Vaginalne kroglice, drugič
Pozdravljene dekleta in zene 🙂
Slucajno sem uletu na tale forum in z zanimanjem prebral komentarje o vaginalnih kroglicah.
Zanimivo je, kako se vedno znova odkriva in razpravlja o stvareh, ki so stare kot cloveski rod. Vsaka generacija odkriva zadeve cisto na novo.
No pa se mal starih, mogoce za nekatere novih izkusenj:
Prve vaginalne kroglice sva z zeno kupila pred 21 leti. 🙂 Potem tudi se kaksne, vsakic drugacne.
Sledilo je eksperimintiranje:
Kroglice notri cez dan, brez kaksnih posebnih efektov, kroglice se prakticno ne cutijo, tako kot se ne cuti tampon. Efekt je izkljucno psiholoski.
Kroglice v vagini med spolnim odnosom…zanimivo, drugace…in kaj vse se da spravit noter 🙂
Kroglice analno med spolnim odnosom…in tako naprej.
Potem sva kupila vibracijske kroglice….in ponavljala poizkuse…
Najbolj vsec nama (predvsem meni) je bilo, da je imela zena vibr. kroglice analno, vibracije pa so se prenasale na vse potrebne organe 🙂
Potem so bila obdobja, ko so kroglice lezale v predalu, pa zopet kdaj s kroglicam….v bistvu je to postala klasika in kot taka manj zanimiva.
Sam sem se vedno v mislih ukvarja, kaj in kako in s cim, bi naredil, poboljsal odzivnost žene na seksualne dražljaje.
Bral sem tudi o operacijah, s katerimi so ekspirimentirali v 70 tih letih v usa, smisel te operacije je bilo to, da so klitoris operativno premikali nizje. Vendar to ni blo to in tudi rezultati so bili po analizah slabi.
Dokler nekega dne nisem odkril piercing..
Skrbno sem proucil vso razpolozljivo literaturo (predvsem me je privlaceval piercing zenskih sp. organov) dokler se nisem odlocil za piercing pokrivala klitorisa (clitoris hood piercing, ce si bo katera to hotela ogledat prek strica googla)
Predlagal sem zadevo zeni in bila je za to. Piercing sva izvedla sama :), zadeva je dokaj preprosta, ce bo katero zanimalo kako, bom pac napisal.
Izvedba je bila horizontalna, kar pomeni prebadanje pokrivala (hm…prepucij) dvakrat. Skozi zlat obrocek in zadeva je bila koncana.
Izgled fantasticen, celjenje neproblematicno v cca treh dneh.
Moznosti pa fantasticne in delovanje fantasticno.
Vcasih nosi samo obrocek (vedno je noter), vcasih doda obesek, (zaobljenih oblik, kajti uide med ustnice) vcasih verizico (par cm dolgo)…
Pojavili so se zaporedni orgazmi, po prvem orgazmu zadostuje rahel poteg ali potresenje z verizico in ze je nov orgazem tu..
Torej koncno nekaj kar RES deluje. Kar res tudi zgleda lepo.
Žena ima obrocek sedaj ze osmo leto. Brez kaksnih tezav. Tocno na pravem mestu. Odzivnost klitorisa se ni zmanjsala. Ce hoce obrocek cutiti, pripne obesek. Obrocek je noter tudi pri obisku ginekologinje, njen prvi komentar je bil, ce je imela kaksno posledicno vnetje. Seveda ni.
Po besedah moje zene, bi obrocek priporocila vsaki zenski. Bi ga, ne pa da ga :). Ne mores pac kolegicam in znankam razlagat kaj imas in kako….lahko pa jaz uporabim internet in napisem ta prispevek. V vednost, v vseselje ali v zanimivost.
Lep pozdrav
Stanko
Zanimivo… Res se mi zdi pohvale vredno, da še vedno eksperimentirata in da nista zapadla v rutino! Upam, da se bo tudi mene držala taka sreča, zdaj sem še pri 21-ih verjetno premlada, da bi lahko o tem sploh govorila. :)))
Sama imam piercing v jeziku in priznam (brez problema!), da sem si ga dala naredit ravno zaradi seksualnih užitkov. 😉 In seveda, ker mi je všeč.
Piercing na bradavički in kjerkoli v neposredni bližini spolovila mi pa žal ni niti estetsko, tako da te poti ne nameravam izbrat.
Kroglice sem pa dobila za darilo od fanta in lahko zaenkrat rečem le kaj dobrega o njih. :)))
No, še enkrat pohvalim tebe in ženo, res se mi zdi lepo, da se še tako trudita! Kar tako naprej!
Super!
Da le ni rutine.
Da ne bi bil kdo tok nor, da bi si šel sam klitoris prebadat. vama se je mogoče posrečilo, lahko pa pride do zapletov in zadanež lahk živec, pa pol nikol več nič ne čutiš. Vem, ker je moj sosed strokovnjak za te stvari, pearce pa to… Pa tud ful svinsko boli, menda se je ena od njegovih strank drla pol še pol ure. Jst bi si, če bi mela resnega tipa, pa bi šel z mano, ko bi si šla delat. Drugač pa mam kr nekaj kolegic, ko so si to dale nardit.
prav zanimivo, kako malo…NIČ odgovorov je dobil tale Stanetov post, prav nič se ne čudim, da se tolko parov loči, da toliko parov živi drug mimo drugega brez besed- v tišini..ker slovenčki nimate potrebe po posteljnih igricah, ker ste zadovoljni kot pravi dr. Rugelj z not pa ven pa špric,špric pa hrbet obrnt….
In vse to sklepaš iz teh nekaj postov? Ti zagotovo nisi slovenček, ampak najmanj marsovček, če ne celo kaj drugega. Ko bi le ljudje vedeli, da je rešitev v vaginalnih kroglicah.
Pa srečno in LP
jas sem moji ženi kupil vaginaln kroglico 30 x 30 pa pravi, da jih ne more nosit ker jo boli in si ne upa sploh notr porint. sem kupil zato, da bi ji mal povečal užitke, zdaj pa ne vem, kaj al jo res boli, sploh noče notr dat.
mi lahk svetujete
enim so pač neprijetne redna uporaba, pa krepi mišice, preverjeno, upam, da jih dobim za božička hehe….
sem tudi jas bral, da je za krepitev nožnice in spolne užitke. Sam mene zanima al ženo to lahk resnično boli, al se pretvarja, al je to mogoče treba prej kej namazat in s čim.
sem bral in nič točnga ni op tem. Pol sem pa našu to temo. lepo prosm, če lahk mi keri mgooče gospod Stanko kej napiše več o tem. Ker rad bi imel malo užitkov v pojstli, žena pa noče, upam da razumte in me ne obsojate, ker si mi zdi da je spolnost v pojstelji zelo važna mislim to da je dob er sexsat. Rad bi zvedu al se moja to pretvarja al jo res boli, keri noče sploh not dat, pravi da močno boli.
vesel bom vseh odgovorov in že vnaprej polno hvala.
Kupi še lubrikant to pa je že stalna praksa, če je že rodila jo ne boli, lahko se le izogiba takim pripomočkom, ker jo ne spodbujajo k seksu, če noče kroglic, naj dela keglove vaje!
To mislš tisti gel, sem ga kupil zraven kroglic pa žena pravi, da je to škodljivo in da tega ne rabi da je dovol vlažna. Je rodila pred 20 leti, mava enega otroka, ja vaje pa pravi da ne more delat brez kroglc,pa da tud ne ve kako naj to dela brez njih,da ne čuti čist tistega stiseka.
Vseen velika hvala, jas mislm da so prevelke, sem, zgori narobe napisal sem kupil tako, ki ima eno kroglico velikosti dolžina: 3,6cm, širina: 3,6cm. misliš, da je to preveliko? men se zdi,da mogoče res za prvič bi blo bolše, če bi manjšo imela, res sam jast ne vem.
bimbekm2, ti si res en pravi bimek, malo poguglaj in …. no tu imaš en link, pa lahko z ženko skupaj trenirata.
http://www.bambino.si/keglove_vaje
To lahko sam pogedam. Kaj res ni tukajle nobene gospe, gospodične, ki b to uporabljala. Mene samo zanima s prve roke ali moja soproga se to pretv arja, da jo boli, a neče met ali res. No če kera gospa to porablja bi prosil če mi lahko kaj več pove. Ali res to boli, kakšen je občutje.
Pa ne no, da si ene res prebadaj klitoris? Pa kaj so nore?
Eni se pa res igrajo z zdravjem.
Ne vem kaj bi rad od nas slišal, lahko se pretvarja da jo boli, ker ji te igračke niso simpatične ima predsodek o njih. Meni jih je kupil fant in me tudi vpeljal v uporabo, lahko je neprijetno prvič in rahla bolečina. Enim pač ni do kakšnih pripomočkov v postelji, čeprav imajo na začetku veliko zanimanje za njih, kasneje to zavračajo!!
Pozdrav ponovno vsem tukaj. Kod veste sem z mojo ženkico sedaj tak kak ptiček v raju. Sem že zadnič poročal v eni drugi debati, pa teme ne vidim več. Tako da tuki sem se obrnu na vas in vas prosu za nasvete. Hvala vsem. Zdaj z ženko sexava vsak dan dvakrat. Sem tako vesel da ne morem dovol povedati.
No dosti o tem. Zdaj imam pa drugačne težave. Moja ženka zdaj hoče vse sprobat. Je čisto drugačna postala. Bi samo seksala in nič več ji ni dosti. Zdaj ima kuglice zlo rada. Pravi, da pa se je že naveličala in zdaj bi rada imela tolele ko je vidla na 24 com. ur. Ker bo kmalu valentinov praznik zalubljencev in ker sem ja totalno bimbek zalubljen v njo, bi ji rad kupu tele hlačkice.
Prosim, če keri hoče pogledat spodnji naslov naj mi pove, kje bi te hlačkice lahko kupil. Vem da bo zlo zlo srečna in presenečna, če jih bom ji dal. Pa če lahko kaj hitro sporočite,ker praznik je že tu. Vsem vam želim tako ljubezn kot jo imama midva.
http://24ur.com/ekskluziv/erotika/vragec-se-skriva-v-hlackah.html
če ne znate al pa ne morte sexat,pol pride stanko in posexa vse kr leze in gre in še ketnce namontira auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kera beda ste bedniki sami
Hja, danes sm si kupila tole kroglico in ko jo mam notr, je sploh ne čutim…
Kako to v bistvu deluje?
Res dober, da še kdo uporablja kroglce in mal poživi vse skupej. Drugač pa midva kupujeva vaginalne kroglice na spletu v tej trgovini, ker majo res veliko izbiro.
Jaz pa imam že celo zbirko vaginalnih kroglic 😉
Da nebi kdo pomislil, da nimam partnerja, kroglice uporabljava tudi med spolnimi odnosi in te me še bolj vzburijo saj je stimulacija večja.
Posebej zanimive teme ste poudarili. Upam, da bomo še kaj poklepetali na to temo.
Drugače pa vaginalne kroglice kupujem v erotični trgovini trend69.si, naročilo oddam kar preko telefona saj sem lena za prijavo 😉
Kaj pa na analne kroglice ste že kdaj pomislile?
Pa prosim pustimo predsotke 😉
Saj nimam predsodkov, le sprašujem, če se še najde kaj prostora za kroglice, med samim odnosom…:?[/quote]
🙂 Robi, mislim, da je tu namensko pisanje, prikrito oglaševanje, da je nekaj teh oseb kar lastnikov spletnih strani, ki jih neposredno oglašujejo.
Saj nimam predsodkov, le sprašujem, če se še najde kaj prostora za kroglice, med samim odnosom…:?[/quote]
če ima rastegnjeno in luknjo preveliko je treba zafilat 😉 😉
Forum je zaprt za komentiranje.