Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vaginalni?

Vaginalni?

Ženskice, prosim povejte mi po pravici!

Zelo veliko je bilo že napisanega na to temo + raziskav itd… Mene pa res zanima – raziskave kažejo, da dve tretjini žensk ne more doživet orgazma samo z vaginalnim odnosom. Brez draženja klitorisa. Kako je pri vas?

Jaz ga ne morem. Pa sem vse že sprobala. Popolnoma sproščena itd… ne gre in ne gre. Pa se je moj dragi reees fuuuul trudil z mano. Z oralnim pa ni problema (sicer dolgo traja, ampak je). Kot, da imam totalno neobčutljivo nožnico. Kakšen nasvet? Pa ne prosim spet tistih nasvetov o psihi itd… Mislim, da je to pri meni fizična težava. In zaradi tega sem že zafrustrirana. Moj je pa najbrž tudi nezadovoljen z mano.

Kakšen nasvet?

Brez draženja klitorisa, so po moje “bele vrane” tiste ženske, ki samo z vaginalnim odnosom doživijo orgazem. Ene to priznajo, druge ne. Jaz priznam, da samo vaginalni sex pri meni ne zaleže dosti.

Mogoče bi morale vprašati za nasvet vsesplošno, seksualno razgledanega dr. Ruglja.

Ja, baje je res tako. Jaz pa priznam, da ga doživim brez draženja klitorisa, ker mi je malo mučno tisto draženje, ker mi je preveč občuljivo in mi pravzaprav sploh ne paše preveč. Tako, da sem pravzaprav čist srečna, če mi ščegija pusti na miru! :))

Pri meni je pa čist odvisno, od poze namreč. Do draženja pride med seksom(če je poza prava), tako d ni potrebno dodatno draženje.
Če sem prav razumela ti potrebujes da te dodatno draži z roko ali??
Jaz vem katera poza mi najbolj odgovarja, in in mi prinese največ užitka, pa to prakticiram.

Ella – Ja, rabim dodatno draženje z roko. Pa tudi s tem je tako, da to najraje delam sama.

Ja sej v tem je problem, kot sem rekla. Če ni prava poza(recimo od zadaj), takrat ni nobenega stika med telesi in ne pride dodatno do draženja(kot naprimer če si ti na njemu in obratno, ali če sedita), takrat tudi jaz nisem tako zadovoljna, ampak draženje z roko mi pa tudi ne paše, kot je Ajša rekla, preveč občutljivo in je tudi meni mučno.

To, da vaginalni orgazem ni možen je samo lari-fari. Ali pa sem tudi jaz fenomen narave, ker ga brez težav doživim.

Hvalabogu,da nisem edina! Včasih sem že misla, da je kaj narobe z mano, da mi to ne paše preveč, ker vedno samo poslušam, kak ženskam ne pride, da je treba dodatno dražit z roko… meni pa ravno to ne paše! Svašta majka rodila, ne! :)))
No, tudi jaz včasih nisem vedela, kaj je orgazem, pa tudi nisem prav vedela, kaj je seks. zdaj hvalabogu vem dobro, kaj je oboje. Je pa dosti govora o tem, da nekaterim ženskam sploh nikoli ne uspe dobit orgazma. To je res žalostno, ker v bistvu si ga vendarle vsak želi, čeprav paše tudi brez, ampak ni to to.

Sicer sva se pa zadnjič s prijateljico druga drugi izpovedali ful glede tega, namreč potožla se mi je, da nikakor ne doživi orgazma. No in sma prišle na to temo in je tudi ona rekla, da ji sploh ne paše draženje klitorisa ne z roko, ne z jezikom, nič. In njen fant kar rine z jezikom tja dol, tak da je njej ta oralna zadeva prava muka. Samo smotka mu pa nič ne reče, tak da je pol malo razumljivo, kak ji ne more prit, če ji tričetrt časa ne paše in ga bolj tiši dol iz sebe, kot pa v sebe! :(((

Zato se strinjam z Ello, da je treba odkrit tiste poze in jih prakticirat. Recimo midva lahko grema vse poze skoz, ampak če bo na koncu tista poza, ki meni ne nudi tistega, pol mi ne bo prišlo. Malo čudno, ne znam prav razložit, samo mislim, da razumete.

Jaz nisem nikakršen fenomen :)))

Med seksom imam rada njegove roke povsod po mojem telesu, le med mojimi nogami jih ne maram – tudi mene moti!

Ali seksava al pa nič, roke stran – moti me tako zelo, da me začne vse bolet.

Samo draženje z roko me tudi moti, če predolgo traja – pregroba koža je na prstih… ali ne vem kaj.

Ne mislim, da vaginalni orgazem ni možen, pravim pa, da večina žensk lažje doživi orgazen še ob dodatni stimulaciji klitorisa. Jaz delam pretežno v ženskem kolektivu in dostikrat ob kavi rečemo še kako o seksu, pa veliko mojih sodelavk reče, da imajo kar težave z orgazmom.
Zato srečne tiste, ki teh težav ne poznate!

Jaz ga dolgo nisem doživela sedaj pa je vse odvisno od poze in moje sproščenosti. Največkrat mi uspe, če imam dva povšterčka pod ritko on pa je na meni- brez pomoči rok.
Probaj!

Ajoj, js sm čist zafrustrirana, ko berem vaše odgovore. Uh, meni pa načeloma ful paše, če so njegove roke vsepovsod po mojem telesu. Obožujem dotik njegovih rok. Bom probala z povšterčki.

Pr meni je tud problem z orgazmom, a mislim, da bo s časom že prišlo tudi to na vrsto. Mal več eksperimentiranja, pa sproščenosti, pol pa bi moralo ratat, kaj pravite? Drugače mi pa pašejo njegove rokice povsod.

Pa zakaj si zafrustrirana???
Lej, kaj te briga kako ti pride. Važn, da ti! Res ne vem, zakaj se zaradi tega sekiraš? Lepo se zraven igraj s prstkom, pa bodo prišla nebesa! To je pa ta glavn, ane?

A ve katera za kakšen dobr položaj, men tud pride sam, če si s prsti drgnem po ščegiju al pa mi fant. Pa sem tu probala z vsem (sproščanje, odklop vsega, bila sem totalno vzburnjena, potrebna, ) pa ni nkol nič od tega. Kaj naredite ve, da vam pride tud vaginalno?

Lp, M.

Ne se sekirat – meni tudi ‘NeGre’ :))

Če ni oralnega, je ‘tuga’. Pa ne da bi bila nožnica neobčuljiva – ooo, ima, ima, polno živčnih končičev … pa tudi oba veva kje so … in če poleg jezika deluje še kakšen prstek (tam okoli cone G) – so nebesa!

Da pa bi doživela orgazem samo s penetriranjem? A se to res da? :))

No, verjetno sva za to oba ‘kriva’ – mož, ker ga nima v pravo smer ukrivljenega :), pa še (pre)hitro konča; in jaz, ki se verjetno ne potrudim dovolj, saj me prej opisan primer, popolnoma zadovoljuje.

In dokler sva s tem oba zadovljna, SE NE BOM SEKIRALA!

Lep pozdrav

No, moj fant pa nima mira, dokler meni ne pride in sam sebi ne pusti prit, če meni vsak enkrat ne pride. Kar je v bistvu res lepo, sploh glede na druge, ki se samo spraznijo v ženski itd. Pa da ne govorim, da fuuul dolgo vzdrži! u bejbe! :)))
Drugače mam jaz tudi ful rada njegove roke povsod na sebi, valjda, pa tud mi lahko ful pride- recimo med predigro, če se on igra z mano s prstom al pa z jezičkom… Ampak med samim seksom, pa ne rabim njegove roke tam doli pa tud predolgo mi ne sme “mantrat” ščegija, ker kot že rečeno mi je preveč močan dražljaj.

Zelo, zelo veliko je v naši glavah. Nikoli nisem imela težav z orgazmom dokler sem si jo sama matrala. Z možem so kasneje nastale težave. Tudi mene moti, če mi jo liže prevč časa, pa s prstki, tako, da sem kar precej živčna. Vaginalni mi pa uspe samo na eni pozi, ki so jo že punce pogruntale. Hvala bogu je vzdržljiv in ne neha dokler mi ne pride, pol še njemu.
Zdaj pa še ena zanimiva zgodbica. Doživela, ja doživela samo z mojo fantazijo v glavi, brez rok, na soncu na samskem otoku. Se vam sploh zdi mogoče ???? Meni ne, mi pa je ratal. Še danes ne verjamem, ko pa se tudi jaz tako matram, da mi pride.
Punce, vam povem, da predigra je zelo, zelo pomembna. Ženske se ne dovolj vzburimo za sex, pol pa so matranja okoli orgazma. nekaj vas je naštelo, da vas draženje ščegija moti, kot tudi dostikrat mene in to je prav tista napaka, ki ga fasemo noter, pol pa uživaš brez vrhunca. Torej, probajte se vi najprej vzburit, pol pa s sexom samo pripeljat do konca, pa bo. Srečnega in zdravega.

Uh ja!

Tudi jaz imam tezave s tem. Ne gre in ne gre. Ce si pomagam sama je ok, ce pa je karkoli drugega, pa ni nic iz tega. Mislim, da je problem v moji psihi.Ne upam si pokazat kaj in kako si res zelim.Bojim se, da si bo mislil, da sem prevec perverzna ali kaj podobnega. Kako nej to naredim?

jah,men pa pride, tko vaginalično, ampak sam v eni pozi, in sicer, da sem jest na njem.tko ležečki , al pa tud tko sede.sprobejte. sej jest sem to odkrila tud precej pozno, šele k sem se poročila, pa sva vse zadeve na izi sprobala in je pršlo kar samo od sebe.sem bla kr precej presenečena takrat prvič, zdej mi je pa čudno, če tega ni, heh.
Nia

Nia, kako dolgo pa sta bla skupaj preden ti je uspelo?

nia, samo to bi ti rada dodala, v tej pozi je dražen tudi klitoris!!!

je pa to fenomenalna poza, ko si lahko ženske same “doziramo” dražljaje in tudi ni treba uporabljati rok. Ampak, je treba zlesti na dedca, a ne???

Midva sva najbrž sprobala že vseeee poze, pa nič. Pa doooooolg seks pa nič… Razen s povšterčki še nisva (zgoraj napisano). Tako, da o pozah bi se dalo razglabljat. Seksi so bli dolgi tudi tako, da je bilo na koncu že vse otečeno pri meni.

jah vem no , da je v tej pozi zdražen tud ščegi, sam sej to ni zdej pravilo, da ne sme bit , ne.si ga pa ne rabim sama al pa moj dečko.sicer pa , sej je vse en, sam da deluje.drgač pa čist zlahka zlezem nanga, k vem kaj me na konc čaka.
aja, katka, tko ene tri mesce preden se je res pržgal tam spodej samo od sebe, heh.
Nia

Jaz sem potem očitno ena izmed redkih srečnic, včasih doživim orgazem tudi petkrat zapored…in to v zelo kratkem času…mislila sem , da je pri večini tako..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close