Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style valeta – oblačilo – HELP!

valeta – oblačilo – HELP!

ojč!
letos m valeto in nimamo pojma qa bi oblekla. velka sm 162 cm pa tžka ene 50 kg tk d glede postave ni posebnih problemov.
je pa dost blem d m kr precej mozolov po hrbtu pa nočm met kj tazga db blo udzadi odprtu…hkrat se pa tud dost potim in nočm met kj ful zaprtga al pa kšnih takih barv db se pod pazduho vidl madeži.
pa rada bi blo dj kj ful modernga pa d ni prevč uradno al pa kj tazga (kostimi al pa kšne dolge obleke ne pridejo v poštev!)
pa predlagite kj kje se da ksne dobre stvari nabavt.
please help me pa mi svetujte qa nj oblečm!

B4byG|rl

Jaz imam obleko ki ima hrbet čisto zaprt,prav tako je bolj zaprta spredaj.Je brez rokavov-naramnice so širše in čeprav je krojena visoko(se pravi pod pazduho) se jaz v njej nisem potila(se pa sama kar precej potim).Oblečeno sem jo imela 1x.Če te kaj več zanima pa odpiši.

LP

Lina

vidim, ad ni stilistke na tem forumu nikjer….mi ni nihče odgovoril an moja vprašanja glede avlete. sama obleko že imam, problem je bil pri čevljih, ampak bom imela kar te, dobro zgleda. tukaj je link, kjer is lahko ogledaš!

lp,labella

Labella, kaj pa je narobe s temi čevlji?
Meni se zdijo čist O.K., razen seveda, če se mogoče ne počutiš dobro v njih, če te žulijo, so neudobni ipd.

ja, saj bom te imela….takrat, ko sem obleko kupila, sem jo probavala na mrežaste nogavce in sem sklepala, da čevlji en pašejo….zadnjič sem jo obelkal še enkrat in ugotovila, da full dobr zgleda….tako, da bom kar te obula:)
lp,labella

No, pa lepo se imej na valeti!
lp

hvala!!!!
lp,labella

New Report

Close