Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vadbeni trakovi TRX

vadbeni trakovi TRX

Tisti, ki ga imate, kaksne so vase izkusnje z njim? Je vreden tega denarja?
Je primeren za osebo-moskega tezkega krepko cez 100kg? Npr.120.
Na kaj moram biti pozorna pri nakupu, kje kupim najugodnejse?
Zasledila sem tudi neke nove, vojaske. V cem je razlika od navadnih?

Hvala za odgovore in lp.

Priporočam ti, da se najprej udeležiš ene skupinske TRX vadbe. Da sploh vidiš kako izgleda in da se naučiš tehnike. Danes imaš na kolektivi tudi akcijo (če si iz Lj): http://www.kolektiva.si/ljubljana/58-popust-na-12-obiskov-funkcionalne-vadbe-darilo-v-centru-maxxfitnes.html

V vseh fitnesih lahko kupiš tudi enkraten obisk (okrog 10€ + ponavadi vpisnina), ampak če imaš namen kupiti trakove, je res bolje, da se malo vpelješ pod nadzorom strokovnjakov.

Aja, še izkušnja: Bila sem enkrat in sama izvedba vaj se mi je zdela precej težka. Trakovi so nestabilni in veliko delaš z rokami. Ampak če se navadiš, je pa vadba pomoje super, delaš lahko nešteto vaj za celo telo. Tudi kilaža mislim da ne bi smela biti problem.

Vadba s TRX trakovih je zahtevna. Najbolje je najprej ojačati jedro telesa in šele potem začeti vaditi na TRX trakovih. Seveda je možno vaditi tudi na TRX trakovih vsakemu popolnemu začetniku, a le pod nadzorom. V Sloveniji je v skoraj vseh centrih ponujajo individualne ali skupinske vadbe. Prej se pozanimajte o ceni vadbe, še posebaj pa če so trenerji opravili izobraževanje. Tudi ni odveč. če pogledate, če res uporabljajo originalne TRX trakove. V Sloveniji vsaj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} centrov uporablja ponaredke, ki pa so nevarni, karabini se zvijajo in trakovi se trgajo.
Tudi cene na trgu so zelo zavajujoče. Trx trakove se da kupiti od 70 do preko 200 EUR. Žal je tu prava zmeda. Npr. tudi stran http://www.trxtrening.si prodaja ponaredke! Gotovo, mojemu kolegu Francu se je zvil karabin. Originalni TRX trakovi imajo leto dni garancije, pozanimajte se o tem!

New Report

Close