Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Vam je lepša Eva Irgl ali Urška Bačovnik?

Vam je lepša Eva Irgl ali Urška Bačovnik?

Malo smo gledali slike iz Bovca in vsi smo navdušeni nad Evo Irgl, ki je preprosto lepa ženska in večini se zdi, da je popolnoma zasenčila Urško, ki je mlajša od nje, meni osebno se zdi, da se je Urška malo postarala, Irglova zraven nje pa je vsa sijoča.

Kaj pa drugi mislite, se nam ženskam samo zdi tako?

Kakšne slike iz Bovca!?

Eva nikoli ni bila lepa, Urška je bila. Sedaj se je Urška precej postarala.

Katera Urška, od Priširna?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Meni jansa j.

Babi kot babi. Je pa obeh škoda. Ene je škoda za politiko, druge za človeka, s katerim je poročena.

Primerjati dve ženski med seboj je itak brwz veze. Irglca paradira. Lepa ni je pa do nule urejena, saj si to lahko privošči tako pi času in denarju. Urška poleg službe, dveh otrocih, neprisotnosti moža ne more ravno cveteti.

Meni je kot ženska veliko lepša Urška, bolj pristna, naravna lepota. Pri Evi veliko naredijo urejenost, oblačila, vidi se, da veliko vlaga v svoj videz. Ampak nimam nič niti proti njej. In prav rada bi poznala recept, kako postopati, da se ne postaraš? Tudi jaz bi ostala kar mlada, že zdaj pri 40 bi zavrtela čas za deset let nazaj najraje. Moškim je po tej strani precej laže, dovoljeno se jim je starati. Ženske pa se nenehno bolj strogo ocenjuje in se zmeraj doda vsaj, da “dobro zgleda za svoja leta”.

Urejena? Meni se ne zdi. Deluje mi (namerno) pomanjkljivo urejena. Za pogledat ni nič izstopajočega. No,okusi so različni.
Urška mi je bila všeč pred 7-8 leti.

Škoda, da so leve.

Po lepiti urska, me spominja na anglesko Kate..po oblacenju in na hitro po videzu..je pa res, da so jo zadnja leta malce zdelala.
Eva tudi ni slaba, samo nekaj na obrazu mi ne stima..ne vem, a ima malce prevelik spodnji del obraza, celjust..vcasih cudno na sliki izpade, drugacd pa tudi vredu za pogledat.

Pred časom se je tukaj nekaj pisalo češ, kaj če je Irglca noseča? Ugibalo se je. Najbrž se je le malo poredila.

Janšatove vernice… nekaj muslimanskega je na njih.
Ubogljivost in podrejenost velikemu vodji. Obema bi pasala burka (oblačilo). 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Urška izžareva naravno lepoto in milino. Njena sinčka sta mi pa ful luštna fantička.

Urško sem videla v živo, je zgledala utrujena in zgarana.

kje so kakšne slike s tega mitinga, ki so ga imeli v soboto?

Irglova je zelo egocentrična, sicer z lepo postavo in nelepim obrazom. Večino plače zagoni za cunje, čevlje in torbice- Bačovnikova pa deluje precej posušeno in utrujeno. Lepša je vseeno slednja in tudi več da od sebe.

Vsekakor Urška lepša.

Cerkniška Uršula!
http://pust.si/coprnica-ursula/

Eva je stroga…. in dominantna :). Baje kot Helgica iz serije Alo ALo . Je pač poseben tip ženske, nima tišične manekensko slovanske lepote, je pa zaradi posebnih potez obraza opazna v množici.

Ga. Janša je pa utrujena, vidno utrujena. Pa tudi verjetno nima mladostnih genov, se je pričela kar hitro starati.

Lepa mi ni ne ena, ne druga. Tako da lepše ne morem izbrati.

Eva je stroga…. in dominantna :). Baje kot Helgica iz serije Alo ALo . Je pač poseben tip ženske, nima tišične manekensko slovanske lepote, je pa zaradi posebnih potez obraza opazna v množici.

Ga. Janša je pa utrujena, vidno utrujena. Pa tudi verjetno nima mladostnih genov, se je pričela kar hitro starati.

Lepa mi ni ne ena, ne druga. Tako da lepše ne morem izbrati.
[/quote]

https://www.google.si/search?q=helga+alo+alo&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJlbLvsqLVAhWCtxQKHf24C20Q_AUIBigB&biw=1440&bih=839#tbm=isch&q=eva+irgl+frizura&imgrc=kNHZ6qKf5a4PCM:

Irglca je Janšatova skrita nezakonska hči. Kot sta njegova še dva druga brata v njegovi stranki.

Menda se ne marata preveč- zato naj se tale tekma konča.

Irglca je Janšatova skrita nezakonska hči. Kot sta njegova še dva druga brata v njegovi stranki.
[/quote]
Težko ;), njena sestra dvojčica ji ni nič podobna.

[/quote]

Čudno, pa sploh nima downovega sindroma.

New Report

Close