vadba na orbitreku
Prvo nam rajši povej koliko si velika in koliko kilogramov imaš .Predno začneš hujšati
seveda sae da shujšati in dobiti kondicijo tudi na orbitreku .Samo kakšen orbitrek
imaš koliko je tešak vztrajnik orbitreka in ali imaš magnetno zavoro za nastavljanje moči .
Seveda boš morala tudi prehrano prilagoditi in boš lahko shujšala in imela kondicijo
samo dobro bi bilo da bi vsaj 4x v tednu si vzela tam 30 minut za orbitrek .
In potem po obrokih se nesmeš najedati kakih čipsov -čokolad in takih zadev.
Da se vse samo voljo do gibanja in red prehrane moraš imeti .In hujša se počasi ne
nahitro ,da ti ne oslabi kri in ,da ne izgubiš preveš telesne mase ,ker potem
lahko pristaneš samo v bolnici .
Če boš izločila vse sladkarije, vse prigrizke in ostale nepotrebne stvari in redno vadila, se ti bo zagotovo poznalo. Vendar moraš vedeti, da poraba kalorij ni merodajna in se na to nič kaj ne zanašaj. Po vadbi obvezno kakšen jogurt oz. beljakovine, da se ti dela mišična masa.
Na orbitreku lahko delaš intervalno, kar je super za izgubo maščob. Seveda se moraš najprej fino ogreti, kar enih 10 do 15 minut, potem pa začni: 30 s zelo hitro in na visoki obremenitvi, potem 30 s počasi na nizki obremenitvi. Vztrajaj vsaj 15 min. Potem pa se počasi ohlajaj na nižji obremenitvi.
Če boš delala redno in pazila pri prehrani (in nikakor ne smeš stradat!!!), bodo kmalu vidni rezultati.
ja zaradi orbitreka bos shujšala hahaha
Daj najprej malo poguglaj za telovadbo,potem vaje in jih izvajaj doma[/quote]
Jaz sem shujšala z orbitrekom brez prevelike spremembe v prehrani… Da se razumemo – nikoli se nisem na veliko basala s sladkarijami oz. slanimi prigrizki, pri meni so bolj problem preveliki obroki, ker včasih kar nimam mere
Pila sem pa ves čas 2-3 skodelice zelenega čaja na dan (ne vem, ali tudi to dejansko pomaga, ampak meni paše in ga pijem ves čas), telovadila pa 3-4 x na teden po 40 min (največkrat) do 1 ure (redkeje). Pa se mi je apetit avtomatično zmanjšal, brez odrekanj, enostavno nisem čutila več potrebe po toliko hrane.
Ne vem v kg, koliko sem shujšala (ajd nisem imela 80 kil niti prej, mogoče 65), ampak vsi so me občudovali, kako me je skup potegnil… :))) Čez poletje sem vadbo malo opustila, zdaj na jesen bom spet začela, ne ker bi bila spet nazaj predebela, ampak ker je tako zdravo in se bolje počutim.
Tako da kar pogumno, meni so bili rezultati precej hitro vidni! Pa zvečer lahko (moraš!) pojesti kaj lahkega, bognedaj stradat! Srečno in vztrajaj!
ja zaradi orbitreka bos shujšala hahaha
Daj najprej malo poguglaj za telovadbo,potem vaje in jih izvajaj doma[/quote]
Jaz sem shujšala z orbitrekom brez prevelike spremembe v prehrani… Da se razumemo – nikoli se nisem na veliko basala s sladkarijami oz. slanimi prigrizki, pri meni so bolj problem preveliki obroki, ker včasih kar nimam mere
Pila sem pa ves čas 2-3 skodelice zelenega čaja na dan (ne vem, ali tudi to dejansko pomaga, ampak meni paše in ga pijem ves čas), telovadila pa 3-4 x na teden po 40 min (največkrat) do 1 ure (redkeje). Pa se mi je apetit avtomatično zmanjšal, brez odrekanj, enostavno nisem čutila več potrebe po toliko hrane.
Ne vem v kg, koliko sem shujšala (ajd nisem imela 80 kil niti prej, mogoče 65), ampak vsi so me občudovali, kako me je skup potegnil… :))) Čez poletje sem vadbo malo opustila, zdaj na jesen bom spet začela, ne ker bi bila spet nazaj predebela, ampak ker je tako zdravo in se bolje počutim.
Tako da kar pogumno, meni so bili rezultati precej hitro vidni! Pa zvečer lahko (moraš!) pojesti kaj lahkega, bognedaj stradat! Srečno in vztrajaj![/quote]
daj beri kaj pišeš!!!! Neumnosti.beri za sabo ,pa ti mogoče kapne v glavo kaj si spisala
Tako da kar pogumno, meni so bili rezultati precej hitro vidni! Pa zvečer lahko (moraš!) pojesti kaj lahkega, bognedaj stradat! Srečno in vztrajaj![/quote]
daj beri kaj pišeš!!!! Neumnosti.beri za sabo ,pa ti mogoče kapne v glavo kaj si spisala[/quote]
Kaj pa tebi ni jasno??????