Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vaginalne kroglice

vaginalne kroglice

Torej, a katera od vas uporablja vaginalne kroglice in če, katere ( večje manjše ) Zanima me predvsem, če kaj pomagajo pri krepitvi medeničnega dna. Po porodu imam blago inkontinenco in predvsem bi združila prijetno s koristnim 😉

Pomagajo. Si jih grem zdaj vstavit. Vedno pozabim in jih uporabljam samo kake dva dni na mesec. Bi bilo fajn, če bi vsak dan kdo to vprašal.:-)

Tudi pri uporabi samo dva dni na mesec se meni pozna. Včasih se spomnim tudi na Keglove vaje. Če jih boš uporabljala bolj redno, je uspeh zagotovljen!

Pa je tudi prijetno ali samo koristno?

Verjetno že je, ni pa to zdaj tako, da bi hodila kot v transu okoli.

Mene vzburja analni čepek, pa še to samo v kombinaciji s pravim mastrom, če mi ga ukaže vstavit si. Sem namreč subica.

ti ukaže? bedno

ti ukaže? bedno[/quote]

Verjetno imaš prav. A vseeno uživam. Veliko moških tudi, če najdejo domino. Morda tudi tvoj, a si tega ne upa povedati.

ne vem sicer na podlagi odgovorov ali gre za štos ali resno vprašanje, zato se bom osredotočila izključno na prvotno zastavljeno vprašanje.

v kolikor imaš po porodu resnično inkontinenco, je pomemben tudi podatek ali zgolj za urin ali tudi blato. prva vseeno pa je ali je blaga srednja ali težka, potrebno se je pogovorit z ginekologom, ki bo ocenil ali so pottrebne nadaljne preiskave ali te bo napotil k urologu.
lahko pa se o tem pogovoriš tudi z osebno zdravnico.

Se mi nekak dozdeva.. da bi lahko bila.

New Report

Close