Vagifem – izkušnje?
Stara sem 57 let in 5 let v meni. Občasno me matra mehur, kot da imam vnetje, ampak ob pregledu urina ni ne vem kaj hudega. Zdravnica pravi veliko pit. Sem pa brala, da bi za take težave morda lahko pomagale Vagifem svečke/globule, da sicer to je hormonsko, vendar je omejeno, ni sistemsko. Ima morda katera izkušnje? Hvala!
Imam Vagifem..60+.. prvih 14 dni vsak vecer, nato 1x teden. ginek.pravi,da je treba po dolocenem obdobju prebehati,ker lahko dobim raka .ok. zdej jih nimam od poletja, pa me obupno bolijo sklepi,kosti…ne spim.. nisem za nikamor. Kar imas na raz,polago v lekarnah je mnogo tega. Vagifem pa zasciti sluznico..kar je ok.. se pravi, vse je blo ok dokler sem imela to.
Anonimno 10532, 02.11.2024 ob 21:08
Imam Vagifem..60+.. prvih 14 dni vsak vecer, nato 1x teden. ginek.pravi,da je treba po dolocenem obdobju prebehati,ker lahko dobim raka .ok. zdej jih nimam od poletja, pa me obupno bolijo sklepi,kosti…ne spim.. nisem za nikamor. Kar imas na raz,polago v lekarnah je mnogo tega. Vagifem pa zasciti sluznico..kar je ok.. se pravi, vse je blo ok dokler sem imela to.
Sem brala Pušenjaka (ginekolog, ki odgovarja tu), da je Vagifem tako mala doza in še to lokalno, da ni strahu zaradi raka … Tako da ne vem…