Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vaginalne kroglice, drugič

Vaginalne kroglice, drugič

padla mi je ideja, da bi punci kupil vaginalne kroglice pa nimam pojma kaj kupit. imam dobroimetje v eni trgovini in jih bom kupil tam.. gledam to izbiro in se mi niti ne sanja kaj točno moram vzeti.. meni je to vse isto.. mi lahko katera svetuje katere vaginalne kroglice kupim za punco? vsak predlog je dobrodošel!

vsekakor kupi vibracijske, te so zakon

Dekleta, človek rabi pomoč? Bibita, Japkica, ko vaju nekdo rabi, pa kot da sta izpuhteli – morda ženski nasvet iz prve roke? :)))

Poskusi jo presenetiti s čokoladnimi kroglicami, saj veš, da so ženske najbolj mahjene na sladko. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj mu je že merkllova strokovno svetovala.:)

Tokrat se za spremembo strinjam s teboj, da naj jo preseneti s čokoladnimi kroglicami.

Jaz imam rada takšne s temno čokolado in polnjene s pomarančnim želejem.:)

Mmmmm, jaz pa takšne, ki imajo na sredini mandelj, potem so povaljane v neko takšno svetlo slastno zadevo, na koncu pa še v grenak kakav… catanjas, jim rečejo španci. 🙂

Jao Bibitka, si mi naredila lušte!! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mmmmm, jaz pa takšne, ki imajo na sredini mandelj, potem so povaljane v neko takšno svetlo slastno zadevo, na koncu pa še v grenak kakav… catanjas, jim rečejo španci. 🙂

Jao Bibitka, si mi naredila lušte!! :)))[/quote]
Saj bo kmalu prišel božiček…Mogoče ti pa prinese kakšne kroglice….:)

Jao Bibitka, si mi naredila lušte!! :)))[/quote]
Saj bo kmalu prišel božiček…Mogoče ti pa prinese kakšne kroglice….:)[/quote]

Mislim da Božiček ne pride iz Španije… sigurna pa nisem. :))) Hmmmm, mogoče pa iz Turčije?!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

haha… tenks za dobre nasvete.. če povzamem, je najbolje da vaginalne kroglice pozabim in nabavim čokoladne :))…

merkllova: torej priporočaš tele?

le kaj bi brez foruma.. taval v ponudbi kroglic.. čokoladnih in vaginalnih.. 😉

Ma ne Marko!! Ti pojdi tja, kjer imaš dobropis in ti bodo zelo jasno povedali čemu so namenjene kakšne kroglice, predvsem te bodo pa povprašali po tvojih željah oz. potrebah tvoje drage. Dobro izberi in naj bo odarovanka vesela darila. 🙂

Ma ne Marko!! Ti pojdi tja, kjer imaš dobropis in ti bodo zelo jasno povedali čemu so namenjene kakšne kroglice, predvsem te bodo pa povprašali po tvojih željah oz. potrebah tvoje drage. Dobro izberi in naj bo odarovanka vesela darila. :)[/quote]

Kaj pa če bi ti ali Bibitka svoje posodila, bliža se božič, pa naredita kakšno dobro delo, če koga osrečita… Zdaj edino premer, ali kaj se to gleda? :))

Matjažko ti si čist zaostal, ni čudno da ves čas visiš po teh forumih, žalostno res kakšne komentarje daješ-čist debilne, žal moram to napisat.

Ma ne Marko!! Ti pojdi tja, kjer imaš dobropis in ti bodo zelo jasno povedali čemu so namenjene kakšne kroglice, predvsem te bodo pa povprašali po tvojih željah oz. potrebah tvoje drage. Dobro izberi in naj bo odarovanka vesela darila. :)[/quote]

Kaj pa če bi ti ali Bibitka svoje posodila, bliža se božič, pa naredita kakšno dobro delo, če koga osrečita… Zdaj edino premer, ali kaj se to gleda? :))[/quote]

Ni potrebe, da bi kaj posojali, saj ima Marko dobropis, in ga očitno želi vnovčiti.:)))

Wie bitte? Ich verstehe nicht! Würden Sie das bitte wiederholen liebe Tante Angela Merkel, nämlich ich komme aus einem kleinen Dorf Ptuj und bin nicht so kosmopolitisch wie Sie. Sie sind sicher aus Ljubljana? 🙂

A imaš ti te aparature v predalu nočne omarice? Samo posodit nočeš? Saj bo umila po uporabi… :))

@matjazko, ti si nepoboljšljiv 🙂

Zrihtaj mu eno, ki ga bo spravila v red…:)

Zrihtaj mu eno, ki ga bo spravila v red…:)[/quote]

Misliš, da jaz ne bi bila dobra “za spravit matjazeka v red” ? :))

Misliš, da jaz ne bi bila dobra “za spravit matjazeka v red” ? :))[/quote]
Ne vem, kaj bi tvoj rekel na to, če bi se ukvarjala z drugim…:)

Ne vem, kaj bi tvoj rekel na to, če bi se ukvarjala z drugim…:)[/quote]

Saj bi ga po “službeni dolžnosti” :))

Starega mačka ne moreš v red spraviti, on ima svoja pota. 😀
Tvoj je discipliniran, priden in ubogljiv, saj treba tako, glavno da imaš komando pri hiši! 😀

Nič se zdaj “vun ne vleči”. Starega veliko prej, kot kakšnega mladega iceka.:))))

Nič se zdaj “vun ne vleči”. Starega veliko prej, kot kakšnega mladega iceka.:))))[/quote]

Bibita ima izkušnje. 😉

Nič se zdaj “vun ne vleči”. Starega veliko prej, kot kakšnega mladega iceka.:))))[/quote]

Bibita ima izkušnje. ;)[/quote]

No pa reči, če ni res, kar sem napisala? 🙂

Bibita ima izkušnje. ;)[/quote]

No pa reči, če ni res, kar sem napisala? :)[/quote]

Sori, jst ne verjamem v prevzgojo. 🙂

No pa reči, če ni res, kar sem napisala? :)[/quote]

Sori, jst ne verjamem v prevzgojo. :)[/quote]

Saj ne gre za prevzgojo… za v red spravit = vzgoja, vzgojiti :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close