Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style valeta – oblačila fantov

valeta – oblačila fantov

Tisti, ki ste že bili na kakšni valeti, prosim povejte mi kako so bili fantje oblečeni in obuti.

Hvala.

kilt in superge

Kavbojke, T-shirt, srajca in all-starke.
Nekaj jih je bilo v birmanskih oblekah (klasična obleka s srajco in čevlji za enkratno uporabo).

Kavbojke, malo lepša srajca – seveda ne v hlače, obute malo lepše teniske ( ne tiste zglodane za vsak dan ). Nekateri so imeli na začetku tudi kravato, ki so jo po uradnem delu sneli. Meni so bili prav lušni.
So pa nekatere punce pretiravale, ker so mislile, da so na poroki ali gala plesu in potem so bile videti smešne zraven takih fantov….

moj bo lep, bo imel bele hlače in belo srajco s kratkimi rokavi. V C&A kupljeno. Pa superge črno bele.

lansko leto črne kavbojke, sivo svetlečo srajco, ene superge, pa en frajerski klobuk. ostali zelo podoben stil.

Moj bo imel sive kavbojke, kupljene v Zari, srajco iz H&M ter adidasove superge (take, malo lepše, ne ravno tekaške).

moj bo podobno, sam brez svetlečega pa frajerski reklc 🙂

a se na valeti tudi kaj pleše? mame s sinovi in tako naprej? da vem kaj obut …

a se na valeti tudi kaj pleše? mame s sinovi in tako naprej? da vem kaj obut …[/quote]

Odvisno od organizacije. Pri nas so imeli plesne vaje v ta namen in je predviden tudi ples s starši, čeprav mi je moj že napovedal, da ne bi šelz mano plesat 😉

Superge, črno srajco in kavbojke.

a se na valeti tudi kaj pleše? mame s sinovi in tako naprej? da vem kaj obut …[/quote]

Pr nas je plesala sam mularija, imajo pa ponekod tud ples s starši.

Naši so imeli plesne vaje. Na valeti je v programu tudi ples s starši. Me je previdno vprašal, če znam valček…

Mi smo imeli ples z starši,otroci so bili vsi v kavbojkah in belih srajcah (so se tako dogovorili)in so bili prav luštni.

Nositi mora zeleno-rozasto obarvano masko v obliki aligatorja, seveda tudi rokavice in nogavice (kljub temu morajo biti nohti obarvani rozasto). Kar se tiče oblačil pa naj nosi zeleno-rožnato kiklico in velikansko jakno (nobene majice, tudi če je debel). Pomagajo vam lahko tudi 14-letni filipinski dečki, ki jih najbrž imate v kleti.

Upam, da sem pomagala.

Pošljite mi mesiča za zastonj CD ploščo z hitom Hude Mačke od skupine Agropop

Bil sem oblečen v zeleno srajco s kratkimi rokavi, dolge hlače z zadrgo in obut sem bil v svečane čevlje. Moj najboljši prijatelj pa je bil v sivi obleki, modri srajci in beli kravativs črnimi črtami. Moja soplesalka pa je bila tako urejena, da se je pogled takoj ustavil na njej. Ampak lahko ima samo srajco, trenirko in vsakodnevne superge. Pa veliko sreče.

New Report

Close