Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek valdoltra-operacija kolena

valdoltra-operacija kolena

sem v čakalni dobi za operacijo kolena v valdoltri, takrat so mi rekli da je doba 26 mesecev, zdaj čakam 12 mesecev in dobim pošto naj pridem k njim na pogovor in pregled zaradi predvidenega posega. Vse izvide moram prinesti s seboj, tam me bodo pregledali in potem spodaj piše, v kolikor bomo ugotovili da je vaše zdravstevno stanje ustrezno vam bomo sporočili datum operacije

vse mi je bilo tako hitro,,da zdaj pa res ne vem ali potem še eno leto čakanja kolikor so prvotni rekli, ali bo to zdaj kar hitro…

hvala, če mi bo kdo odgovori.

Če bo kakšna luknja, če bo potrebna prejšnja operacija zaradi kakega poslabšanja,te lahko že zdaj operirajo. ne verjamem da bi eno leto čakali, pa vse to leto dni prej izvedli.Vse preglede namreč.Lahko je kdo izpadel, kakšen spremenjen plan operacij, pa boš vskočena. Oboje je možno.

Mene so takole po telefonu poklicali nekega julijskega poznega popoldneva, naj bom naslednje jutro ob 7h na tešče v Valdoltri. Ker še napotnice nisem mogla dobiti, sem jo poslala naknadno.
Tudi jaz sem poseg pričakovala šele čez nekaj mesecev.

Verjetno polovica tastarih pacientov prej umre, kot pa dočaka operacijo, pa se čakalna doba skrajša, ali pa je vse skupaj umetno prikazano, tako kot še marsikje drugje v zdravstvu.

Zakaj ne vprašaš tam?!

pokliči vprašaj in čao…ljuba duša, zakaj tule, tam je pravi naslov in izveš iz prve roke!!

Pozdravljeni. Mene pa zanima kako ste okrevali po operaciji kolena v Valdoltri in potem doma.

Verjetno je vmes nastala kakšna odjava za operacijo in so vas poklicali. Super, čestitam, še malo pa bo za vami.

New Report

Close