Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vadimir Prebilič sluzavec novi obraz?

Vadimir Prebilič sluzavec novi obraz?

Zanima me kaj je z folkom in kdo bo volil tega sluzavca, ki naj bi bil novi obraz? Se pravi se mu obeta zmaga na naslednjih volitvah. Slovenci res nimajo NIČ v glavi. Dovolj je bilo levice in bullshita!

Ne sanjaj no, kdo pri zdravi pameti bi se odrekel bruseljski poziciji za tole slovensko norijo?

Saj ni nov obraz. Če se ne motim je bil izvoljen za EU poslanca.

Stranka je takrat dobila presentljivo dosti glasov. So veliko bolj prepričljivi kot pa Svoboda.

Mene pa zanima katera je bila v Tarči ta v belem, k se je tko privoščljivo smejala v kamero?

Če izvolimo Jelko Godec, bo vse na gobec 😃

Odgovor na objavo uporabnika
Dejmo možato, 20.03.2025 ob 22:18

Če izvolimo Jelko Godec, bo vse na gobec 😃

Ampak kolin bi bilo pa veliko.

Prebilić je levičar. To vejo.

Mu je v Bruslju preudobno, nič ne bo razen če ga prisilijo, pernati je povožena zgodba, ćefurin tudi noče, mali plavi ima kadrovski problem, zato pa še ni volitev.

Nihče, ki ga pozna, ga ne bo volil. Farba lahko s svojim izbranim izrazjem samo tiste, ki še nimajo z njim neposrednih izkušenj.

super za star nov obraz… goloba smo se že naveličali.. Volivci so dali golobu adute v roke, da zjebe pacienta, SdS greznico, pa jih, adutov..,  na žalost ni izkoristil, taktično, čista rupa…

Ve se iz katere stranke je, sluzaste,lakomne, preračunljive. Člani pa manipulirajo samo za svoje koristi, polne žepe.

PREBILIČ JE V ČASU KOVIDA POZIVAL LJUDI V KOČEVSKI OBČINI NAJ SE CEPIJO- DANES VEMO S ČIM SO TE LJUDI CEPILI. Danes umirajo in hudo zbolevajo

MARŠ PREBILIČ

Sluzavi Prebilič je še en ptič, takšen kot Golob.

Največji problem je Janez Janša. Zaradi njega je vse to. ves folk voli proti njemu in zato pa je tako. NA desni se sam en NSi dela kao mal samostojnega, drgač pa vse on drži v rokah. Pa se gremo, da se voli proti njemu. Srečo sam ima, da ima zveste podložnike, beri vaško volilno telo, ki  hodi na volitve. Mesta, kakor se jim dvigne, če grejo mesta masovno glasovat, SDS izgubi. Ugrabil je slovensko konzervativno sfero, ugrabil besedo demokratska, da še bolj prikrije svoj scam. Dalje izrablja referendume za svojo promocijo. Me zanima, ko bo narava naredila svoje, kaj bo z SDSom. Ampak po moje model svašta žre, da bo živel vekomaj, bomo vsi prej pocrkal. Dela se neki z enimi davki, a sam ni naredil ama ništa. No, hotel je seveda za bogate. če pa mislte, da bo ustavil priseljevanje delovne sile, ste pa zabiti ko točki. Kapital to potrebuje, desnica tudi, da straši, pa se denar obrne. Ne bom pozabil v devetdesetih, pa tele samostojnosti, pa kako je tulil, da bodo šli vsi taspodni domov pa ne vem kaj. Debilizem prvoklasen. Pa kako bomo ne vem kaj vse mel pa dobil nazaj, seveda ja,…v glavnem, da voliš tega debila moraš biti res mal čez les, seveda z IQ pod nafto.

Komunistom počasi primanjkuje ‘novih obrazov’—

Prebiliću se reče sluzavo blebetalo.

pajo42, 21.03.2025 ob 09:22

Največji problem je Janez Janša. Zaradi njega je vse to. ves folk voli proti njemu in zato pa je tako. NA desni se sam en NSi dela kao mal samostojnega, drgač pa vse on drži v rokah. Pa se gremo, da se voli proti njemu. Srečo sam ima, da ima zveste podložnike, beri vaško volilno telo, ki  hodi na volitve. Mesta, kakor se jim dvigne, če grejo mesta masovno glasovat, SDS izgubi. Ugrabil je slovensko konzervativno sfero, ugrabil besedo demokratska, da še bolj prikrije svoj scam. Dalje izrablja referendume za svojo promocijo. Me zanima, ko bo narava naredila svoje, kaj bo z SDSom. Ampak po moje model svašta žre, da bo živel vekomaj, bomo vsi prej pocrkal. Dela se neki z enimi davki, a sam ni naredil ama ništa. No, hotel je seveda za bogate. če pa mislte, da bo ustavil priseljevanje delovne sile, ste pa zabiti ko točki. Kapital to potrebuje, desnica tudi, da straši, pa se denar obrne. Ne bom pozabil v devetdesetih, pa tele samostojnosti, pa kako je tulil, da bodo šli vsi taspodni domov pa ne vem kaj. Debilizem prvoklasen. Pa kako bomo ne vem kaj vse mel pa dobil nazaj, seveda ja,…v glavnem, da voliš tega debila moraš biti res mal čez les, seveda z IQ pod nafto.

Podpis.

Se strinjam z mnogimi predhodniki tukaj, sluzast samovšečen populist, ki je v Bruslju govoril v srbohrvaščini! Zakaj pmm?

Da je enkrat vselej jasno, kdo je Vladimir Prebilič.

Vladimir Prebilič je OPORTUNISTIČNI APARATČIK. A ni bil najbolj uspešen župan v cepljenju svojih prebivalcev za kljovid? A jih ni ravno Prebilič največ pocepil? Najbolj široko vabil na cepljenje, se hvalil po TV, koliko svojih občanov je pocepil, OPORTUNISTIČNI APARATČIK – NAJBOLJ USPEŠEN ŽUPAN V ORGANIZACIJI CEPLJENJA! Za soditi mu je za hudodelstvo proti človeštvu!

Dajmo postaviti Prebiliča v čas 1942 – 1945. Prebilič bi bil najbolj uspešen župan v organizaciji transporta Židov v lagerje. Prebilič bi se hvalil, kako je po hišah, lopah in drvarnicah polovil največ Židov in jih pospravil na vlake za transport v lagerje.

Ta situacija, kako je po hišah, lopah in drvarnicah polovil največ svojih občanov in jih spravil na injekcije, je popolnoma enaka kot ta situacija z Židi v 2. svet. vojni. Popolnoma enaka, samo postaviš tega aparatčika v drug časovni okvir.

In kaj dela danes ta apartčik v evropskem parlamentu? Dviguje roke po nareku okupatorja Evropske komisije? Povejte mi za eno samo dejanje, ki ga je ta apartčik naredil V DOBRO SLOVENSKEGA NARODA? Eno samo dejanje?!

APARTČIK DELA ZA OKUPATORJA, DELA PROTI INTERESOM SLOVENSKEGA NARODA!

Bolje Prebilič kot Janša, morilec in največji lopov v državi.

Če bodo nastavili opico iz živalskega vrta, volim opico.  Ali kogarkoli.  Samo da ni ta pofukam, smrdljivi, lopovski morilec Janša!

Čao.

Še to, Janša je tajužnim omogočil nakup stanovanj po Jazbinškovem zakonu in to državna/republiška stanovanja. Slovenci smo pa v vsaki vladi tretjerazdedna raja.

So te morda prijateljice prodale poželjivim, ki so še kaj nasuli v pijačo?

Anonimno 9010, 21.03.2025 ob 21:26

So te morda prijateljice prodale poželjivim, ki so še kaj nasuli v pijačo?

adm naj briše to razmišljanje!

Kaj je Prebilič do zdaj naredil za Slovenijo in Slovence? Kaj je stranka Vesna do zdaj naredila za Slovenijo in Slovence?

Eno samo sluzasto besedičenje.

Mene prav nič ne čudi, da so nekateri tako navdušeni nad tem Prebiličem. Saj navsezadnje ste (posredno) izvolili tudi Fon Der Lajno v Bruslju. Meni se zdi Prebilič prazen leporečnik brez vsebine. Kar nekaj. V bistvu nič. Ampak glede na to, da smo v Sloveniji, se lahko zgodi, da bo tale prazen in nekarizmatičen tipson še daleč prilezel.

New Report

Close