Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Valalta FKK bungalov

Valalta FKK bungalov

Je kdo že bival v kampu Valalta, v bungalovih? Zanima me, v katerem delu kampa so locirani bungalovi in če je res, kot na fotografijah, da ima vsak nekaj zelenice, kjer lahko počivaš na ležalnikih.

Valalta je krasen kamp, sicer nisem bivala v bungalovih ampak v mobilni hiški in v šotoru, vse top urejeno, lepa in dolga plaža z ležalniki, marelami, par lokalov s povsem solidnimi cenami …

Bungalovi verjetno so taki kot na fotografijah, kolikor sem videla, ko sem hodila mimo, so različni kompleksi hišk in nekateri (mogoče vsi) imajo izhod ven na travo in prostor za ležalnik.
Zemljevid kampa imaš na njihovi spletni strani in tam si tudi lahko ogledaš lokacijo bungalovov in vsega ostalega.

Hvala. V legendi karte so barvno označene samo mobilne hiške, za ostale številke pa ni legende, kaj pomenijo. Bom vprašal direktno v kamp.

Kaj te zanima glede bungalovov?

Zanima me, kot goraj napisano, v katerem delu kampa so bungalovi in če imajo res vsi zelenice.

Zanima me, kot goraj napisano, v katerem delu kampa so bungalovi in če imajo res vsi zelenice.

Bungalovi so zadaj za objektom, kjer je trgovina in restavracija, pa do bazena.
Če odpreš google zemljevid in preklopiš na satelitski način, se prav lepo vidi.

zelenica je nujno potrebna, če nimaš ležalnika

dobro jutro!

ležalniki so vključeni v opremo, kot je zapisano!

Bungalovi so med trgovino in bazenom in vsi imajo spredaj teraso…so pa precej natlačeni in nimaš neke hude zasebnosti, ampak če hodiš na fkk s tem verjetno nimaš problemov

New Report

Close