
Ko stopiš v drek pač smrdiš.
Primož Cimerman izkorišča ta forum za PR aktivnosti in ekonomske interese svoje firme.
Prav v nasprotju z deklarativno izjavo:
Forum Starševski čvek je namenjen izmenjavi mnenj med uporabniki.
A sedaj boš pa še malo moljakal? Ti gre tako slabo? Fehtar dobrosrčni.
Boš kaj daroval od vseh naših prispevkov, ki niso merkatorjeva prehrana, pač pa naša intelektualna lastnina, s katero si si basal žep in nikdar se za to zahvalil, dal vsaj kak procentek Pediatrični kliniki?
Sram naj te bo.
Predvsem zato, ker se tu drzneš jajcati, da nas nisi blokiral, fuj, hinavsko izprijeno.
Res ti to ni bilo potrebno, še manj ti je v čast.
Z ljudmi, ki prodajo svoje ljudi, ki jim nesejo zlata jajca, se ni vredno pogovarjati.
Ko stopiš v drek pač smrdiš.
[/quote]
Tu se strinjam s tabo, čeprav misliš, da si dobro skrit!