Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vaginalne kroglice

Vaginalne kroglice

premer kroglice, ali naj rečem že kar KROGLE je 3.6cm, meni se zdi veliko. To naj bi bilo namenjeno krepitvi vaginalnih mišic? Saj ne rečem, so prijetne, ko hodim, ker občutim močne vibracije, ampak se mi zdi, da bo učinek prej nasproten – raztegnjena vagina! Izkušnje?

keglove vaje delaj medtem ko jih nosis. stisnes 10x na kratko, potem tiscis 1x na dolgo, prestejes do 10 in zadevo ponovis – dec ti bo hvalezen in vagina tudi.

ČAkaj… ma to so une, k ti pride, pa to?

Dec mi je že zdej hvaležen, pa se bojim, da bo šlo s tem sam na slabš. A ne bi mogle bit manjše? Npr. prst lahko zelo stisnem…in pol mislim, da mi jo te kugle sam širijo. Pa še na steno od danke mi pritiska, prav čutim. Da bi ti pa prihajalo samo od tega…se mi ne zdi. Paše pa zraven oralca!

za to kar ti misliš, so male kugle. Ti maš pa pirhe not…

resno mate to notri tudi med sexom? A je zadost prostora? Sem pa res čist avt!

v isto lukno ni šans naenkrat, sigurno da ne.
Đizusss kako mislš pirhe, kok so pa druge velke oziroma mejhne? Ker jst sm tut mislna, da nej bi blo to k mal večje frnikule.

Ma samo dobr, če ti npr. porod je ne raztegne, da potem ne bi bila več uporabna (al pa one je tud širši ponavadi), ti je kroglice tudi ne bodo. Ali se motim??

NEHITE SE KLE TO POGOVARJAT!

Modi prestavte to v sex v mestu, prosm.

Za keglove vaje so kugle manjše ampak bolj obtežene, zato da lezejo ven in jih moraš z mišicami “popravljat” da zlezejo nazaj not. To je trening.

Za užitek da ti prihaja so pa te ki ropotajo in so malo večje.

Odgovor na objavo uporabnika
Krogla, 10.06.2015 ob 19:20

Dec mi je že zdej hvaležen, pa se bojim, da bo šlo s tem sam na slabš. A ne bi mogle bit manjše? Npr. prst lahko zelo stisnem…in pol mislim, da mi jo te kugle sam širijo. Pa še na steno od danke mi pritiska, prav čutim. Da bi ti pa prihajalo samo od tega…se mi ne zdi. Paše pa zraven oralca!

kAko ogaben butalski opis

New Report

Close